Πρόβλημα γάμου εξαιτίας γονιών
Καλησπέρα σας! Έχω πρόβλημα με τον γάμο μου εδώ και 5 χρόνια και δεν ξέρω πια πως να το αντιμετωπίσω.Ειμαι μαζί με τον άντρα μου από το 2003.Τα πρόβληματα ξεκίνησαν πριν από 5 χρόνια, αλλά φέτος έχουν φτάσει στο απροχώρητο.Φετος για πρώτη φορά έπιασα επιτέλους δουλειά, αλλά μακριά από το σπίτι μου Έτσι χρειαζομουν βοήθεια για το μωρό μου. Αρχικά συμφώνησαν και η μαμά μου και η πεθερά μου, αλλά στην πορεία η μητέρα μου λόγω ιατρικών προβλημάτων και δουλειάς δεν μπόρεσε να με βοηθήσει.Ομως δεν το ξεκαθάρισε και η πεθερά μου και ο άντρας μου το πήραν στραβά γιατί με άφησε ξεκρεμαστη.Τελος πάντων η χρονιά πέρασε, αλλά ο άντρας μου μου απαγόρευσε να πάω να βοηθήσω τους δικούς μου,ως αντιπηνα επειδή δεν με βοήθησαν.Ολα όμως τα προκαλούν η πεθερά μου και η κουνιαδα μου.Εγω όμως δεν κρατώ κακία στους δικούς μου και θέλω να τους βοηθήσω, αλλά ο άντρας μου με απειλεί με χωρισμό.Οι γονείς μου από την άλλη νοιώθουν ότι τους πρόδωσα.Τι να κάνω? Θέλω το γάμο μου και τους γονείς μου, αλλά όχι τα πεθερικά μου.Εχω ένα παιδί , αλλιώς θα έφευγα μακριά.Τι να κάνω?