Originally Posted by
Nibia
Sonia
Προς το παρόν έκλεισα ένα ραντεβού με κάποιον ειδικό για το θέμα διαχείρισης του άγχους, οπότε όλα θα πάνε καλά.
Anti-pression
Το καλό της υπόθεσης είναι οτι έχω την πολυτέλεια για 2-3 μήνες να μείνω άνεργη. Ο στόχος μου είναι ακριβώς αυτός, να κάτσω και να το παλέψω για λίγους μήνες (έχω θέσει ήδη το deadline) και έπειτα εαν δω οτι δεν πάει άλλο να φύγω. Υπήρξα πάντοτε μαχήτρια και η ζωή φρόντισε απο μικρή ηλικία να με δυναμώσει (όσο κλισέ και να ακούγεται). Ποτέ δεν ανεχόμουν τέτοια πράγματα αλλά στην προκειμένη περίπτωση με βρήκαν σε μια αδύναμη φάση της ζωής μου. Είναι αυτό το μεταβατικό στάδιο που πρέπει να δείς πως θα πορευτείς απο εδώ και πέρα τώρα που τελείωσαν τα ψέματα, τι θα κάνεις με την ζωή σου και όλες αυτές τι ανησυχίες που έχει ένας νέος άνθρωπος που τώρα βγαίνει στην ζούγκλα. Εκτός απο αυτό, φταίει πολύ που με νοιάζει να μην δημιουργώ προβλήματα και να μην αναστατώνω τους άλλους γύρω μου και αυτό ακριβώς είναι το μειονέκτημα μου. Ενιγουέις όλα θα πάνε καλά, θα το παλέψω κι αυτό και θα καταφέρω να κάνω όλα όσα ήθελα εξ αρχής.