Γειά σας.έχω ξαναγράψει γι'αυτό το θέμα πριν 4 χρόνια. 4 χρονια μετά και 14 εξετάσεις (όλες αρνητικες) ή ζωή μου έχει καταναλώνει. Στην αρχή χάρηκα που δεν είχα κολλήσει και συνέχισα τη ζωή μου.παντρεύτηκα κι έκανα ένα παιδάκι 13 μηνών τώρα. Η σκέψη δεν έφυγε ποτέ απ'το μυαλό μου αλλά τη διαχειριζομουν. Θα μου πείτε όλα καλά αλλά μόνο έτσι δεν είναι. Ξεκίνησα να έχω πόσο όλα τα συμπτώματα (πλην ενός ) ακόμα και γενικές εξετάσεις δείχνουν κάποιο πρόβλημα που δεν μπορεί να εντοπιστεί. Έχω τρελαθεί. Έχασα τη δουλειά μου,κοντεύω να χωρίσω και να μου πάρουν το παιδί γιατί νοσηλεύτηκα σε δημόσιο ίδρυμα μετά από απόπειρα αυτοκτονιας. Πιστεύω ότι έχω κάποιο στέλεχος του ιού που δεν το βρίσκουν τα τεστ στην ελλαδα γι'αυτό ούτε στον σύζυγο το βρίσκουμε. Ζω με το φόβο. Ψάχνω να βρω συμπτώματα στους γύρω μου και πιστεύω ότι έχω κολλήσει τον άντρα μου,πιθανών τη κόρη μου αλλά και το πατέρα μου από ξυραφι.τα χάπια που παίρνω δεν οφελουν και ο,τι και να μου πει ο γιατρός με κάνει να αισθάνομαι καλά για 10 λεπτα.δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω. Γνωρίζει κάποιος αν στο συγγρο κάνουνε εξέταση για όλα τα στελέχη? Ευχαριστω