Originally Posted by
Giannisk91
Καλησπέρα σε όλους, όπως έχω ξαναπεί πριν λίγο καιρό μετά από ένα γεγονός που έμαθα απόκτησα γαδ με πολλά ψυχοσωματικα,, ύστερα από πολλές επισκέψεις σε γιατρούς ψυχολόγος και ψυχίατρους κατέληξα το τελευταίο 3μημο να κάνω αγωγή με ladoze,,, η αλήθεια είναι ότι τώρα με έχει πιάσει για τα καλά το χάπι και έχουν φύγει σχεδόν όλα τα ψυχοσωματικα που είχα κυρίως στη κοιλιά και στο στήθος και το άγχος μου το εχη μηδενίσει σχεδόν στο 100% ακόμα και όταν κάνω κακές σκέψεις,,, στην αρχή αυτής της ιστορίας πριν 6 7 μήνες δλδ σε μια από τις κρίσεις που έπαθα πήγα και έκανα γαστροσκοπηση όπου και μου βρήκαν γοπ και μετά από μια θεραπεία με λαπραζολ για δύο μήνες έφυγε εντελώς,, έχει τώρα όμως λίγο καιρό κανένα μήνα που με έχει ξαναπιάσει και ξαναπήγα σε άλλο γαστρεντορολογο και μ δίνει κάθε μέρα φυσική μαστίχα Χίου και όταν έχω θέμα μόνο τότε να παίρνω λαπραζολ,,, το έχω ξεκινήσει ήδη αυτό 2 βδομάδες και χρειάστηκε 2 φορές να πάρω λαπραζολ,,, αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν οκ έστω και με την αγωγή ξεπέρασα το άγχος αλλά απέκτησα το στομαχι,,,, και το λέω αυτό γτ πριν οκ να με πονούσε γτ είχα άγχος αλλά τώρα δεν έχω,,,,αν έχετε παρόμοια παραδείγματα θα με βοηθούσε,, ευχαριστώ πολυ