Quote:
Originally posted by Adzik
Αχ διμικ μου...σε καταλαβαινω...
καλο θα ηταν κατα την γνωμη μου να κανετε ενα τραπεζι με τουσ δικουσ του και να τουσ τα πεισ ςξω απο τα δοντια υπερασπιζοντασ την δικη σου οικογενια με τον αντρα σου..
ειναι δυσκολο και σαφωσ σημαινει ισωσ σιγανο εμφιλιο πολεμο αλλα , ειναι καλο να ξεκαθαρισουν τα πραγματα και ισωσ να παραδεχτουν το λαθοσ τουσ οι γονεισ του μπροστα στον γιο τουσ.
ΟΙ ανθρωποι συνιθωσ βαζουν μπροστα ωσ δικαιολογια το \"ετσι εχουμε μαθει..παντα ειχαμε χρηματα\"
κι εγω απανταω πωσ στισ μερεσ μασ που οοολοι εχουν καποιου ειδουσ οικονομικη κριση στα σπιτια τουσ ολοι κανουν οικονομια και περικοπεσ και τελοσ...δεν γινεται αλλιωσ..
πατασ ποδι και τερμα.
βρε συ ατζικ,
τι δουλεια εχει η κοπελα να μπλεχτει στο πως διαχειριζονται τα πεθερικα της τα οικονομικα τους???
Αυτο ειναι αποκλειστικο θεμα να το λυσει ο συζυγος της κοπελας.
Αν κανει κατι τετοιο - το οποιο το βρισκω τελειως φαουλ - ειναι απο τα πιο προσβλητικα πραγματα που εχω ακουσει.
το ζητημα πρεπει να το ξεκαθαρισει ο συζυγος της κοπελας με τους γονεις του και κανενας αλλος.
Θα κανετε παιδακι και πωσ θα ειναι τα πραγματα????αντι να μπαινουν χρηματα στο σπιτι θα πηγαινουν στα πεθερικα???
ποσο χρονων ειναι ο δικοσ σου και ποσο οι γονεισ του? καλωσ η κακωσ συχνα οικογενιεσ σαν αυτεσ αναγκαζονται να κανουν και καποια συμπληρωματικη εργασια ...κι ασ εχουν συνταξη...
μια μικρη βοηθεια ναι..οκ.. αλλα απο εκει και περα και συνταξη να παιρνουν πρεπει να στριμωχτουν σε αυτην..αν εχουν και δικο τουσ σπιτι τοτε μπορουν να στιμωχτουν ... σκληρη η οχι αυτο πιστευω..
καλη δηναμη !!!
η δημιουργια οικογενοιας οντως απαιτει καποιο προγραμματισμο αν δεν θελει να ειναι στο αερα.
Ειναι σαφες οτι πριν προχωρησει σε κατι τετοιο η φιλη μας πρεπει να βρει τις εγγυησεις για το ποιο θα ειναι το μπατζετ του σπιτιου και οτι δεν θα γινονται κανεπεδες της πεθερας της.