Καλημέρα,
μετά από αρκετούς μήνες με κρίσεις πανικού, άγχος και πολύ κακή διάθεση μου χορήγησε ο ψυχίατρος ladose. Ακόμα σκέφτομαι αν θα τα πάρω ή όχι. Έχετε εμπειρίες από το συγκεκριμένο φάρμακο? Φοβάμαι τις παρενέργειες..
Printable View
Καλημέρα,
μετά από αρκετούς μήνες με κρίσεις πανικού, άγχος και πολύ κακή διάθεση μου χορήγησε ο ψυχίατρος ladose. Ακόμα σκέφτομαι αν θα τα πάρω ή όχι. Έχετε εμπειρίες από το συγκεκριμένο φάρμακο? Φοβάμαι τις παρενέργειες..
Ολο το ζαναξ θα βοηθήσει αυτο το μήνα που θα δρα το ladose
Κι εγω ετσι το έπαιρνα.0.5 ζαναξ πριν τον υπνο.Μεσα στη μερα τουρμπο αλλα δε με ενοχλούσε.Εχει τώρα ενα χρόνο που δεν πήρα ζαναξ αλλα το ladose το παίρνω 10mg τη μερα
Εμενα μου είπε να παίρνω 0,5mg το πρωί 0,25mg το απόγευμα και 0,5mg το βράδυ
Επίσης ένα άλλο θέμα που σκέφτομαι είναι μην προκυψει εγκυμοσύνη. Εκεί τι κάνεις???
Συν Αθηνά και χείρα κινει
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Έχω πάρει τα φάρμακα και κάθε μέρα τα αφήνω για την επόμενη... Θα τα ξεκινήσω και ότι γίνει..
Με τα κιλά τι γίνεται?? Το θίγω γιατί με τα προηγούμενα είχα πάρει 20. Μου πήρε 1,5 χρόνο να τα χάσω
κοίτα μαρία, ότι θα σου δώσει κίνητρο θα το κάνει..... έως το 30%... το υπόλοιπο είναι και η δίκια σου προσπάθεια... σου λέω ότι μου έχει πει και εμενα γιατρός... το μονο που ισως σε απασχοληση αργοτερα ειναι η έλλειψη ερωτικής διάθεσης.. κατι το οποιο ολα τα αντικαταθλιπτικα φαρμακα προκαλουν....
Εγώ πίνω 2.5 μήνες λαντος από 10 μιλιγκραμ μου το έχει πάει 60 γιατί έχω και υπερφαγικα επεισόδια και εγώ περάσει δύσκολα τον τελευταίο καιρό πέρασα φρικτά.
είναι πολύ καλό φάρμακο από ταωκαλύτερα και 1.5 μιλιγκραμ ζαναξ κάθε μέρα ένα χρόνο τωρα
Όσο για το βάρος επειδή επασχα από υπερφαγηκα επεισοδια μου κόψε την όρεξη έχω χάσει 7 κιλά
Με ανησυχεί λίγο αυτό με τα κιλά. Είμαι 50 και δεν θέλω να πέσω παρακάτω.. Στο μεταξύ ακόμα δεν πήρα την απόφαση να τα ξεκινήσω. Περναω την μέρα με 3 xanax των 0,25mg. Επίσης, η διάθεση μου είναι πολύ καλη γενικά, δεν ξέρω αν πρέπει όντως να ξεκινήσω τα αντικαταθλιπτικά. Έχω αρκετό άγχος αλλά όχι κρίσεις πανικού πλέον, το οποίο επιδεινώνεται όταν πρέπει να βγω έξω και να συναναστραφω με κόσμο. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.. σκέφτομαι να επισκεφτώ και άλλο ψυχίατρο αλλά δυστυχώς είναι όλοι κλεισμένοι με ραντεβού μεχρι και Οκτώβριο.
μαλιστα και τωρα που μεχρι τον μαρτιο του 2020 που δεν θα βρισκεις ευκολα το xanax τι θα κανεις? οκ δεν ειναι αυτο το θεμα ομως..... το xanax δεν ειναι θεραπεια... και να ξερεις εισαι εθισμενη.... δεν θα μπορεσεις καθολου ευκολα να τα κοψεις.......
καλο θα ειναι να αρχισεις το ladose..... απο αυριο πρωι.......
ο γιατρος δεν σου ειπε να περνεις το xanax ετσι... σου εδωσε να τα παρεις μαζι με το ladose και μετα να τα κοψεις.......
Το xanax το έπαιρνα από πριν. Την πρώτη φορά που πήγα στο γιατρό ο ίδιος μου είπε να το ξεκινήσω για ένα χρονικό διάστημα και αν δεν φύγει το άγχος θα ξεκινήσουμε θεραπεία. Τον πρόβλημα μου είναι μην μου ρίξει την διάθεση, αφού είμαι καλά..Διαβάζω τις παρενέργειες και έχω τρομοκρατηθεί.
απλα μην διαβαζεις της παρενεργειες... το ladose σε σχεση με αλλα αντικαταθλιπτικα ειναι απο τα πιο καλα...! και χωρις παρενεργειες.... ειναι το δημοφιλης αντικαταθλιπτικο και δοκιμασμενο εδω και πολλα χρονια.....!
κανεις δεν ειχε ασχημες παρενεργειες απο το ladose......
παρε απο αυριο και σε 1-2 μηνες θα δεις θα σου αλλαξει η ζωη σου και θα ανεβεις ψυχολογικα...!!!!
σκεψου θετικα και χαμογελα οκ?