Originally Posted by
Macgyver
Πολυ σωστα Γιαννη , ( με ενα ν !!! ) , οι συναναστροφες ειναι η καλυτερη θεραπεια για την κτθλψη ............ εγω κραταω επαφη στενη με ενα μελος , με ανακουφιζει , εκανα κι εναν δεσμο το 2015 μεσα απο το φορουμ , αλλα τωρα ξαναπειραματιζομαι με τα αντικαταθλιπτικα , εχω ελαφρως υποτροπιασει , οσο περναει ο καιρος , υποτροποπιαζεις , δεν θελω να παω πουθενα , ουτε μια βιολτα , ουτε να ασκησω ενα απο τα πολλα χομπυ / σπορτς που ειχα παλια .......δεν αισθαναμαι καμμια θλιψη , αλλα πληρη ανηδονια ........παιρνω τωρα εδω και μια βδομαδα σεροξατ το βραδυ , και εφεξορ το πρωι ,μπας και .................................................. ................................................
βλεπεις την ζωη σου να περναει , κι εσυ δεν μπορεις να κανεις και πολλα , και το λεει αυτο ενας 57 χρονος , που εχει περασει κι αλλες δυσκολιες στην ζωη του , αλλα σαν κι αυτη, καμιά .......πολυ σοβαρη ασθενεια , ενα ειδος αναπηριας ........
μονο η πιστη μου με κραταει , και οτι κανω παντα θετικες σψεψεις , οχι παντα , οποτε μπορω ....