Με κοροιδεψε κανονικοτατα
Καλημερα παιδια
Μετα απο ενα μεγαλο διαστημα που ειμαι ελευθερη και εναν σχετικο αριθμο ραντεβου και γνωριμιων με αντρες φλου....με αντρες που ηθελαν κατι χαλαρο/μονο σεξ και το εδειχναν αμεσα η εμμεσα...και με χλιαροτητα απο τη δικη μου πλευρα ...επρεπε να πεσω και σε ακομα μια προβληματικη περιπτωση που αποκλινει εντελως απο αυτο που θελω..
Γνωριστηκαμε εξω πριν δυο βδομαδες και μου μιλησε...για μενα ηταν ενα φλερτ τελειως ακυρο που δεν ηξερα αν επρεπε να ασχοληθω....πιστευα οτι δεν θα περνουσα καλα μαζι του ομως βγηκαμε ραντεβου και περασα πολυ ωραια, ενιωσα να υπαρχει χημεια αναμεσα μας....υπηρξε επικοινωνια και ειχαμε κοινα.....με προσεγγισε χαλαρα (και με το γαντι που λεμε) σε αντιθεση με ολα τα λιγουρια που εχουν πεσει πανω μου κατα καιρους και αυτο μου αρεσε....με εκανε να νιωθω λιγη ασφαλεια.....στο τελος του ραντεβου αφηνοντας το φλου για το αν θα ξαναβρεθουμε ....ημουν σιγουρη οτι θελω να τον ξαναδω....
και περιμενα για μνμ του....χαρουμενη που επιτελους γνωρισα καποιον να μου κινησει το ενδιαφερον και να ειμαι πιο ζεστη απεναντι του.....μετα απο δυο μερες χωρις να εχει στειλει τπτ... του εστειλα εγω και κατευθειαν μου προτεινε να βγουμε και εδειξε πολυ ενδιαφερον και ετσι εγινε.....
στην αρχη ηταν επικοινωνιακος και φιλικος απεναντι μου, η συζητηση κυλουσε γρηγορα, χαιροταν οταν εβλεπε οτι εχουμε κοινα και ηταν ενθουσιωδης ...μετα με ρωταγε πραγματα για μενα για την οικογενεια μου για το τι θα ηθελα απο τη ζωη μου σε θεμα σχεσεων (μετα την εξεταστικη μου... γιατι του τονισα πολλες φορες οτι τωρα ειμαι απασχολημενη με διαβασματα) και εγω του απαντησα λιγο γενικα και δεν του ειπα οτι θελω να κανω σχεση φοβουμενη οτι εκεινος θα τρομαξει και θα φυγει ή θα μου πει το χιλιοειπωμενο οτι δεν θελει δεσμευσεις κτλ κτλ...οποτε του απαντησα γενικα και ρωτησα εκεινον τι θα ηθελε απο τη ζωη του σε αυτο το κομματι και μου απαντησε οτι θα ηθελε σχεση.......(εννοειται οτι τον ειχα ρωτησει και ειπε οτι ειναι ελευθερος) ........ μετα η κουβεντα μας συνεχιστηκε περι ανεμων και υδατων και καποια στιγμη μεταξυ σοβαρου και αστειου (γιατι ετσι ηταν το στυλ του) μου ειπε να τα φτιαξουμε...και τον ρωτησα αν σε καθε γυναικα που γνωριζει της λεει οτι θελει σχεση απο εκεινη και μου ειπε οτι του αρεσω και οτι καταλαβαινει με ποια θελει να σχετιστει..........
προσπαθουσα να καταλαβω για το αν το εννοουσε αυτο που μου ειπε....προσφερθηκε να με αφησει σπιτι με το αυτοκινητο...του ειπα οτι θα επιστρεψω μονη αλλα επεμεινε...φιληθηκαμε.....εκε ινος πηγε να προσπαθησει να με πιασει και αλλου στο σωμα μου αλλα δεν τον αφησα....καθομασταν μετα στο αυτοκινητο μυτη με μυτη..ημουν τοσο χαρουμενη και ενθουασιασμενη ...τον εβλεπα και ενιωθα οτι μου αρεσει...ημουν σιγουρη.....πρωτη φορα μετα απο τοσο καιρο που με ενδιεφερε καποιος....
με αφησε σπιτι.... του ειπα να μου στειλει οταν φτασει...μου εστειλε οντως...την επομενη μερα δεν επικοινωνησαμε καθολου και τη μεθεπομενη εκανα κινηση εγω και τον ρωτησα τι κανει...μου απαντησε κανονικα και του απαντησα και εγω αλλα δεν ξαναπαντησε..και το αφησα ετσι...μια βδομαδα μετα και δεν εχει στειλει τπτ...δεν εχουμε μιλησει καθολου....
τις πρωτες μερες πιστευα οτι το κανει επιτηδες για να με ψησει και οτι ηταν φανερο πως υπηρχε ενδιαφερον αναμεσα μας.....και ημουν ευτυχισμενη που ενιωθα να ειναι αμοιβαιο......ομως η αδιαφορια του συνεχιστηκε και επεσα απο το συννεφο μου.......υποψιαζομαι οτι επαιξε μαζι μου......οτι υποκριθηκε......και ειμαι πολυ λυπημενη.......
νιωθω τοσο ατυχη.......και τοσο ματαιωμενη για ακομα μια φορα......δεν μπορω να περιγραψω ποσο......
Εσεις τι θα κανατε στη θεση μου...θα στελνατε ξανα εστω ενα τελευταιο μνμ ? θα κανατε μια τελευταια προσπαθεια....ή δεν αξιζει τον κοπο..?