Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by tts
Quote:
Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by tts
Γεία σας..
έχω διαγνωστεί με low latent inhibition..χαμηλή λανθάνουσα αναστολή...και αυτή την στιγμή που διαβάζετε το μνμ αυτό έχω πάρει 10 αναπνοές, πέρασαν 8 αυτοκίνητα έξω στον δρόμο..και άλλα πολλά...
χάρισμα?κατάρα?...το μόνο που μου είπαν..\'\'έχεις μεγάλο βαθμό iq\'\'.
Σε παρακαλώ πες μου ποια τεστ υπάρχουν για να γίνει η διάγνωση και που μπορείς να τα κάνεις...
Εκανα μια ερευνα και διαβαζω μια σελίδα σχετικά με το θέμα που νομιζω οτι με φωτογραφίζει!!!!!
Φίλε μου καλέ και αγαπημένε...
τεστ ιq καταρχάς..εγω έχω 176(αλλά δεν αισθάνομαι εξυπνάδα)!
μετά εφόσον έχεις διαφορα συμπτώματα τα οποία σου φαίνονται εντελώς φυσιολογικά όπως σε μένα..πάνε σε έναν ψυχολόγο-ψυχίατρο..θα σου πεί άμεσα..πίστεψε με!!
και απο κεί και πέρα εγώ εκανα και διάφορες εξετάσεις στον εγκέφαλο μου και ναι έχω χαμηλή ντοπαμίνη!!
...καλα κουράγια φίλε..είμαστε λίγοι αλλά καλοί!
Είμαι κοπέλα.
Μην βιαζεσαι να με ενταξεις στο κλαμπ, μια υπόθεση έκανα μόνο:PP
Αρχικά να σου πω οτι δεν θεωρω πως διαθετω κανενός είδους μαθηματικού τύπου εφυϊα αν και η συναισθηματικού τύπου εφϋία μου είναι πιστευω σε πολυ καλη κατάσταση.
Κατα δευτερον,
δεν θα κανω τεστ iq γιατι δεν μου αρεσει η λογικη μιας στειρας μετρησης της νοητικης εφυϊας μου
Δεν εχω μια τοσο ιδιαζουσα και λαμπρη πορεια στα επαγγελματικά μου, όπως εσυ
αν και εχω ακουσει σχολια κατα καιρους στις διαφορες δουλειες μου οτι εχω μια πολυ ιδιομορφη εξυπναδα.
Ο τρόπος που αξιοποιώ και αναλύω τα πράγματα είναι κομματάκι ιδιαίτερος....γι αυτο και προβληματίστηκα.
Αλλα, αποφασισα οτι δεν εχει νόημα να κανω ενα τετοιο τεστ γενικότερα, γιατι δεν αισθανομαι να εχω καποια συμπτωματα...
Και ποιο το νοημα να ξερεις τι ειδους εγκεφαλικη λειτουργια διαθετεις??
Εσυ εχεις αντιμετωπισει καποιο προβλημα στις διαπροσωπικες σου σχεσεις? Βρισκεις ατομα με τα οποια μπορεις να επικοινωνήσεις?