Θα ήθελα την γνώμη σας παιδιά παρακαλώ πολύ!
Γεια σας είμαι 17 και θέλω να μοιραστώ κάτι και θέλω βοήθεια..είμαι σε μια περίεργη φάση εδώ και μήνες τώρα ειδικά τελευταία τα βλέπω όλα διαφορετικα νιώθω περίεργες σκέψεις τύπου..πχ κάτι έχω η αρνητικές τέρμα ότι κάτι θα πάθω κλπ..καταλαβαίνω ότι κάτι έχω..σε ψυχολόγο είχα πάει 1 φορά ενώ ήμουν φουλ τρομοκρατημένος και ήταν περίεργα..είμαι 17 στην εφηβεία και πιστεύω πως αυτός είναι ο λόγος..κάνω συνέχεια φιλοσοφικές σκέψεις έχω τεράστιο άγχος ψάχνω νοήματα, λύσεις,απαντήσεις και κοντεύω να χάσω το μυαλό μου! Νιώθω πως θα σκάσω να επισημάνω πως πέρυσι το καλοκαίρι είχα χειρουργείο μη σοβαρό ακριβώς την ίδια εποχή απλά είχα στρεσαριστει και έπαθα μια κρίση πανικού γυρνώντας από Ιταλία στο αεροπλάνο όταν κουνούσε αρκετά..δεν μπορώ να καταλάβω την μια είμαι καλά την μια νιώθω τόσο περίεργα ψάχνω στο ίντερνετ για τα πάντα..άγχος για την υγεία μου τεράστιο για το μελλον..φοβίες άλλες πχ θανάτου κλπ είναι λες και ψάχνω κάποιον να μου πει κάποια λύση επειδή απευθύνομαι σε μεγάλους και λέω το πρόβλημα μου