Έχω σχέση εξ αποστάσεως εδώ και ένα χρόνο. Όταν γνωριστήκαμε περσυ ήμασταν ήδη από απόσταση ενώ ξέραμε ομως ότι είμαστε σε γειτονικές χώρες και χρειαζόμαστε μόνο μια ώρα με το αεροπλάνο. Η γνωριμία έγινε μέσω γνωστών και μου έστειλε μήνυμα για να με γνωρίσει και 2 μήνες πριν γνωριστούμε από κοντά μιλουσαμε στο Chat. Με το που είδα τις φωτογραφίες του κσι όταν τον είδα από κάμερα μου άρεσε πάρα πολύ. Όταν πήγα εν τέλει να τον συναντήσω και με περίμενε στο αεροδρόμιο μου κόπηκαν τα πόδια.. Δε πίστευα ότι θα ταν τοσο ωραίος από κοντά. Την εβδομάδα που μείναμε μαζί είχα τις πρώτες μέρες πολύ άγχος και δεν αισθανόμουν άνετα γτ φυσικά δε τον γνώριζα... Βρισκόμαστε ανά 2 μήνες περίπου δυστυχώς δεν έχουμε βρεθεί πολλές φορές μεσα σε μια χρονιά, πράμα που δε μας έφερνε συναισθηματικά πιο κοντά. Κάθε φορά π τν συναντώ νιωθω σα να ναι η πρώτη φορά και έχω έντονη ταχυκαρδία κ ενθουσιασμό και άγχος, όμως ακόμα καποιες φορές δε νιώθω άνετα και νιώθω ότι φοβάμαι να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου. Στο σεξ ενώ στην αρχή είμαι κουμπωμένη μόλις περάσουν οι μερες νιώθω πιο άνετα. Να σημειώσω ότι αυτός είναι πολύ κλειστός χαρακτήρας και δεν εκδηλώνεται ιδιαίτερα ενώ κάνει πράματα που δείχνει ότι με θέλει. Έχω επίσης ανασφάλειες ότι κάποια στιγμή θα μου πει να χωρίσουμε η ότι δε θα θελει αλλοΔεν έχω κάνει μέχρι τώρα σοβαρή σχεση και είναι κτ άγνωστο για μένα κυρίως όταν είναι από απόσταση. Είναι φυσιολογικό να μου συμβαίνει αυτό; το χει ζήσει κανένας;