Originally Posted by
stefamw
Ειμαι και γω στην ιδια φαση, εγω ομως δεν εχω καμια απολυτως παρεα. Αυτο που λετε οτι το να καταληξει καποιος ετσι αυτος το επιλεγει δεν το θεωρω σωστο. Λαμπρο παραδειγμα ο εαυτος μου. Εσωστρεφης και πασχων απο κοινωνικη φοβια. Καταφερα και εκανα μια παρεα σε ενα ιεκ που πηγαινα. Μικρη παρεα, 2 κοπελες και 2 αγορια. Η μοναδικη παρεα που ειχα. Αν και δεν ειχαμε πολλα κοινα κ δεν τα πολυβρισκαμε μεταξυ μας, καταφερε και κρατησε αυτο για καποια χρονια. Σε καποια φαση απλα διαλυθηκαμε. Ο ενας διοριστηκε σε μια επαρχια 200χλμ απο δω και εφυγε, ο αλλος αποφασισε να σπουδασει - εδωσε ξανα πανελλαδικες και περασε στην αλλη ακρη της Ελλαδας, η μια κοπελα βρηκε αγορι και το πανε σοβαρα για γαμο κτλ και η αλλη απλα βρηκε αλλες παρεες απο τη δουλεια της και χασαμε επικοινωνια - ειχαμε και καποιες διαφωνιες και δεν θελει καμια επικοινωνια μαζι μου.
Αρα τι μου εμεινε ? Τιποτα. Μενω και σε μικρη επαρχια οποτε δεν υπαρχει κανενας τροπος για να γνωρισω νεα ατομα. Δοκιμασα και γυμναστηριο για να εχω ενα κινητρο να βγαινω απο το σπιτι και να γνωρισω κοσμο αλλα τζιφος. Ολοι πανε με τις κλικες τους και σε προσπαθεια μου να μιλησω ή να ρωτησω κατι για να πιασω κουβεντα οι απαντησεις ειναι κρυες κ μονολεκτικες.
Ναι σε καποιες περιπτωσεις φταιμε εμεις, αλλα και σε καποιες αλλες ειναι απλα θεμα τυχης.