Μια απαντηση!!!!! Δεν αντέχω άλλο
Παιδιά, θέλω τη βοήθεια σας έχω 4 5 χρόνια περνάω μια απαίσια φάση βαρέθηκα να τα λέω αλλά δεν μπορώ άλλο!!! Έχω πάει σ ψυχιάτρους ψυχολόγους τα πάντα έχω περάσει τα πάντα από ιψδ μέχρι γαδ και αρρωστοφιβια όμως εξακολουθώ να μη νιώθω καλά πήρα αγωγές κτλ ! Παιδιά μ έχει πιάσει ο φόβος ότι πάσχω από οριακή μετεχμιακη διαταραχή προσωπικότητας !! Πειτε μου ότι δεν είναι αυτό και ότι τ νιώθουν και άλλοι αυτό και δεν το έχω ????
Λοιπόν έχω συνεχείς μεταπτώσεις 5 μέρες είμαι καλά 5 μέρες χάλια νιώθω ότι θέλω να ανατιναχθω να κάνω κάτι δεν ξέρω και έχω και αυτό το αίσθημα κενού ότι τίποτε δε με γεμίζει και άγχος δεν πίνω μόνο καπνίζω και συνήθως καπνίζω επειδή νιώθω ότι βαριέμαι και πρέπει να κάνω κάτι επίσης έχω και αυτό Π λένε με περιόδους υπερφαγιας γιατί πάλι νιώθω ότι πρέπει να κάνω κάτι, έντονο άγχος ότι κάτι θα γίνει και αυτό με την αυτοεικονα μια μ βλέπω οκ μια άσχημο κτλ, επίσης με τον κόσμο δε τ πάω καλά νιώθω ότι με θάβουν!! Παιδιά το έχω;;; ???????????????? νομίζω ότι έχω όλα τα συμπτώματα τι θα κάνωωωω στο μεταξύ όλοι οι ψυχολόγοι ψυχίατροι μ είπαν για άγχος κατάθλιψη κτλ! Μια η οποία δε μ φάνηκε καλά μ έβαλε την σκεωει ότι έχω οριακή διαταραχή ! Με πιάνει άγχος πχ τ πρωί Π σηκώνομαι Με τα πάω για δουλειά και νιώθω απαίσια συναισθήματα ότι κάτι θέλω να κάνω εδώ και τώρα δεν ξέρω τι κάτι να γεμίσει να εκτονωθεί η ενέργεια μ ! 5 μέρες είμαι καλά και 5 χάλια νιώθω ότι όλα είναι τα ίδια ενώ όταν είμαι καλά όλα τ βλέπω οκ