δεν ξερω τι να κανω ουτε το αναφρανιλ με επιασε δν μπορω να το κτλβω τετοια φαρμακαρα και δν πιανει?? εχω παρει σιπραλεξ,σεροξατ,εφεξορ τιποτα κανενα δν αντεχω αλλο θα φουνταρω στο τελος
Printable View
δεν ξερω τι να κανω ουτε το αναφρανιλ με επιασε δν μπορω να το κτλβω τετοια φαρμακαρα και δν πιανει?? εχω παρει σιπραλεξ,σεροξατ,εφεξορ τιποτα κανενα δν αντεχω αλλο θα φουνταρω στο τελος
Δεν σου παει το φαρμακο , παρε αλλο ....
Ο γιατρος σου τι λεει,μετα τηαν αποτυχια αναφρανιλ?....μινιτραν εχεις δοκιμασει?
Ladose.Ρωτα το γιατρό σου αν μπορείς να το πάρεις.
ocd,katathlipsi,,,,δε ξερω τι να σου πω
τσεκαρε τα
θεραπευτικα πρωτοκολλα ψυχικων διαταραχων
http://www.ahepahosp.gr/downloads/ΘΕ...ΡΑΧΕΣ.pdf
Εγω πηρα το μικρο μινιτραν , εδω παταγα , εκει βρισκομουν !!!!!! δεν υπαρχει ακομη το φαρμακο για την κτθλψη , δεν εχει ανακαλυφθει , 17 χρονια εχω παρει ολα ταντικαταθλιπτικα , μα κανενα να μην με πιασει ? το πηρα μια βδοαδα , η βδομαδα της κολαση .......προτιμω μοκρες δοσεις του σεροκουελ , κοβει το αγχος , και , οπως ειπε φιλος γιατρος , το ιδιο φαρμακο μπορει ναχει αλλη επιδραση σε διαφορετικη περιοδο στον ιδιο ασθενη , δλδ ,. το σεροκουελ μου ανοιγε την ορεξη , τωρασ δεν μπουτην ανοιγει .......................εγω παντα θα πειραματιζομαι , με την συνδρομη του γιατρου μου 2 η ..........η 1η ειναι η δικη μου , και λογω ηλικιας ............................................να πα νμα γ@μηθου@νε οι δηθεν γιατροι ......για τον μονο λογο ππου πηγαινω καθε 1.5 μηνα ειναι για να μου γραφει τα ζαναξ ( που με εθισε αλλος ψυχοτετοιος , θα τον εκτελουσα τωρα ) , δεν εχω τιποτα να του πω....