Originally Posted by
Mia.allh
Καλησπέρα σας...
Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομη...
Η γνωριμία μου με τον Χ μετράει 13 έτη αλλά η διάθεση ήταν καθαρά φιλική. είχα να τον συναντήσω αρκετά χρόνια Όταν πριν από 3 χρόνια βρεθήκαμε τυχαία στο δρόμο και βγήκαμε να τα πούμε...
Να τα συμπυκνωσω ξεκινήσαμε μια κυρίως σεξουαλική σχέση. (κάτι το οποίο δεν κάλυπτε εμένα γιατί άρχισε να μου αρέσει αλλά ήμουν αρκετά κουλ)
Στις συναντήσεις μας μου έλεγε πέραν τον άλλων πως ήταν αρκετά ενεργητικός σεξουαλικά σαν άνδρας...Πώς απατουσε πολλές φορές αλλά απ ότι καταλάβαινα στις σχέσεις τους δεν υπήρχε καμία συναισθηματική επαφή.
Ήταν έντονη η ερωτική επαφή μας (το τονιζω αυτο) αλλά αγρίμι Όταν τον πλησίαζα συναισθηματικα ή πνευματικά.
Χαθήκαμε μετά από ένα χρόνο συναντήσεων και ξαναβρεθηκαμε μετά από ένα χρόνο μιας και δεν είχαμε κόψει τα αραιά τηλεφωνήματα. Πάντα υπήρχε σεβασμός κ εκτίμηση από τη φιλική μας σχέση.
Τωρα λοιπόν έχουμε ξεκινήσει την πιο ολοκληρωμένη σχέση που είχα ποτέ... Συναισθηματικός φουλ.. με προσέχει... με φροντίζει... μου λέει ότι εγώ τον άλλαξα από αγρίμι... μένουμε μαζί...
μου έκανε πρόταση γάμου... τον βλέπω ευτυχισμένο... Έναν άλλον άνθρωπο από αυτόν που συνάντησα πριν από 3 χρόνια. Γλυκανε κ ηρέμησε.
Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι έχουμε χασει την ερωτική επαφη.... Εγώ τον ποθώ αλλά εκείνος γέρνει κυρίως σε τρυφερές εκδηλώσεις...
Του το έχω συζητήσει κ μου λέει πως απλά περνάει μια φάση...ότι δεν φταίω σε κάτι...
Μοιάζει να περάσε στο ακριβώς αντίθετο άκρο από το αποκλειστικά σεξουαλικό ον που ήταν πριν από τρία χρονια...
Πείτε πείτε πείτε
...