Γεια σας για να κόψω τα ζαναξ ο γιατρός μου εγρ;ως 1./4 κλονοτριλ των 2 μιλιγκραμ πόσες ώρες κρατάει φιλαράκια ξέρετε; Το Ζαναξ 4 ώρες. Πίνω και λαντος 60 μιλιγκραμ
Printable View
Γεια σας για να κόψω τα ζαναξ ο γιατρός μου εγρ;ως 1./4 κλονοτριλ των 2 μιλιγκραμ πόσες ώρες κρατάει φιλαράκια ξέρετε; Το Ζαναξ 4 ώρες. Πίνω και λαντος 60 μιλιγκραμ
όταν πρωτοήπια κλονοτριλ 1/4 με επιασε για 6 ώρες περιπου......πλεον μετα τη χρόνια χρηση η επιδραση του κρατα 1 1μιση ωρα σαν τα ζαναξ δηλαδη,καμια φορα πινω κ 1/2 για να πιασει.....τα γραφουν για απεξαρτηση οπως τα στεντον γιατι εχουν μεγαλο χρονο ημιζωης και μένει η ουσια στο αίμα.....ομως η επιδραση αν δε κανεις πλανο κ κοπο κ δεν ξερω πως.....θα καταληξεις να παθεις ανοχη οπως με ολες τις τις βενζο και θα πίνεις κ αυτα σαν τα ζαναξ.....σε εμενα ετσι πηγε η ιστορία
ισχυει με τα βενζο μετα απο ενα διαστημα εχεις ανοχη....εγω για μια περιοδο κατεβαζα 10 vulbegal και δεν ενιωθα τιποτα...
πέζει ρόλο και ο μεταβολισμός σου βέβαια....εμενα πχ ζαναξ πανω απο 2 ωρες δεν με επιασε ποτέ
ειδες πουθενα κανενα ερωτηματικο?
Παραπανω απο το ζαναξ , παιρνω και τα δυο ....
2 χρονια καθημερινα που περνω το xanax με κραταει 7 ωρες χωρις ανχος...
Εμένα με έχει βοηθήσει πολύ το συγκεκριμένο αγχολυτικό σε πολύ δύσκολες καταστάσεις.
Παίρνω και 1/4 για να με βοηθάει στον ύπνο.Έχω πάρει και ζάναξ και στεντόν αλλά δεν με είχαν βοηθήσει.
Και ο γιατρός μου,μου είπε πως μου τα δίνει γιατί δεν είναι και εξαρτησιογόνα.
Είναι το καλύτερο αγχολυτικό που έχω πάρει.
Αν κατάλαβα καλά από τα παραπάνω, υπάρχει περίπτωση να τα συνηθίζει ο οργανισμός και μετα να μην έχουν επίδραση πάνω του;
Τα παίρνω 1 μηνα και στην αρχή ήταν σούπερ. Ένα μηνα μετά είναι σαν να μην παίρνω απολύτως τίποτα. Γιατί συμβαίνει αυτό;;
Για το clonotril μιλάω...
Παραπανω απο το ζαναξ παντως ........................................
εχω παρει ενα κουτι και μου ειπε ο γιατρος ειναι οκ να σταματησω το xanax αποτομα και να παρω αυτα...... δηλαδη οντως δεν θα παθω τπτ σε μια τοσο αποτομη αλλαγη? αν ειναι ξεκιναω και απο αυριο :p
απλα εχω ακομα λιγο αποθεμα απο xanax και δεν το πηρα ακομη......
και το clonotril ειναι στα φαρμακα με της ελλειψης
αναμένεται άδεια εισαγωγής διαβασα.....
το επισημο ειναι το rivotril.... εγω αυτο εχω.....
για τους ιδιους λογους μαν,εχω εξαρτηθηκα στο κλονοτριλ,κ με ειχε προτρεψει γιατρος οτι θα εκοβα τη προηγουμεννη βενζοδιαζεπινη με αυτο......κ πλεον πινω καθημερινα......γ αυτο το ειπα...........εσενα μπορει κ μακαρι να μη σου παι ετσι,γτ τι κλονοτριλ πινεις τι ζαναξ αν γινεται καθημερινα το διο ειναι