Μελλον ψυχικη ασθενεια και μοναξια
Καλησπερα στα αγαπητα μελη σας ευχομαι να εχετε δυναμη και να μη το βαζετε κατω αλλα εγω ωρες ωρες απογοητευομαι σχετικα με το μελλον με φοβιζει πολυ.θα μου πειτε εδω δεν ξερουμε αν αυριο ζουμε μιλαω στην περιπτωση που εχω την υγεια μου που κλονιστηκε τελευταια με μια βαρια πνευμονια και μια σχετικα εντονη ιωση με υψηλο πυρετο.Απευθυνομαι σε ψυχωτικους δεν σας φοβιζει το μελλον μην δεν τα βγαζετε περα με την καθημερινοτητα οταν μεινετε τελειως μονοι σας χωρις υποστηρικτικο περιβαλλον γιατι περα απο τα ψεματα μπορει να λενε οτι το 20% αναρρωνει πληρως αλλα η αληθεια ειναι οτι μονο το 4% ανακτα το προηγουμενο επιπεδο λειτουργικοτητας.
Η αληθεια ειναι οτι οδηγαω αυτοκινητο και εχω κανει απειρα ταξιδια,εβγαλα στρατο παρολο το προβλημα υγειας μου,πριν το θανατο του πατερα μου δουλεψα σε καποιες δουλειές ,τελειωσα μεταπτυχιακο και προπτυχιακη σχολη παντα με συστηματικη ληψη φαρμακων αλλα τωρα που εφυγε εδω και καποια χρονια ο πατερας μου απο τη ζωη και εχω αναλαβει καποιες υποχρεωσεις δυσκολευομαι λιγο να τα βγαζω περα χωρις βοηθεια,οπως επισης αν θα μπορω να κραταω το σπιτι καθαρο,αν θα μαγειρευω χωρις να τρωω συνεχεια απο εξω
Μπορει να εχω χαμηλη αυτοεκτιμηση και οντως να τα καταφερνω αλλα η αληθεια ειναι οτι νιωθω ανεπαρκης και λιγος.προσπαθω να μην αγανακτω και να λεω οτι καταστραφηκε η ζωη μου γιατι θεολογικως εινα ασχημο να αγανακτεις με μια παθηση που σου ερχεται.
Συμφωναμε τ θρησκεια μας πρεπει να ευγνωμονεις το Θεο την παθηση γιατι ειναι μια δοκιμασια και οτι η αγανακτηση σε απομακρυνει απο το θελημα του Θεου.Αλλα αισθανομαι στεναχωρια οταν βλεπω και απο το στρατο που υπηρετησα αλλα και απο συμφοιτητες μου,που φτιαχνουν τη ζωη τους εχουν εναν ανθρωπο διπλα τους πολλοι απο το στρατο μου υγιή ατομα χωρις ιστορικο ψυχικης ασθενειας εχουν παει στο εξωτερικο γιατι απελπιστηκα απο τη ζωη εδω και εχουν βρει τη συντροφο τους.Βεβαια η χωρα μας χανει τα καλυτερα μυαλα μιας και αυτοι ου συφανταροι εχουν αριστη υγεια μιας και ηταν ι1 και τα βγαζουν περα σε αλλη χωρα μακρια απο υποστηρικτικο περιβαλλον και τα σχετικα και δουλευουν πολλες ωρες εκει εως και 12 ωρες.μακαρι να ειχα και γω τη δυναμη να τα βγαζα περα οπως αυτοι αλλα δεν εχω τη ψυχικη δυναμη κλονιστηκε η ψυχικη μου υγεια διοτι ημουν πολυ εσωστρεφης και βιωνω απιστευτη μοναξια και σε φιλικο επιπεδο οσους φιλους εχω ειναι και αυτοι με προβληματα ψυχικης υγειας και σε επιπεδο οχι τοσο προοδου οπως χαμηλη αμειβομενη εργασια ή ανεργοι μερικοι και πολλοι δυσκολευονται να αναλαβουν εργασια με πολλες ευθυνες/
Αυτες οι ψυχικες παθησεις αφηνουν καταλοιπα σε ολους τους τομεις από μια σχεση μεχρι εργασια και ανεξαρτησια.Δυστυχως με τετοια παθηση εισαι εξαρτημενος μια ζωη απο τα φαρμακα που ειναι σαν μπαστουνακι βοηθειας αλλα οχι το τελειο χαπι να εισαι πληρως ανεξαρτητος.
Ευχομαι υγεια σε ολους και αν καποιους ψυχωτικους τους αποθαρρυνα με τα λογια μου ζηταω συγγνωμη αλλα ετσι νιωθω εγω πληρως εξαρτημενος απο φαρμακα και αλλους ανθρωπους.θαυμαζω τους συφανταρους που καταφερνουν να τα βγαζουν περα στη ζωη τους μακρια απο τον τοπο καταγωγης με πολλες ωρες εργασιας αλλα και ενα σπιτι να συντηρησουν με τσουχτερα ενοικια και ουτω καθεξης.μακαρι να μπορουσα να τα κανω και γω αλλα οπως ειπα ειμαι εξαρτημενος απο τα φαρμακα διοτι χωρις αυτα δεν θα μπορω να λειτουργησω καθολου αλλα και απο συγγενεις που με βοηθανε οσο μπορουν χωρις αυτους δεν ξερω αν θα τα καταφερνα
Ευχαριστω για το χρονο σας και αν σας προβληματιζουν αναλογες ανησυχιες μπορειτε να καταθεσετε και εσεις τις αποψεις σας.Μη κοψετε ποτε τα χαπια και καντε πραγματα να βελτιωνουν την ψυχικη σας υγεια οπως να αποφυγετε την καφεινη,τα ναρκωτικα, το αλκοολ,την αυπνια και το αγχος οσο μπορειτε