Καλημέρα στην ομάδα, μπορείτε να με φωνάζεται Ανώνυμο και είμαι 22 χρονών.
Δεν έχω κάνει ποτέ μου σχέση καθώς ούτε σεξ.
Μπορεί κανείς να μου πει που μπορεί να οφείλετε αυτό?
Printable View
Καλημέρα στην ομάδα, μπορείτε να με φωνάζεται Ανώνυμο και είμαι 22 χρονών.
Δεν έχω κάνει ποτέ μου σχέση καθώς ούτε σεξ.
Μπορεί κανείς να μου πει που μπορεί να οφείλετε αυτό?
καλημέρα ανώνυμε καλώς ήρθες στην παρέα μας.... αυτό μπορεί να οφείλεται και στο χαρακτήρα σου γενικά να μην ήσουν έτοιμος για να κάνεις αυτό.. εσύ θέλεις να κάνεις και δεν μπορείς προσπάθησες δλδ με κοπέλα και δεν σ έβγαινε;
Πως είσαι σα χαρακτήρας; Κλειστός, εσωστρεφής; Θες να περιγράψεις λίγο τον εαυτό σου;
ναι όντως πρέπει να μας περιγράψεις λίγο το χαρακτήρα σου για να καταλάβουμε και εμείς... πως και δεν έτυχε να βγεις με κάποια κοπέλα; είσαι ντροπαλός γενικά δεν θα έκανες ποτέ κίνηση;
Φιλαράκι Ανώνυμε,καλησπέρα. Είναι δύσκολο να απαντήσουμε σε τέτοια ερωτήματα γιατί δεν ξέρουμε τον χαρακτήρα σου αλλά και άλλα πολλά στοιχεία!
Γράψε παραπάνω λεπτομέρειες για να μας βοηθήσεις να βγάλουμε συμπέρασμα.
Καλησπέρα παιδιά, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας.
Σαν χαρακτήρας γενικά είμαι λίγο ντροπαλός όπως είδα να αναφέρεται, αλλά γενικά αυτό το διάστημα πιστεύω ότι έχω ανοιχτέι σαν άνθρωπος και δεν είμαι όπως ήμουν παλιά, πιστεύω πως αν μου αρέσει κάποια θα της το δείξω με τον τρόπο μου.
Βέβαια εδώ και αρκετό καιρό δεν μου έχει κάνει καμιά το κλικ για σχέση.
Θυμάμαι το καλοκαίρι του 17 που είχα πάει για ποτό με ένα ξαδερφάκι είχα δει μια τύπισσα που καθόταν μόνη της στο μπαρ και έτσι τόλμησα να της μιλήσω ώστε να γνωριστούμε.
Τα είπαμε κανονικά και επείδη με ενδιέφεραι να την γνωρίσω καλύτερα της ζήτησα να μου πει αν θέλει το φβ της ώστε αν θέλει να κανονίσουμε να παμε για κανένα μπάνιο και έτσι φάση να γνωριστούμε γενικά καλύτερα.
Μου το έδωσε όλα κομπλέ, της έστειλα κιόλας την επόμενη μέρα αλλά δεν μου απάντησε ποτέ.
Λες και με είδε για κανέναν τελειωμένο (που τελειωμένος είμαι εδώ που τα λέμε απο όλες τις οπτικές γωνίες αλλά τεσπα) αλλά τουλάχιστον δεν είμαι από εκείνα τα άτομα που μπορεί να σου την πέσουν άσχημα.
Το μόνο που ήθελα ήταν να την γνωρίσω καλύτερα, τιποτά άλλο, απο εκεί και πέρα θα φαινόταν πως θα πήγενε το πράγμα, ούτως η άλλως δεν την ήξερα την κοπέλα.
Ε από τότε έχω σταματήσει να κάνω τέτοια τολμηρά βήματα για να μην με θεωρήσουν και πέφτουλα.
Ξέρω πάει εδώ και 2 χρόνια το περιστατικό αλλά από τότε πάει που έχω σταματήσει να το κάνω αυτό το πράγμα.
Να σημειώσω πως το δοκίμασα πρώτη φορά και πως εκείνην την περίοδο μου άρεσε μια που της το είχα πει αλλά δεν έγινε τίποτα λόγου ότι ήτανε μεγαλύτερη μου.
Εγω βλέπω ένα αγορι που λειτουργει κανονικά. Και στο φλερτ ξεκινησες καλά. Δεν υπαρχει λογος επειδή δεν σου απαντησε μια κοπέλα να αποθαρρυνεσαι και να μη φλερταρεις αν σου αρέσει κάποια. Είσαι ακόμη πολυ νέος και ισως γι αυτό ακόμη δεν εχεις κάνει σχεση.ασε την ντροπαλοτητα στην ακρη και αρπαξε ολες τις ευκαιριες που θα σου δωσει η ζωή.φλερταρε διασκεδασε και όλα θα έρθουν σιγά σιγά από μονα τους.
Από αυτά που γράφεις για τον εαυτό σου υποθέτω πως έχεις θέμα με την αυτοπεποίθηση σου. Εντάξει μπορεί να είσαι ντροπαλός αλλά προσπάθησε να ανοίγεσαι όλο και περισσότερο. Αν πιστεύεις πως είσαι τελειωμένος πολύ απλά δεν μπορείς να πας πουθενά έτσι! Γιατί το λες αυτό;
Έγινε αυτό με την τύπισσα πριν 2 χρόνια, και; Η άλλη ήταν μεγαλύτερη σου και δεν έγινε τίποτα, και; Κάνε κι άλλες γνωριμίες και μη φοβάσαι την "απόρριψη". Αν δε βρέξεις τα πόδια πως θα περάσεις το ποτάμι;
ανωνυμε και εγω ειμαι σε χειροτερη κατασταση,εσυ εκανες και μια κινηση εγω δισταζω
έχουν δίκιο τα κορίτσια αν δεν τολμήσεις δεν γίνεται τπτ πρέπει να να το παλεύουμε να γίνομαι καλύτεροι δώσε θάρρος στο εαυτό σου και μην το βάζεις ποτέ κάτω.... καλά και γω panos19 με το θέμα μου σκατα είμαι αλλά τεσπα..
Αποστολία ότι μπορώ κάνω.
Βλέπω όμως άλλα παιδιά της ηλικίας μου και 2-3 χρόνια μικρότερους να έχουν κάποια σχέση, κάτι τέσπα να παίζεται με κάποια ή κάποιες και εγώ τίποτα.
Και με κάνει να αναρωτίεμαι τι πάει λάθος ακριβώς με εμένα?
believeInYourself ναι έχω θέμα με την αυτοπεποίθηση εδώ και πολλά χρόνια και μάλλον πάντα θα την έχω από τι έχω καταλάβει καθώς δεν βλέπω να διορθώνεται ούτε στο ελάχιστο.
Στο θέμα του ποταμιού που ανέφερες ίσως να φοβάμαι μην πνιγώ!
Πάνο ειλικρινά λυπάμαι γι αυτό που μας συνέβη.
Χαρά εσένα ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημά σου?
Εγω βλέπω ότι τολμησες να φλερταρεις.ενταξει όλοι μας εχουμε θεματακια με την αυτοπεποιθηση μας αλλοι μικρα και άλλοι μεγαλα αρκει αυτά να μην επηρεαζουν τη ζωή μας.εγώ πιστευω ότι αν βρεις κάποια να σου αρεσει πολυ πολυ όμως θα τολμησεις να φλερταρεις διακριτικά.έτσι δεν είναι?και μη κοιτάς και συγκρινεις τι κάνουν οι άλλοι στην ηλικια σας.ο καθε άνθρωπος ειναι μοναδικος στη συμπεριφορά και στις σχεσεις του.δεν σημαινει ότι έχει προβλημα αν καποιος κάνει σχεση στα 20 και καποιος αλλος στα 25 κ.ο.κ.
Αν βρω κάποια που να μου κάνει το κλικ ίσως και πάλι όπως στο παρελθόν να καταφέρω να της μεταφέρω αυτό που θέλω μέσα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως παραδείγματος χάρη το instagram.
Ξέχασα να το αναφέρω ποιο πάνω ότι σε όσες μου έχουν κάνει κλικ στο παρελθόν το έχω καταφέρει να περιγράψω τα συναισθήματα μου μόνο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ίσως αν μου κάνει κάποια κλικ να είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα, όμως φοβάμαι πως δεν θα είναι έτσι καθώς δεν έχει ξανά γίνει στο παρελθόν.
Και αν καταφέρω να το κάνω κάποια στιγμή στο μέλλον σίγουρα θα μπερδεύω τα λόγια μου
Κοιτα στα νεαρα ατομα αυτός είναι πλεον ο ευκολοτερος τρόπος γνωριμιων.δεν είναι κακος τροπος απλά υπάρχουν και άλλοι.διαλεξε όποιον τρόπο θες αρκεί να μην κρυβεις τον ενθουσιασμο σου αν γνωρισεις κάποια και σου κάνει το κλικ.και μη φοβάσαι την απορριψη.όλοι μας εχουμε έρθει σε αυτή τη θεση κάποτε.άλλωστε μια απορριψη από καποια/καποιον σου ανοιγει τον δρομο να γνωρισεις κάτι ακομη καλύτερο.αυτο να θυμασαι και να προχωρας.
Ναι όμως σε όσες έχω εκφραστεί έστω και με αυτόν τον τρόπο έχω φάει από όλες απόρριψη.
Είμαι συνέχεια ο ευατός μου δεν προσπαθώ να παριστάνω κάποιον άλλον και όμως σε όσες μου έχουν κάνει κλικ έχω φάει από όλες αυτές απόρριψη (6-7 μπορεί και 8) και φοβάμαι πως έτσι θα συνεχίζεται μια ζωή καθώς μάλλον δεν αρέσει σε καμία μάλλον ο χαρακτήρας μου.
Δεν ξέρω, ίσως να φταίει και το γεγονός ότι έχω θέμα με την αυτοπεποίθηση μου.
Βασικά άσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εστίασε στις γνωριμίες πρόσωπο με πρόσωπο. Και καλύτερα είναι να είσαι μόνος σου, να μην έχεις κάποιο φίλο μαζί γιατί πολλές φορές αντί να βοηθάει φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Όσον αφορά το ποτάμι, σου εγγυώμαι πως δε θα πνιγείς, θα μάθεις να το περνάς κολυμπώντας...
Δεν νομίζω να μπόρουν να καταλάβουν τον χαρακτήρα σου μονο και μόνο από τα μέσα δικτυωσης.επικεντρωσου και στις γνωριμίες προσωπο με προσωπο οπως σου είπαν και προσπαθησε να φτιαξεις λιγο την αυτοπεποιθηση σου.το παν σε μια γνωριμια λενε είναι η αυτοπεποιθηση.δουλεψε το λιγο.
Να τα αφήσω αν είναι δεν γίνεται δουλεία έστω και έτσι, όμως τι γίνεται σε περίπτωση που πάω να χάσω τα λόγια μου?
Δεν είναι ότι μου συμβαίνει τώρα καθώς όπως έγραψα και ποιο πάνω δεν με ενδιαφέρει καμιά αυτό το διάστημα, μιλάω για μελλοντικά, σε περίπτωση που μου κάνει κάποια το κλικ.
Πως θα μιλήσω πως θα εκφραστώ γενικά?
Θα πρέπει να είμαι προετοιμασμένος?
Πώς θα πρέπει να είμαι ντυμένος?
Αν είσαι γυναίκα θα ήθελα μια την συμβουλή σου καθώς και μια πρόβα!
καλά εγώ ανώνυμε είμαι εντελώς χάλια στο μυαλό μου στα πάντα έχω κάνει θέμα χθες μπες να δεις να μου πεις τη γνώμη σου και εσυ
Αποστολία, σε όσες μου άρεσαν στο παρελθόν από το σχολείο με ξέρανε!
Εγώ απλώς επειδή τότε δεν μου ερχόταν από κοντά να μιλήσω μιλούσα από το ιντερνετ!
Πως μπορώ να τονώσω την αυτοπεποίθηση μου?
Αυτό είναι το κυρίως βασικό μου πρόβλημα και δεν ξέρω πως μπορώ να το λύσω!
Χαρά μπορείς να μου στείλεις το λινκ να το δω?
δεν ξέρω πως στέλνετε είμαι νέα και γω εδώ... έχω τίτλο στο θέμα μου συναισθήματικα μπέρδεμενη
Για την αυτοπεποίθηση σου αν θες ψάξε κανένα βιβλίο, ίσως έχει χρήσιμα πράγματα. Αλλά στο συγκεκριμένο θέμα με τις γυναίκες θα βελτιωθείς στην πράξη... Αν κάθεσαι και σκέφτεσαι ότι πρέπει να υπάρχουν χίλιες δυο προϋποθέσεις για να της μιλησεις, ποτέ δε θα είσαι έτοιμος. Όταν σου αρέσει κάποια πλησίασε τη, άνθρωπος είναι κι αυτή σαν εσένα. Θα κάνεις 1,2,3,5 λάθη...δεν πειράζει! Την επόμενη φορά θα αποφύγεις να τα ξανακάνεις, θα τα πας καλύτερα! Οι 6-7 φορές που λες πως έχεις εκφραστεί είναι μέσω ίντερνετ δηλαδή;
για κάποιους η απόρριψη μπορεί να τους φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και να μην είναι ένα βήμα για να προχωρήσουν όπως λέτε?
Μια χαρά είσαι.....Όταν έγραψες ότι είσαι ντροπαλός νόμιζα ότι ήσουν το παιδάκι που κάθεται στη γωνία και φοβάται να μιλήσει αλλά αντιθέτως πηγές και μίλησες κατευθείαν στη κοπέλα στο μπαρ....!μπορεί να είσαι εσωστρεφής ντροπαλός Όχι! Λοιπόν μάλλον σου έδωσε το φβ της από ευγένεια .....αλλα μην κολλάς! Συμβαίνουν και αυτά....
Έχεις δίκιο ότι το φλερτ θέλει τρόπο αλλά κανεις δεν έμαθε να ισορροπεί αν δεν φάει κάποιες τούμπες ......μη γενίκευεις αυτό που συνέβη τοτε......Μην κλείνεσαι δλδ ξαναρισκαρε το θα υπάρξει η φορά που θα είσαι πιο τυχερός......
Σίγουρα υπάρχουν κάποια πράγματα που βοηθάνε δλδ να είσαι χαλαρός να μην δείχνεις πιεστικος.....ούτε αγχωμένος σε καμία περίπτωση........βασικά ένα κόλπο είναι αντί να πας σε κάποια να της μιλήσεις έχοντας στο μυαλό σου ότι θα πας με σκοπό να τη φλερτάρεις σκέψου ότι πας για να της μιλήσεις έτσι απλά....Για να πεις μια δυο κουβέντες με έναν άνθρωπο....να περάσει λίγο και η ώρα......θα σου βγει πιο χαλαρά και αβιαστα...Από το να σκέφτεσαι ότι πχ "Τώρα πάω να τη ρίξω.....μου αρέσει και τη θέλω γκόμενά"
Όταν λες ότι εξέφρασες τα συναισθήματα σου μέσω ίντερνετ τι εννοείς ;;;; Γιατί γενικά ειμαι της άποψης ότι σε μια πολυ πρόσφατη γνωριμία "απαγορεύεται" να μιλάμε για συναισθήματα και να κάνουμε εξομολογήσεις....ούτε εσύ δεν ξέρεις αν νιώθεις πράγματα για εκείνη εφόσον δεν γνωρίζεστε τόσο καλά...Και είναι πιεστικό να κάνουμε συνέχεια νύξη για συναισθήματα έρωτες νοιαξιματα και τέτοια...........Ο άλλος νιώθει υποχρεωμένος και ότι πρέπει να ανταποδώσει σε κάτι που δεν ξέρει ακόμα αν το θέλει....Και είναι υπό δοκιμή....οπότε γενικά να δείχνεις ότι σου αρέσει η παρέα μιας κοπέλας αλλα μέχρι εκει......Όταν είναι πρόσφατη η γνωριμία....
Σχετικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα σου πρότεινα να μην ασχολείσαι τόσο και να επιδιώξεις την face to face επαφή......και στο λέω αυτό γτ είμαι κοντά στην ηλικία σου και έχω να πω ότι επδ έχουν δει πολλά τα μάτια μου......Και επδ μου έχουν στείλει και μένα παρά πολλές φορές το ξενέρωτο μνμ "Γεια σου τι κανεις" πλέον δεν απαντάω ποτέ!!! Γιατί το θεωρώ παιδιαστικο αυτό σαν προσέγγιση και ασοβαρο....
Έπδ εκεί μέσα μπαίνει ο καθένας και επιδιώκει απλώς να τσιλιμπουρδισει εγώ προσωπικά δεν παίρνω στα σοβαρά καμια προσέγγιση από εκεί μέσα όσο σοβαρά κριτήρια και αν έχει ο άλλος.....
Πιστεύω ότι πολλές κοπέλες το βλέπουν σαν έμενα....οπότε μη το παίρνεις κατάκαρδα ότι σε απέρριψαν προσωπικά.....εφόσον δεν σε γνώρισαν ποτέ...Πώς να σε απορριψουν μέσα από το φβ.....;; απλά προφανώς όπως και εγώ έτσι και αυτές δεν το παίζουν σοβαρά μάλλον και δεν περιμένουν να επενδύσουν σε κάτι...
Τέλος στην ερώτηση σου η απάντηση από μένα είναι ότι κλείστηκες επδ φοβηθηκες την απόρριψη και ότι μετέπειτα προσπάθησες να κάνεις γνωριμία με "λάθος" τροπο και κατά δεύτερον το γεγονός ότι όπως λες δεν σου έχει κάνει κάποια το κλικ.......
Το βασικό συστατικο της αυτοπεποιθησης είναι η διαθεση.οταν γνωρισεις κάποια και πεις ότι δεν θα γίνει τίποτα είναι σαν να σαμποταρεις τον ίδιο σου τον εαυτο.πιστεψε το και διεκδικησε το γιατί μπορεις.η διαθεση που έχουμε στις εκαστοτε περιπτωσεις παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξελιξη αυτου που θελουμε.επισης για να αυξησεις την αυτοπεποιθηση σου περιποιησου τον εαυτο σου και την εμφανιση σου όσο καλύτερα μπορεις.υπάρχουν πολλα αρθρα που μπορείς να διαβασεις για να τονωθεις.διαβάσε και μετά πραξε
believeInYourself έχεις να μου προτείνεις κάποιο βιβλίο?
Miliva21 Ίσως και να πήγα κατά βάθος να της μιλήσω για τον λόγο να της την πέσω. Δεν ξέρω έχει εδώ και 2 χρόνια που είχε γίνει αυτό το περιστατικό, δεν θυμάμαι ακριβώς τι σκεφτόμουν εκείνο το βράδυ.
Απλά θυμάμαι που την είχα δει μόνη της να κάθεται και τόλμησα να της μιλήσω.
Όσον αφορά τα συναισθήματα μέσω ίντερνετ στην συγκεκριμένη τύπισσα δεν της εξέφρασα κάποιο συναίσθημα, απλά είχαμε πει στο μπαρ εκείνο το βράδυ αν θυμάμαι καλά να βγούμε την επόμενη μέρα και της έστειλα για να το επιβεβαιώσω!
Συναισθήματα έχω εκφράσει ιντερνετικά μόνο όσες έτυχε να ήθελα από σχολείο και συγκεκριμένα από την τάξη μου πχ όπως μια που ήθελα στο λύκειο και κατάφερα και της το είπα μόνο ιντερνετικά.
Βέβαια την επόμενη μέρα μου είχαν κοπεί τα πόδια όταν την είχα δει.
Μόνο μια φορά κατάφερα και έκφρασα αυτά που ένοιωθα σε κάποια από τον χώρο εργασίας που την είχα ιντερνετικα και ήταν μεγαλύτερη μου όπως σας ανέφερα και στην αρχή.
Έχεις να μου προτίνεις κάποιο άρθρο Αποστολία?
@miliva21 η κοπέλα αν το πάρει ότι την φλερταρεις και όχι ότι πας για κουβέντα?
και σχετικά με τα social μπορείς κάποιος όπως και εγώ να κομπλαρουμε απο κοντά και κοινωνικά δίκτυα να είναι η λύση στο πρόβλημα γιατί δεν μας βλέπει κανείς πως αντιδρούμε
αν δεις μια κοπελα μονη π.χ να καθεται σε ενα παγκακι θα πας να της μιλησεις?η δεν κανεις προσπαθειες?γενικοτερα προσεγγιζεις κοπελες?
αν δω κάποια κοπέλα μόνη στο παγκάκι όπως αναφέρεις, όχι να σου πω την αλήθεια όχι.
Γενικότερα δεν έχω καν φίλες και αυτό με ανησυχεί λίγο έως πολύ μπορώ να πω.
ουτε εγω εχω φιλες, γιατι πολυ απλα δεν πιστευω στην φιλια μεταξυ αντρων γυναικων.Αυτο δεν πρεπει να σε ανησυχει, απλα θα ειχες καποιες να σου κανουν τα κονε.
Αλλα ενας αντρας πρεπει να φερεται σαν κυνηγος και οχι να περιμενει τα "ετοιμα".
Φιλους εχεις, πας εξω? για ποτακι?για καφε και τετοια?> σε μερη με κοπελες δλδ?
Μήπως είναι η ώρα να κοιταξεις να κάνεις και φίλες....;;; Επειδή αυτο θα σε βοηθήσει να είσαι επικοινωνιακός και με το άλλο φύλο; εξάλλου δεν ξέρεις.....Μπορεί στη προσπάθεια σου να κάνεις φίλες και όχι να ρίξεις γκόμενες...να ξεκομπλαρεις κι να είσαι τόσο άνετος και ανοικτός με κοπέλες που μπορεί να σου προκύψει σχέση από εκεί ...Και με τις υπόλοιπες μένετε απλά φίλαρακια βγαινετε και περνάτε καλά
Τι εννοεις δλδ...να θες να της μιλήσεις φιλικά και εκείνη να νομίζει ότι τη φλερτάρεις;; Ναι μπορεί να συμβεί..συνήθως όταν ένας άντρας πλησιάσει μια γυναίκα πάει πιο εύκολα το μυαλό στο ερωτικό.....ειδικά αν πχ είσαι ελεύθερος και εσύ και ψάχνεις και εκείνη το ξέρει....πιθανόν θα το θεωρήσει ως ερωτική προσέγγιση
Ναι, έχω δυο τρεις φίλους που σε αυτό το διάστημα μόνο ο ένας από αυτούς τους φίλους που έχω μπορεί και βγαίνει για καφέ ποτά και κλπ.
Γενικά δεν έχω πολλούς φίλους.
Miliva21 πως θα μπορούσα να ξεκινήσω να κάνω παρέα και με κοπέλες, αν πολύ σωστά όπως είπες ποιο κάτω εκείνες ξέρουν ότι είμαι ένας αποτυχημένος μοναχικός?
Αφού θα νομίζουν ότι εγώ θα θέλω να το πάω αλλού το πράγμα.
πρεπει να μεγαλωσεις λιγο τις παρεες σου..γιατι αμα πηγαινει ενας μονο σε τετοια μερη , δυσκολο...
tinder kai badoo εχεις δοκιμασει?εκει θα βρεις σιγουρα, και θα μαθεις και να τα "ριχνεις" σε γυναικες. με λιγα λογια θα κανεις το αγροτικο σου
Ναι κατάλαβα ....Τότε πρέπει να βρεις κάποιο χόμπυ ώστε να κάνεις παρέα με νέα άτομα...άντρες ίσως που θα σε φέρουν σε επαφή και με κοριτσοπαρεες
Δλδ σόρρυ....πως γίνεται να το ξέρουν όλοι ότι ψάχνεσαι....;; πχ ξεκινάς γυμναστήριο και κινείσαι σε νέο χώρο με άντρες και γυναίκες....Και μιλάς φιλικά σε όλους ....ξέρουν οι κοπελες άμα δεν πεις σε κανέναν για τα προσωπικά σου ότι είσαι ελεύθερος;; μπορείς πχ να πιάσεις χαλαρά τη κουβέντα σε κάποια κοπέλα που θα τη προσεγγίσεις ερωτικά και μπορείς να αφήσεις να εννοηθεί ότι ήδη γουστάρεις κάποια γνωστή σου .......Και αν εξελιχθεί σε φιλία της εξηγείς ότι σου πέρασε και καλά.....(ποτε δεν θα μάθει) ή αν προκύψει τελικά κάτι ερωτικό με εκείνη πάλι της λες ότι ξενεωσες με τη δήθεν γνωστή και ότι σου αρέσει πλέον εκείνη....οποτε πάλι ούτε γατα ούτε ζημιά....ή αν δεν θες να φαίνεσαι πέφτουλας δείχνε απλά ότι είσαι ελεύθερος και ότι είσαι κομπλέ με αυτό....
Απλα πρέπει να αλλάξεις τη διάθεση σου .....είσαι χωρίς σχέση;;; μην κυκλοφορείς με την ηττοπάθεια του καμία δεν με θέλει και είμαι μόνος και όλα μάταια...Και η ζωή μου είναι φρίκη και θέλω σχέση..γιατι αυτο απωθεί ...
Όποιος σε ρωτάει εσύ θα λες είμαι ελεύθερος όχι μόνος.......γιατι όταν κάποιος λέει ελεύθερος αντί για μόνος δίνει και μια θετική χροιά......ότι περνώ και μόνος μου καλά τα καταφέρνω μια χαρα
Προσωπικά μισώ τη φράση "Είμαι μόνος-η" προτιμώ το "είμαι ελεύθερος-ή"....Γιατί και η ελευθερία του να κάνεις ότι θες όπως το θες οπότε θες και να ζεις για σένα δεν είναι καθόλου άσχημη ακόμα και αν κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα ήθελες να έχεις και κάποια σχέση.....
Πρέπει πρώτα να περνάμε καλά λοιπόν με τον εαυτό μας και όχι να ψάχνουμε να γατζωθουμε από κάποιον για να μας κάνει καλύτερη τη ζωή.....κανένας δεν μας τη κάνει τη ζωή καλύτερη μόνο εμείς....Αυτό σκέψου και όταν το νιώσεις θα δεις ότι θα αλλάξει και η αυρα σου στους γύρω σου και θα κυκλοφορείς άνετος και όχι ως "loser"
Επίσης κάτι ακόμα....Εσύ δεν έχω καταλάβει...θες να κάνεις σεξ ενώ έχεις κάποια σχέση δλδ με κάποια κοπέλα που θα νιώθεις πράγματα για εκείνη ή απλά θες να κάνεις σεξ για την εμπειρία έστω και μια φορά με κάποια που θα σου γυαλίσει.....Γιατί αν θες το δεύτερο δεν λέει να πηγαίνεις να το παιζεις φίλος....Πρέπει να τη πέσεις πιο άμεσα.....Και σε μέρη όπως μπαρ και τέτοια.....και σε κοπελες που θα ειναι πιο ανοικτες και τολμηρες να περάσουν ενα βραδυ μαζι σου....ξεκαθάρισε τι θες πρώτα ακριβώς...για να το σχεδιάσεις σαν προσέγγιση