Καλησπέρα πάω στον τρίτο μήνα που πίνω λαντος και έχω χάσει 7 κιλά επασχα από κατάθλιψη υπερφαγία κρίσεις πανικού αγοραφοβία νοσοφοβια όλα έφυγαν μαζί και τα κιλά λόγο υπερφαγίας.
Έχεις κάποιος ανάλογη εμπειρία; Μήπως θα τα ξανά πάρω τα κιλά πίσω;
Printable View
Καλησπέρα πάω στον τρίτο μήνα που πίνω λαντος και έχω χάσει 7 κιλά επασχα από κατάθλιψη υπερφαγία κρίσεις πανικού αγοραφοβία νοσοφοβια όλα έφυγαν μαζί και τα κιλά λόγο υπερφαγίας.
Έχεις κάποιος ανάλογη εμπειρία; Μήπως θα τα ξανά πάρω τα κιλά πίσω;
Αν έχεις βουλιμία η υπερφαγία γραφει ότι τα ελλατωνει τα επεισόδια .Πώς γίνετε εγώ να έχω χάσει η μισή σχεδόν έχω μηνει αλλά μου χρειαζοταν να χάσω.Εσύ έχεις υπερφαγια η βουλιμία;
Αν δεν έχεις βουλιμία κλπ δεν θα σου την κόψει. Επειδή έχω τέτοια επεισόδια εγώ πίνω 60 μιλιγκραμ
Ναι πάρα πολλά πολύ αλλά τώρα είμαι αδιαθετη και λίγο πεσμένη
το λαντοζ επηρρεαζει το βαρος μεχρι να πιασει για τα καλα..να κανει επιπεδα δλδ..μολις κανεις επιπεδα επιστρεφεις σε αυτο που ησουν κ μαλιστα αν τρως παραπανω θα παρεις κ κιλα, θα εισαι νορμαλ, θα εξαρταται δλδ απο εσενα αν παχαινεις η οχι....επειδη το επαιρνα χρονια σας το λεω..
στην αρχη η παρενεργεια ειναι χασιμο κιλων.. κ μετα οταν κανει επιπεδα το χαπι, θελει 40 μερες και.. σταματαει το χασιμο κιλων..κ μετα παιρνεις κιλα αν τρως κ χανεις αν δεν τρως..κανονικα δλδ οπως ολοι οι ανθρωποι.
οχι..εγω τα επαιρνα για καταθλιπτικο επεισοδιο..τωρα παιρνω ζολοφτ ..λαντοζ επαιρνα πριν πολλα χρονια.
Εγώ και για κατάθλιψη κρίσεις πανικού αγοραφοβία νοσοφοβια και υπερφαγια . Μακάρι να μην με ξαναπιάσει βουλιμία δεν μπορούσα να κάνω σωστή διατροφή με πιάνει κρίση πανικού οπότε πειναγα κιαν δεν έτρωγα πολύ λιπαρά φαγητά γλυκα κυρίως δεν ηρεμουσα ενώ με τα λαντος πιστεύω δεν θα ξαναπάρω βάρος γιατί κάνω σωστή διατροφή