Γεια σας...Είμαι 26 χρονών και έχω σχέση εδώ και 10 χρόνια. Γνωριστήκαμε όταν εγώ ήμουν 17 και εκείνος 19. Ήταν ο πρώτος μου και για εκείνον εγώ η πρώτη του. Τα ζησαμε όλα μαζί...τις πανελλήνιες την απόσταση, εγώ Αθήνα αυτός Ηράκλειο, οικονομικές δυσκολίες...Δεν μπορούσαμε να βγούμε για έναν καφέ γιατί δεν είχε να τον πληρώσει...Εγώ δεν είχα οικονομικό πρόβλημα αλλά το σεβομουν και δεν βγαιναμε...καθόμασταν σε παγκάκια και κάναμε όλη μέρα βόλτες με τα πόδια απλά για να δούμε ο ένας τον άλλον...σεξουαλικη επαφη σπανια εως καθολου...τα χρόνια πέρασαν...άφησα εγώ την σχολή μου και γύρισα στα Χανιά για να μπορώ να τον βλεπω περισσότερο...βρήκα δουλειά μαζεψα χρήματα και έφυγα από τους γονείς μου ...εμεινα σε ένα σπίτι που είχαμε και το επιπλωσα όλο μόνη μου...Δεν με βοήθησε καθόλου σε αυτό...Μου φάνηκε στην αρχή ότι δεν ήταν θετικός σε όλο αυτό και είχε κάποιες αντιδράσεις...εκανα υπομονη και στο τελος φανηκε να του αρεσει...το προβλημα ομως ειναι οτι δεν με πλησιαζε σεξουαλικα καθολου...εγω τον ηθελα τοσο πολυ και εκείνος τίποτα...1 φορά την εβδομάδα με το ζόρι...Μετά έφυγε φαντάρος Αθήνα...έπεσα σε μελαγχολία Και πήρα σε 1 χρόνο 20 κιλά...Όχι επειδή έφυγε απλά ζοριστικα να τον συντηρω εγώ εξ ολοκλήρου και να έχω και τα έξοδα του σπιτιού με 500€ το μήνα...Αλλά εννοείται πως μου έλειπε κιόλας...Τώρα πλέον έχει απολυθεί και εργάζεται αλλά δεν ξέρω γιατί αλλά εξακολουθεί να μην με πλησιάζει...έψαξα κρυφά το κινητό του και είδα ότι σε καθημερινή βάση μπαίνει σε σάιτ πορνό...στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και μέσα σε άλλον ένα χρόνο πήρα άλλα 10 κιλά και μου δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα υγείας...βρίσκομαι σε σημείο να μην μπορώ να κάνω παιδί πράγμα που ήλπιζα να γίνει σύντομα...Είμαι 1.65 και 88 κιλά πλέον...από 60 που ήμουν...Είμαι σε απελπιστική κατάσταση...συνέχεια κλαίω δεν έχω όρεξη για τιποτα...κοντεύω να χάσω την δουλειά μου...Έχω έκρηξεις ψυχολογικές και υπερφαγικες...Τώρα ξεκίνησα διατροφολογο σαν νέο ξεκίνημα αλλά δεν ξέρω τι να κάνω με τον άντρα μου...το έχουμε συζητήσει πολλές φορε το θέμα αλλά αυτός δεν αλλάζει...τον αγαπώ και δείχνει να με αγαπά αλλά ταυτόχρονα είναι σαν να αδιαφορεί γι αυτα που περνάω και γι αυτα που έκανα και κάνω γι αυτόν...τι να κάνω? Μου ζήτησε να τον παντρευτώ αλλά εγώ είμαι σε αδιέξοδο και νιώθω να πνίγομαι...