Δεν μπορώ να καταλάβω αν πρέπει να το τελειώσω οριστικά μαζί του!!
Καλησπέρα σε όλους και ολες. Είμαι, 19 ετών και βρίσκομαι σε μια άκρως τοξική για τη λογική μου(πλέον) , αλλά και των γύρω μου σχέση. Σχέση 4.5 χρόνων με συμμαθητή . Το θέμα μου, είναι οτι ο άνθρωπος αυτός με ζήλευε αφάνταστα και παθολογικά εως και τις αρχές της 3ηςλυκείου, δυστυχώς έκανα πολλά απο όσα μου ζήταγε να ντύνομαι πιο σεμνά κτλ (μέγα λάθος) όμως το άφησα να συμβεί για να είναι καλά. Στην 3ηλυκειου ..λόγω συνεχών τσακωμών απο τις πανελλήνιες με χωρίζει τα χριστούγεννα ξαφνικά .Δήθεν ,ήθελε χώρο χρόνο και φίλους και τα έμπλεξε με κοπέλα απο το τμήμα του. Τον συγχωρώ και παράλληλα δικαιλογώ, πηγαίνουμε διακοπές και δυο μήνες μετά φεύγει για σπουδές σε άλλη πόλη μια ώρα μακριά απο Αθήνα. Απροσδοκητη τροπη για μενα ,αλλα εγινε. Ως εδώ ειναι το ζουμί της ιστορίας, απο εκεί και έπειτα ξεκινά ένας γολγοθάς προσωπικός μιάς και βιώνα ταυτόχρονα προσωπική απογοήτευση αφου ,δεν μπήκα για 10 μορια στη σχολη που στοχευα και θα περιμενα αλλη μια χρονια για να εισαχθω(χωρις νεα εξεταση). Τον πρωτο μηνα ενα περιστατικο με συμφοιτητριες του ηρθε να ταραξει τα νερα μας ξανα !.εκαναν κατι αιτηματα δυο δυο για να μσ νευριασουν και τα επαιρναν πισω ..διαπληκτιστηκαμε νευριασε και δεν μου σηκωνε τα τηλεφωνα ενω εκλαιγα και παρακαλαγα να με ακουσει και οταν απαντουσε μου ελεγε εμμεσα οτι ενοχλώ και μεσα απο μνμτ στο φβ οτι καλυτερα να το ληξουμε εκει που ειναι. Αφου , οι μερες περνουσαν χωρις νεα του τον αφησα χωρις να πιεζω και συνεχισα τη ζωη μου, σε ενα μηνα ομως ειχαμε φτασει στο σημειο να πεφτει στα γονατα να παρακαλα κλαμμενος με τα πολλα τον δεχτηκα πισω γιατι τον αγαπουσα. Οι μήνες κυλάνε και οι τσακωμοι είναι κάπως συχνοί αλλά για χαζομάρες οπως και στις διακοπές που πήγαμε και κατα την αποψη του κατεβασαμε ΠΑΛΙ ΡΟΛΆ . Με ξαναχώρισε για τριτη φορα ,μεσα απο ΜΥΝΗΜΑΤΑ χωρις να ξερω πως και τι
Καθώς, με δικη μου πιεση αποκαλυφθηκε .
Δεν δεχεται ειπε, να ξαναπροσπαθησουμε γιατι παλι τα ιδια θα εχουμε ,εγω εχοντας αλλη γνωμη του ειπα οτι δεν παει ετσι οποτε σου τη βρονταει σηκωνεσαι και φευγεις?. Με αποπηρε και με εγραφε ,του ειπα ευχομαι να μη το μετανιωσεις σε αγαπω! εν τελει αφου ,τον μπλοκαρα απο ολα τα σοσιαλ ,μου στελνει απο ψευτικο προφιλ οτι θα ειναι καλυτερα ετσι και θα το διαπιστωσω και οτι με αγαπαει και να τον ξεμπλοκαρω να βλεπει τι κανω (τραγικό)..και η κουβεντα συνεχιζοταν ως και προχθες μεχρι που προχθες το βραδυ στο τελευταιο μηνυμα του που ηταν μια λεξη "nai"απεναντι σε κατι ακρως σοβαρο που ρωτησα μετα απο 12!! ωρες αποφασισα να μη διαβασω και να μη γραψω τιποτε αλλο εχουμε να μιλησουμε δυο μερες. Τι με συμβουλευετε να κανω και πως να φερθω? Τι πιστευετε πως συμβαινει ? Να επισημανω οτι δεν ειναι λιγες οι φορες που μου λεει οτι δεν του προσφερω επιβεβαιωση και οτι εχει βαια ξεσπασματα και εχει σηκωσει χερι σε μεγαλο καβγα!! Τι μπορει να σημαινει ? (Γιατι πιστεψτε με δεν ισχυει ..θελω να κανουμε σεξ 24 ωρες το 24ωρο σε αντιθεση με εκεινον αλλη ιστορια αυτη..). Θα κανει κινηση να μιλησει λετε? Συγνώμη , για το σεντόνι απλά θέλω να δώσω καποια σκηνικα που ηταν τα πιο βασικα πιστευω για το που βρισκομαστε τωρα!! Ευχαριστω για την κατανοηση και περιμενω συμβουλες !!