Ξαφνική ταχυπαλμία με ζαλάδα και έξαψη στο πρόσωπο!
Καλησπέρα. Θέλω να μοιραστώ κατι ακομα μαζι σας και αν μπορείτε να με βοηθήσετε κάπως. Σημερα καθώς καθόμουν στο κρεβάτι μου χαλαρός έβλεπα μια σειρά ξαφνικά άρχισα να εχω αίσθημα παλμών δισπνοια και όταν πηγα να σηκωθώ ήμουν έτοιμος να πέσω κάτω. Το προγραμμα μου με τη δουλεια ειναι μια πρωι μια απόγευμα. Όταν δουλεύω πρωι ειμαι μια χαρά σηκώνομαι ετοιμάζομαι και παω. Σημερα πιάνω στις 3 δουλεια και απο την ωρα που ξύπνησα μεχρι να παω στη δουλεια απλά χαλαρώνω τρωω ξαπλώνω κτλ. Δουλεύω σε νησί και ειναη καθημερινή η εργασία μου! Εχω παρατηρήσει οτι όποτε δουλεύω μεσημερι εχω πάντα λίγη αδιαθεσία μεχρι να παω στη δουλεια. Ίσως λόγω της ζέστης η κατι αλλο αλλα δεν ξερω. Σημερα εκει που καθόμουν το επαθα και με τρόμαξε. Έγραψα και τις προάλλες για ενα σφίξιμο-μούδιασμα αριστερά στο σαγονι αλλα παρατήρησα οτι όταν ανοίγω δυνατά το στόμα μου τοτε μουδιαζει πιο πολυ η περιοχή άρα δεν ειναι καρδιά. Τωρα αυτο στο ξαφνικό με τάραξε. Και αναρωτιέμαι τα πρωινά γιατι δεν εχει συμβεί κατι παρόμοιο; Ίσως φταίει ο ύπνος; Η οτι τρωω και παω δουλεια; Δεν ξερω πραγματικά ειναι πολυ άσχημο όλο αυτο!