Πριν 1 μήνα έπαθε ο πατέρας μου εγκεφαλικό και τις τελευταίες μέρες κλαίω συνέχεια και δεν με νοιάζει ο εαυτός μου.
Printable View
Πριν 1 μήνα έπαθε ο πατέρας μου εγκεφαλικό και τις τελευταίες μέρες κλαίω συνέχεια και δεν με νοιάζει ο εαυτός μου.
Φυσιολογικο ειναι αυτο αφου τον αγαπας και στεναχωρηθηκες. Ανθρωποι ειμαστε αλιμονο αν δε στεναχωρηθουμε.
Πάει καλύτερα; Έχει συνέλθει;
Λυπάμαι. Δεν ξέρω τι να πω. Κουράγιο...
Πρέπει να βρεις τη δύναμη να σταθείς στα πόδια σου. Θα σε βοηθήσει κι ο χρόνος.
Μα γράφεις ότι έμεινε φυτό...
Μπαίνω Ίντερνετ και ψάχνω να βρω αν άτομα έχουν ξυπνήσει μετα από φυτικη κατάσταση και επίσης αυτό π με στεναχωρεί είναι ότι είναι μόνο 51 ετών
Είναι πολύ νέος πραγματικά. Βρήκες κανέναν να έχει επανέλθει;
Ίσως να βοηθήσει το να του μιλάς, να είσαι δίπλα του και να του λες ότι τον αγαπάς. Μπορεί και να σε καταλαβαίνει...
Τον έχετε σπίτι;
Τότε ο χρόνος που έχετε μαζί είναι περιορισμένος... Μια ώρα την ημέρα νομίζω; Να πηγαίνεις καθημερινά, να του πιάνεις το χέρι και να του μιλάς.
Καλημέρα! Έχω την εντύπωση οτι οι άνθρωποι που παθαίνουν εγκεφαλικό δεν μπορούν να αντιδράσουν αλλά καταλαβαίνουν τί γίνεται γύρω τους. Ισχύει αυτό, ξέρει κανείς;
Περαστικά στον μπαμπά σου, ελπίζω να συνέλθει.
Πώς έγινε αυτό; Είχε προβλήματα υγείας; Ήταν αγχωμένος με κάτι;
Ισχαιμικό ή αιμορραγικό; Οι γιατροί τι λένε;
Όπως και να έχει, πρέπει να προσπαθήσεις να είσαι δυνατή, δεν θα ήθελε ποτέ ο πατέρας σου να σε δει να καταρρέεις, πόσο μάλλον εξαιτίας του, έστω κι άθελά του.
Αννα καλημέρα ..αυτό που θέλω εγώ να σου πω είναι να φροντισεις άσχετα με την εξέλιξη της υγειας του ανθρώπου σου ,που εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να είναι η καλύτερη, να είσαι δίπλα του σε κάθε ευκαιρία και να μην αφήσεις το οτιδήποτε μέσα στην ψυχή σου χωρίς να του το εκφράσεις..
Σίγουρα εχεις ακούσει πολλους που κουβαλούν χρόνια την ενοχή του δεν προλαβα να του πω αυτά που θέλω...απο την αλλη ίσως αυτά τ λογια σου η αγάπη σου η στήριξη σου του δώσει την δυναμη να επανέλθει η ακόμα του κάνει πιο ευκολο αυτό του το ταξίδι...
Εχω την βαθειά πεποίθηση ότι ακούν και αντιλαμβάνονται τα παντα..
Εστάλη από LEAGOO M8 στο E-Psychology.gr Mobile App