πως μπορώ να αλλάξω το Nickname μου?
Printable View
πως μπορώ να αλλάξω το Nickname μου?
Στειλε προσωπικο μηνυμα στον Aeon και λογικα θα στο αλλαξει. Αν πας πανω δεξια στις 'Ειδοποιησεις', κανεις κλικ και βγαινει το ινμποξ. Στο ινμποξ αριστερα υπαρχει η επιλογη να στειλεις προσωπικο μηνυμα. Βαλε Aeon στους παραληπτες και οτι θελεις να αλλαξεις username στο σωμα του κειμενου.
(το eive τι σημαινει εν τω μεταξυ; ασχετο :P)
thank you του εστειλααα
δεν σημαινει τιποτα το eive χαχα το καινουργιο αμα μου το αλλαξει θα σημαινει
Το Eive όντως δεν λέει. AEON άλλαξε το γρήγορα. Όπως άλλαξες και το δικό μου,που σου είχα πει να μου το κάνεις με μικρά!Ακόμα Περιμένω εδώ και 1 χρόνο!
χαχχαχαχα καλλιο αργα παρα ποτέ
Παρτε τον στο κυνηγι παιδια, αλλιως δε γινεται τιποτα.
Σταυρο σορρυ εγω δεν καταλαβα, το πρωτο γραμμα το θες κεφαλαιο η να ειναι ολα μικρα; Παντως αν θελεις τη γνωμη μου, το all-caps ετσι που το περιφερεις ειναι αξιοπρεπεστατο. Προσδιδει οσο να 'ναι ενα κυρος, μια πυγμη μια βαρυτητα ενα βρε αδερφε je ne sais quois. Εσυ βεβαια ξερεις καλυτερα. Εεε εσυ και ο Aeon δηλαδη.
μονος ο Aeon μπορει να μου το αλλαξει?
παντως το Nick Aeon εχει ενα κυρος σαν να βγηκε απο το GOT ενα πραμα
Υποψιαζομαι ειναι απ' τη ψυχολογια του βαθους (C. G. Jung) αλλα δεν το εχω επιβεβαιωσει, ουτε βεβαια εχω βρει το θαρρος! γκουλπ.
Ο Aeon ειναι ο μονος διαχειριστης που ξερω περα απ' τον Νικο Ντι και τα τελευταια χρονια σταθερος συνδεσμος μεταξυ κοινων θνητων και ανωτερου Θειου Πληρωματος (τρολλαρω μη μου δινετε σημασια, λογικα ξερει αυτος :P)
Το eive εν τω μεταξυ το γκουγκλαρα και μετανιωσα την ωρα και τη στιγμη λολ. Ιβηρικο ξορκι... καλα κανεις που θελεις να το αλλαξεις.
https://en.wiktionary.org/wiki/eivar#Portuguese
Στην αρχη νομιζα ηταν σκανδιναβικο για καποιον λογο. Λες να φταιει το νετφλιξ.
oboro δεν σε κατηγορω γιατι και μενα μετα τους viking Μ ρθε χαχαχα
οτι ειναι ξορκι ουτε που το ξερα
Σκεφτομουν περισσοτερο αυτο:
https://en.wikipedia.org/wiki/Aion:_...gy_of_the_Self
το μπανιζω καθε τοσο στη βιβλιοθηκη που καθεται. Εχει πολυ ενδιαφερον και ειναι και ολιγοσελιδο σχετικα. Πανε κατι αιωνες (χαχ) που διεκοψα την εντρυφηση στον Jung... Ισως καλη ευκαιρια να τον ξαναπιασω καποια στιγμη.
Βλεπω στη Γαλικιανη εν τω μεταξυ, eive = σακατεψου. lol. Ειμαι σιγουρος πως δε ξερεις τιιιιποτε για ολα αυτα χαχαχ
χααχαχα που τα βλεπεις αυτα? tell me more για το eive
αυτοσαρκαστικο αν σημαινει καπου σακατεψου χχαχα δεν ειχα τετοιους σκοπους δηλαδη
Καλα κι εγω δεν πιστευα οτι το πηρες απο εκει :p αλλα μου φανηκε αστειο το νικ να εχει μεταφραση εκ διαμετρου αντιθετη της προσωπικοτητας σου (απ' ο,τι φαινεται τουλαχιστον χαχα)
Ισως αυτο που χρειαζεται, ειναι ενα συστημα αναφορων και ποιντ συστεμ ειδικα για θεματα γιουζερνεϊμ. Και εξηγω:
1) Οποιο μελος θελει να αλλαξει ονομα, θα ανοιγει νεο θρεντ με αναλογο τιτλο
2) Τα μελη που συμφωνουν οτι το παλιο ονομα ειναι απαρααααδεκτο, θα κανουν αναφορα πατωντας στο νεο εικονιδιο κατω απ' το ποστ (αυτο με σχημα χαρακτηρα απο τα Ρουνικα η Προτο-σκανδιναβικα)
3) Τα μελη της διαχειριστικης ομαδας θα προβαινουν σε αξιολογηση ονοματων, παλαιου και νεου
4) Σε περιπτωση που το παλιο ονομα βρεθει οντως κακο αλλα ενταξει δεν ειναι και πχ κακεκτυπο των νιντζα της αυτοκρατορικης ιαπωνιας, το ονομα θα αλλαζει για 2 εβδομαδες
5) Σε περιπτωση που το παλιο παραπεμπει σε σειρα νετφλιξ η χειροτερα, θα αλλαζει δια παντος - το ιδιο και για ονοματα με ολο κεφαλαια που παραπεμπουν σε χοντρο μουστακι, μπεγλερι κλπ
6) Καθε νεα αλλαγη θα ακολουθει γεωμετρικη προοδο ως προς τη διαρκεια (αλλα δεν αποκλειονται και ακολουθιες πιο περιπλοκες της γεωμετρικης που ομως, σε καθε περιπτωση, πρεπει να αποτελουν λυσεις γραμμικων αλγεβρικων διαφορικων εξισωσεων)
Νομιζω τα παραπανω συνιστουν μια λογικη λυση στο προβλημα και ευελπιστω σε εστω μερικη υιοθετηση αυτων.
Obrigado.
χαχα με προλαβες, ημουν ετοιμος να γραψω οτι σ' αυτο το φορουμ ειναι πιο ευκολο να ζητησεις διαγραφη και να την παρεις, παρα μια αλλαγη νικνεϊμ, πραγμα ακομη πιο παραδοξο αν σκεφτει κανεις οτι η "διαγραφη" δεν ειναι τιποτε περισσοτερο απο μια αλλαγη νικνεϊμ συν μπαν... Τελικα ουτε αυτο ισχυει, ετσι; λολ
Ειναι δυσκολο να βγει ακρη απο ολα αυτα. Απ' τη μια το συστημα ποινων/αποκλεισμων φαινεται να εχει αλλαξει, απ' την αλλη χρειαζεται να γινει ολοκληρο θεμα για να ξεκαθαρισει η διαχειριση τι εχει αλλαξει και πως εφαρμοζεται πλεον το συστημα. Για καρφιτσωμενο θρεντ που να ενημερωνει ολους για το τι ισχυει, ακομα δεν εχω ακουσει τιποτα. Αρκετα κακοηθη μελη με επικινδυνα ποστ εχουν τελευταια αποκλειστει, καποια αλλα ομως παραμενουν να αλωνιζουν και τα θυματα τους (καποια στο πρωτο τους θρεντ, θυμιζω, με πολυ δυσκολο θεμα) δεν μπορουν σημερα να σταυρωσουν ουτε μια αλλαγη ονοματος.
Χτυπανε πολυ ασχημα ολα αυτα οπως και αν το δει κανεις.
(ποσταρω εδω για να μη χαλαμε το αλλο θρεντ της κοπελας.)
Α επισης μη φευγεις βρε συ. Σε χαλασε η αδιαφορια η συνεβη κατι αλλο;
Παιδιά αν σας αλλάξει το Nickname o ΑΕΟΝ σφυρίξτε μου κι εμένα!
θα μπορούσα και εγώ να αλλάξω το nickname να το κάνω σε panos98?
Ξερω 'γω; Το θρεντ το διαβασες καθολου; Το βρηκες ελπιδοφορο γενικα;
Σε γρανιτη να ηταν σκαλισμενα, πιο ευκολο θα ηταν να τα αλλαξουν.
Aeon αν δεις στο Inbox σου είχα ζητήσει πριν κανά 2 χρόνια να μου το κάνεις ''Stavros''.
Αν έχεις χρόνο κάνε ένα κόπο και άλλαξέ το μου.Δεν θέλω να ανοίγω νέα Threads για τέτοια ζητήματα. Ευχαριστώ.