Originally Posted by
eive
καλησπέρααα! απο οταν ημουν 14 ειχα αρχισει με καποιον μια πλατωνικη σχεση (μεναμε σε διαφορετικές πολεις) μιλουσαμε συχνα αλλα βρισκομασταν σπανια παρολαυτα εγω ενιωθα φουλ ερωτευμενη στα 17 μου καναμε για πρωτη φορα σεξ και η σχεση αυτη συνεχιζοταν με καποια σκαμπανευασματα γιατι εκεινος εκει που ολα ηταν καλα ξαφνικα μ ελεγε οτι δεν θελει να συνεχισουμε χωρις να εξηγει τον λογο και μετα εξαναφανιζοταν για μηνες . Πάντα εμφανιζόταν μετα απο καποιο καιρο και ελεγε συγνωμη και εν τελει τα ξαναβρίσκαμε. Γενικότερα ειχει πολλές αποτομες αλλαγές στην διαθεση του και στην συμπεριφορά του ισως να εφταιγαν τα ναρκωτικα π επαιρνε τοτε. Αργότερα οταν περασαμε και οι 2 στο πανεπιστημιο ειχα σκεφτει οτι δεν θελω ν εχω καμια επαφη μαζι του γιατι δεν μ εκανε καλο ( αποτομες αλλαγες στην συμπεριφορά μια με λατρευε μια εξαφανιζόταν , λογω αποστασης πηγαινε και με αλλες μαλλον και γενικοτερα ειχαμε εντονες φασεις) το θεμα ειναι οτι οποτε τον βλεπω τις περισσοτερες φορες κανουμε σεξ και γενικοτερα μου στελνει συχνα ,οταν βρισκομαστε δεν μπορω να του αντισταθω εκεινος λεει οτι κανεις δεν θ καταλαβει αυτο π εχουμε και οτι με λατρευει εχω φτασει 26 και η κατασταση αυτη επαναλαμβανεται ειναι ενας κυκλος π δεν ξερω πως να βγω.. ειχα και αλλες σχεσεις ολα αυτα τα χρονια αλλα δεν εχω νιωσει ετσι ποτε . Το θεμα μου ειναι πως σταματαει όλο αυτοο? εκει που παω να ξεκολλησω εμφανιζεται και δεν αντιστεκομαι. Τον ειχα δει πριν 3 μηνες π ηταν εντονα συναισθηματικα η κατασταση μ ειπες πως πληγωνεται οταν με βλεπει γιατι ειμαι το ονειρο και ξυπναει σττην πραγματικότητα οταν φευγω εγω δυστυχως τσιμπαω με αυτα.. τον ειδα ξανα 15 μερες πριν και ηταν ψυχρος με αποτελεσμα να με πιασει τρελη φρικη σε σημειο που αυτοτραυματιστικα γιατι αισθανομουν οτι με απεριψε ενω μ ειχε πει οτι εχει σχεση και οτι προσπαθει να μην μου στειλνει γιατι δεν ειναι σωστο κτλππ καμια γνωμη θελω γιατι αναρωτιεμαι αν οντως νιωθει πραγματα για μενα τοσα χρονια ή απλα ειναι ενα παιχνιδι?