Γεια σας, δεν ξέρω αν βρίσκομαι στο σωστό σημείο του φόρουμ διότι οι δικοί ευτυχώς είναι εν ζωή αλλά επειδή έχουν αρχίσει και μεγαλώνουν συνεχώς γυρίζει στο μυαλό μου η σκέψη πως κάποια στιγμή θα τους χάσω και νιώθω πως δεν θα μπορέσω να το διαπραγματευτώ όταν συμβεί. Με απασχολεί πιο πολύ από τη δική μου θνητότητα. Είμαι 35 και μέχρι χθες ένιωθα παιδί. Ο πατέρας μου είναι πλέον 81 και η μητέρα μου κάτω από 70. Υπάρχει και η πιθανότητα να ξαναφύγω από Ελλάδα μόνιμα και οι στιγμές που μπορώ να περνάω κοντά τους θα λιγοστέψουν κι άλλο. Ξέρω ότι πιθανώς το μέλλον μου θα είναι καλύτερο έξω και έχω κάνει ήδη έναν χρόνο στην αμερική αλλά δεν άντεξα και γύρισα κοντά τους αν και άνεργος.
Δεν ήμουν ο τύπος που πάντα είχε σχέσεις και ήταν ανεξάρτητος από μικρός. Έχω μεγαλώσει μαζί τους και η σκέψη ότι μια μέρα δεν θα ακούω τη φωνή τους απλά με σκοτώνει. Τόσο που παραμελώ τον εαυτό μου. Δεν μπορώ τους αποχωρισμούς και έχω πολύ καλούς γονείς που μέχρι σήμερα με φροντίζουν και θα μου λείψουν. Απλά προσεύχομαι να μην φύγουν γρήγορα αλλά μετά από πολλά χρόνια. Όσο γίνεται περισσότερα γιατί απλά δεν ξέρω αν είμαι ανώριμος ή ευαίσθητος αλλά απλά δεν μπορώ να το διαπραγματευτώ. Κρατώ μόνο μια ελπίδα ότι όταν συμβεί το ΓΑΜΗΜΕΝΟ μια αόρατη δύναμη θα μου φέρει ψυχραιμία και λογική ώστε να δω το πράγμα αντικειμενικά και όχι να χάσω τον κόσμο μέσα μου.