Originally Posted by
giorgos panou
συμφορμητισσα Νασια, θα σου ελεγα φιλικα να μην σκεφτεσαι οτι ειναι μαπα αυτο που πινουμε (εννοω την κοκα σαν ποιωτητα στην Ελλαδα) διοτις θα μυθοποιησης την κοκα και σαν σου βρεθει καποιος που θα εχει καλη ποιωτητα θα ξανα πιεις ! Συχενομαι τους ξερολες περι ναρκωτικων, οπως και οσους πενευωνται για τις ποσωτητες η τις ποιωτητες που εχουν καταναλωσει! απεναντιας παντα το εβλεπα ως ντροπη! διοτις δεν μπορει να πευνεσαι που κανεις χρηση ναρκωτικων!! ποσο μαλον να εισαι και υπερηφανος!! Ετσι λοιπον θα σου πω κατις αλλα δεν θελω να νομιζεις οτι στο παιζω ξερωλας,απλα θα σου πω οτι δεν ισχυει πως η καθαρη κοκα δεν εχει παρενεργειες,και εξαρτηση, ολατα ναρκωτικα εχουν !! απλα η κοκα επειδη ανικειστην κατηγορια των "ανεβαστηκων" που λεμε, και σε τσιτωνει, ετσι λοιπον ειτε πιεις κοκα απο το χωριο του Εσκομπαρ ειτε απο Αλβανια προβληματα θα εχεις και στις δυο, διοτις η επεξεργασια της κοκαινης περιεχει μεσα και βενζινη με αποτελλεσμα να παθαινεις εξαρτηση και απο την βενζινη! αλλα και απο αλλα συστατικα οπου χρειαζωνται ωστε να γινει η κοκαινη οπως την ξερουμε.
Το σημαντικο ειναι οτι τωρα εισαι μια χαρα! οτι εχεις βρει τον ερωτα σου ,την δουλεια σου και την στεγη σου, να νιωθεις υπερηφανη για αυτα! να τα θαυμαζεις και να τα προσεχεις καθε μερα!! διοτις πηστεψεμε δεν εχουν πολλοι ανθρωποι τηνιδιατυχη με εσενα βγαινωντας απο τις ουσιες!!
Ειχα καπωτες μια φωτογραφια οπου απεικονιζωντας 7 ατομα, μαζι με εμενα! απο τους 7 πλεον μονο εγω ειμαι ζωντανος!! καποιοι απο αυτους ειχαν μωρακια,αλλοι ειχαν υπεροχες οικογενειες , γονεις αδελφια! ειχαν ονειρα και αυτοι! ζουσαν αναμεσα μας! και εφυγαν τοσο γρηγορα!Εχω χασει αυτην την φοτογραφεια, ελποιζω να μην ειμαι κι εγω ο επομενος!