Η εμπειρία μου με μια εμμονικη
Μετα απο παρότρυνση ενος μέλους θα μοιραστώ μαζι σας μια τραγική ιστορία που μου συνέβη μέσω ίντερνετ. Εγω και μια ας πούμε κυρια είμασταν μέλη σε μία πολυ γνωστή ομαδα στο Facebook στην οποία τρολλαραμε αμφότερες. Σε κάποια φάση εκείνη χάνεται και μπαίνει το προφιλ της εις μνήμην ενω εμφανίζονται πολλα ψευτικα προφιλ να σχολιάζουν οτι ειναι στην εντατική οτι χρειάζεται χρήματα κλπ. Κανω και εγω ενα ποστ εκει καθότι μιλούσα μαζι της και τα περισσότερα σχόλια ηταν οτι μας κοροϊδεύει ψιλο γαζί και οτι το κάνει για να βγάλει λεφτα. Καπου εκεί με πλησιάζει μια κοπελα πριβε η οποία μου ειπε οτι δεν ηθελε να μιλήσει δημόσια και πως είχε μιλήσει μαζί της στο τηλέφωνο και ειναι μια χαρα. Θελωντας να προστατέψω μέλη απο την απατη της αποκαλύπτω δημόσια οτι δεν νοσηλεύεται οπως ελεγε και η ιδια απο ψευτικα προφιλ (όπως μάθαμε αργότερα απο τον πρώην δεσμο της) ήρθε στο ποστ μου και ξεκινησε να μου κανςι λεκτική επίθεση... Αφού η νεκρή ζωντάνεψε ξεκίνησε μια σειρα από σαχλαμάρες που δε θα τις έκανε ουτε πενταχρονο. Να σημειώσω στο μεταξύ οτι εγω και κάποιες αλλες κοπελες που τη γνωρίζαμε προσθέταμε συνέχεια αποδείξεις οτι η τυπισσα γενικα εκμεταλευοταν κόσμο. Οταν συνήλθε λοιπον απο την υποτιθέμενη εντατική ξεκίνησε να φτιάχνει ποστ για μενα λέγοντας οτι δεν ειμαι η κοπελα στις φωτογραφίες οτι ειμαι χοντρή και οτι γυρνάω τσοντες. Ελεγε δημόσια οτι ζητάω κάρτες για να στέλνω γυμνά και αλλα τετοια. Οποία ατομα ήρθαν σε αντιπαράθεση μαζι της και ειχαν επίθετο στο φβ βρήκε το σταθερό τους μεσω οτε και τους έγινε εφιάλτης. Μεταξύ αλλων απειλησε και την κόρη φίλης οτι 7α της λιώσει το κεφάλι και οτι θα ασκήσει βία. Είχε φτάσει στο σημείο να φτιάχνει δικά μου προφιλ με φωτογραφίες που εκλεβε και να με απειλει οτι θα στέλνει γυμνά παριστανοντας οτι ειμαι εγω ενω σε κοινούς γνωστούς μας εστελνε ενα ερωτικό βίντεο και υποστήριζε οτι ειμαι εγω....κάποια στιγμή βγήκαν δικές της ερωτικές φωτογραφίες προς τα εξω απο άτομα που εβλεπαν τον αισχρο πολεμο που δεχομουν και σιγά σιγα την έκανε με ελαφρα πηδηματακια αλλα ολο αυτο κρατησε πάνω απο εναν χρόνο. Να σας πω οτι δε με ενοχλησε ιδιαίτερα γιατί κανείς δε την έπαιρνε σοβαρα και γενικά εγώ είμαι χοντροπετση με τέτοια θέματα αλλα αναρωτιέμαι αν ολα αυτα ειχαν γίνει σε ενα ατομο πιο ευαισθητο δε θα κινδύνευε να αυτοκτονήσει;