γεια.. με λενε \"γιωργο\"
εχω ενα προβλημα εδω κ χρονια(κ ας πιστευα οτι το ειχα ξεπερασει).για καποιους λογους ξαναβρεθηκα στα θρανια μετα απο χρονια.το προβλημα ειναι οτι παθαινω κριση πανικου(δυσπνοια,αδυναμια συγγεντρωσης,ταχυπαλμιες κτλπ)καθε φορα που ειναι να πω μαθημα(κ ας εχω διαβασει τε\'λεια).μαλιστα το προβλημα γινεται ακομα μεγαλυτερο οταν ειναι να κανω μια απλη αναγνωση!!!ελεος...φτανω σε σημειο που δε μπορω να ανασανω κ η φωνη μου τρεμει!!!κ ετσι σταματαω...μπορει να σας φαινετε γελοιο αλλα εγω υποφερω πραγματικα...σε οσους το εχω πει (καθηγητες/φιλοι/οικογενεια)κανεις δε καταλαβαινει ολοι μου λενε μ***ς του τυπου \"μη ντρεπεσαι μια οικογενεια ειμαστε!!!!\" αυτο που θελω να ρωτησω ειναι απλο,τι να κανω?θεραπευεται?
στοιχεια του εαυτου μου=
παντως γενικα ειμαι απαισιοδοξος-δε το λεω για να κλαφτω-τα εχω ολα(\"φιλους\",\"ερωτες\"<-υποκειμενικο αυτο) αλλα νιωθω οτι κατι λυπει...εχω κανει 2 αποπειρες αυτοκτονιας κ το μονο που με αποτρεπει κ απο μια 3η(αυτη τη φορα δε θα αστοχισω)ειναι η σκεψη της μητερας μου.νιωθω την αναγκη να φυγω σε μια αγνωστη χωρα που δε θα με ξερει κανεις..νιωθω οτι εκμεταλλευομαι τους παντες(κ ετσι ειναι) για το συμφερον μου...
τι ειναι η ζωη κατα την αποψη μου?
φανταστειτε ενα τεραστιο γκρεμο στον οποιο παρα το μεγαλο βαθος του περιεργως βλεπεις το τελος...απο τη στιγμη που γενιεσαι αρχιζεις κ πεφτεις...κατα τη διαρκεια της πτωσης σου βλεπεις καποιους γαντζους απο τους οποιους προσπαθεις να πιαστεις.καποιες φορες τα καταφερνεις κ πιανεσαι ομως ολοι μετα απο λιγο σπανε κ ετσι συνεχιζεις να πεφτεις.καθως πεφτεις συναντας ανθρωπους οι οποιοι ενω εχουν γαντζωθει νομιζουν οτι εχουν σωθει(χωρις να ξερουν οτι μετα απο λιγο θα σπασουν οι γαντζοι τους κ θα πεσουν κ αυτοι!).καποιοι απο αυτους μαλιστα σου δινουν κ το χερι τους θελοντας να σε βοηθησουν εσυ ομως ξερεις οτι δεν υπαρχει σωτηρια κ ετσι τους αγνοεις...ισως δε θες να τους παρεις κ αυτους μαζι σου...κ ετσι συνεχιζεις να πεφτεις μονος καθως τα χρονια περνανε.εχεις κουραστει πια κ παρακαλας να φτασεις πιο γρηγορα στο πατο....
υγ=η αληθεια εινε οτι δε ξερω γιατι τα εγγραψα αυτα...οι περισσοτεροι μαλλον θα γελασετε.