Γεια σας ο γιατρός μου είπε να σταματήσω τα ζαναξ και σήμερα ξεκίνησα τα ταβορ. Δεν έπρεπε να κόψω τα ζαναξ σιγά σιγά;
Τι εμπειρίες έχετε από τα ταβορ;
Printable View
Γεια σας ο γιατρός μου είπε να σταματήσω τα ζαναξ και σήμερα ξεκίνησα τα ταβορ. Δεν έπρεπε να κόψω τα ζαναξ σιγά σιγά;
Τι εμπειρίες έχετε από τα ταβορ;
Ισως με την αντικατασταση να μην εχεις στερητικα...Εγω μια φορα ηπια ταβορ κ δε ξαναπηρα...Με ζαντωσε τελειως....Μου ειχε πεσει πολυ βαρυ
Δηλαδή τι εννοείς βαρύ; Εμένα δεν έπιασε ιδιαίτερα τα δύο μισά που πήρα για βράδυ πήρα ένα ολόκληρο να δω αν με πιάσει. Ααα αυτό που παρατειρω ειναι ότι μόλις τα πιω με πιάνει το κεφάλι μου
Εγώ πήρα πριν 2 ώρες ένα ολόκληρο να δω θα κοιμηθώ; Γιατί έχω θέμα ύπνου.
Εγώ ζαναξ έπινα μεχρι χθες 1.5 μιλιγρμαμ και δεν με έπιανε πια έπαθα εθισμό και θέματα μνήμης και ο γιατρός είπε να πάρω ταβορ
Στο νοσοκομειο που ειχα νοσηλευτει επαιρνα 6,25 mg ταβορ και μια μερα εφτασα τα 7,5mg γιατι ειχα διεγερση.ειναι βαρυ φαρμακο ειχα 5ημερες αυπνιες δεν κοιμομουν με τιποτα ουτε με σεροκουελ και στα 6,25mg που επαιρνα στη νοσηλεια μου μαζι με αντιψυχωτικο μπορεσα να κοιμηθω.ειναι βαρυ φαρμακο το δινουν σε ψυχιατρικες κλινικες για να κρατανε ηρεμους διεγερτικους ασθενεις.ειναι δυνατο φαρμακο απορω που λες οτι δεν σε πιανει.
ολα τα αλλα που εχω δοκιμασει οπως ζαναξ και στεντον ηταν σαν να μη ειχα παρει δεν ενιωσα ιδιαιτερη διαφορα καμια καταστολη με το ταβορ ενιωθα αμεσως υπνηλια ακομα και οταν βγηκα απο το νοσοκομειο και επαιρνα 2,5 mg ταβορ.απο αρχες 2019 πηρα 2 με τρεις φορες βενζοδιαζεπινες και αυτες υστερα απο ενα προβλημα υγειας που περασα.μακρια απο βενζοδιαζεπινες μην τις παιρνετε καθημερινα παρα μονο οταν εχετε σοβαρη αναγκη...
Εγω κανω αγωγη καθε μερα με ζαναξ.Για την ωρα δεν εχω παρενεργειες αν εξαιρεσεις οτι ξεχναω πολυ και κοιμαμαι απειρες ωρες...Με εχει στρωσει πολυ σε κρισεις πανικου...Απλα ενω στην αρχη οντως κοιμομουν πια δε με κοιμιζει καθολου,εχω φουλ ενεργεια και σκεφτομαι μηπως του ζητησω απο μονη μου αλλαγη γτ αυτος λογικα θα θελει να μου το αυξησει
Έπαιρνα ενάμιση ταβορ τη μέρα εδώ και 2 μήνες αλλά δεν μου έκανε τίποτα.
Μου το άλλαξε προχτές και μου έδωσε clonotril. Το έχει πάρει κανεις;
Τα ζαναξ με πιάνουν τα ταβορ όχι χειρότερα με κανουν
Μου είπε να πίνω 4 μικιγκραμ όλη μέρα τα 2 το βράδυ μέχρι να τα συνηθησω αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου καλό μου κάναν σαν φυτό είμαι σήμερα όλη μέρα.
Ταβορ δεν πίνω πια ζαναξ τα έκοψα και πίνω αυτά τα βλαμενα ταβορ
Και γιατί μου είπε να πίνω 4 χάπια την ημέρα; Εμένα νιώθω ότι δεν με πιάνουν δεν με χαλαρώνουν όπως τα ζαναξ και ούτε κοιμήθηκα καλά χθες που πήρα.
Για να δούμε. Είπα να ξε εθιστω από τα ζαναξ που πίνω ένα χρόνο κάθε μέρα όψιμα γίνω χάλια με τα ταβορ
Ναι νιώθω βάρος και πόνο στο κεφάλι δενε χαλαρώνουν καθόλου. Μόνο τα ζαναξ
Μάλλον στερειτικα είναι γιατί έχω κρύο ζέστη ναυτία σπασμούς στο σώμα και μου είπε να πάρω ζαναξ το απόγευμα μισο
Επρεπε να με προσέξει σε αυτο όμως αλλά μια δυο φορές τον έχω δει μόνο έχω μωρό και η μετακίνηση είναι δύσκολη και είναι μακριά ο γιατρός. Τώρα μου γραψε να πίνω ταβορ και ζαναξ μαζί δεν είναι καλός συνδιασμός; Μου λέει είναι μικρές δόσεις να μην φοβάμαι . Για δύο βδομάδες ταβορ μαζί με μισό ζαναξ μετά θα μειώνω το Ζαναξ
ετσι κανουν κανονικα στις αλλαγες φαρμακων.μειωνουν τις δοση του παλιου φαρμακου και βαζουν μικρη δοση του νεου φαρμακου μεχρι να σταματησει τελειως το παλιο και να ενεβει στα επιπεδα που χρειαζεται
εμενα τα ταβορ δεν μου εκαναν τιποτα... ζαναξ και στεντον..
Για να κόψω τα ζαναξ μου ξεκίνησε τα ταβορ μου είπε ότι είναι ίδια ουσία αλλά εγώ έκανα στερειτικα σημερα
Eγω κοβω τα πολλα ζαναξ με την βοηθεια των seroquel , μικρες δοσεις 25 mg .......και ολο και καποιο ζαναξ μου λεει bye-bye ......θελει χρονο παντως , ο γιατρος μου ειπε 1 ζαναξ καθε 6-8 βδομαδες , που το βρισκω εφικτο .....σε 6-8 βδομαδες , ο οργανισμος προσαρμοζεται στην νεα ταξη πραματων , δλδ δεν σουφαινεται νεα δοση ( μικροτερη ) ............αυτη ειναι η μπειρια μου απο τα παλιοζαναξ , και την καταθετω , μπας και βοηθησω καποιον .....θα κατηλλελνα τον γιατρο που με εθισε σε μεγαλες δοσεις ....ανω των 4 mg .....ας ειναι , εγω τι κανω τωρα ....
παλιοφαρμακο .......αναθεμα την ωρα που μου τογραψε ο πρωην , το 2000 .................................................. .........το stendon δεν με πιανει , ουτε θελω να μπλεξω με παλιοταβορ .....
ξερω τι γραφω , εινμαι 57 χρ , και εχω γνωση δυστυχως μεγαλη απο αυτα τα παλιοφαρμακα , κοβεται παντως ......
εγω για καμποσο καιρο θα παιρνω και τα δυο , αλλιως θα παρουσιασω στερητικο , που τα πολλα ζαναξ εχουν εντονο ......ας ειναι καλα οι παλιοφαρμακοβιομηχανιες .....και τα κερδη τους ..........