Γεια σας παιδιά ...είναι η τελευταία μου μέρα και δεν ξέρω πως να τα καταφέρω να το κάνω..θέλω επιτέλους να φύγω..θα σας αποχερετησω σήμερα....πείτε μου κάτι..
Printable View
Γεια σας παιδιά ...είναι η τελευταία μου μέρα και δεν ξέρω πως να τα καταφέρω να το κάνω..θέλω επιτέλους να φύγω..θα σας αποχερετησω σήμερα....πείτε μου κάτι..
Σε λίγο φεύγω από το σπίτι και ηρεμούν όλα..
Είναι το καλύτερο που δεν απαντατε
Έχω φύγει ήδη από όλα περνώ τον χρόνο μου μέχρι να το αηνιδιτοποιησω...από όλα σιγά τώρα
Είναι και η παγκόσμια μέρα σήμερα...ελπίζω να περάσετε όμορφα τις ζωές σας
γιατί φίλε μου να κάνεις κάτι τέτοιο στον εαυτό σου?
Δεν είμαι έτσι εγω
Δωσε μια ευκαιρία σε όσους δε σε ξέρουμε να σε γνωρίσουμε και να μιλήσουμε μαζί σου.Τα προσωπικά μου μηνύματα είναι ανοικτά,αν θέλεις.
φιλαρακο οπως το ειπες , ειναι παγκοσμια μερα ΚΑΤΑ της αυτοκτονιας . Οποτε πρεπει να την τηρησεις και να ΜΗΝ κανεις κατι κακο . Ολοι μας εχουμε τους εσωτερικους μας δαιμονες . Πρεπει να το παλεψεις και το πρωτο σταδιο ειναι να παρεις τηλεφωνο στον αριθμο που εδωσε ο φιλος παραπανω
Πολύ σωστά, όλοι παλεύουμε με διάφορα και ξέρω καλά πως είναι να μην βλέπεις άλλη διέξοδο παρά μόνο αυτή, το έχω προσπαθήσει αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να το πετύχεις και τελικά μένεις με ακόμα περισσότερο πόνο από πριν, αλλά confused αν μας ακούσεις και πάρεις τηλέφωνο θα δεις ότι υπάρχει κι άλλη διέξοδος... Επίσης αν θες πες μας τι σε απελπίζει τόσο πολύ...
Μην κάνεις καμιά τρέλα φίλε.
Μίλα με κάποιον ειδικό ή στον αριθμό που είπε η Κύκνος.
Δεν ακούνε εκεί που λέτε να παρω
Όλοι μας λίγο πολυ έχουμε περάσει από αυτό το σημειο που είσαι σήμερα.
Μα είμαστε όλοι εδώ και σου μιλάμε.
Εγώ δεν μετανιωνω λεπτο που είμαι σε αυτη την ζωή. Όλα αλλάζουν κάποια στιγμή και από τα χειρότερα βρισκομαστε στα καλύτερα. Το ίδιο θα συμβεί και με σένα αν κάνεις υπομονη
μία ενδιαφέρουσα ανάρτηση που διάβασα στο FB από μία ψυχολόγο Έλενα Σπανού:
Με αφορμή τη σημερινή παγκόσμια ημέρα κατά της αυτοκτονίας, θυμήθηκα ένα άρθρο που είχα διαβάσει κάποτε που αφορούσε τους επιζώντες αποτυχημένων απόπειρων αυτοκτονίας. Για 29 άτομα που πήδηξαν από το Golden Gate bridge και επέζησαν ενάντια στις πιθανότητες. Με ύψος 69 μέτρα ή 25 ορόφους, μετά από μια πτώση διάρκειας 4 δευτερολέπτων, αυτός που θα πηδήξει από τη γέφυρα χτυπάει το νερό με ταχύτητα 120 χλμ/ώρα και προσκρούει με τη δύναμη ενός φορτηγού σε τοίχο. Πρόκειται για μέθοδο αυτοκτονίας με πιθανότητα επιτυχίας 98%. Η Golden Gate bridge είναι το δημοφιλέστερο σημείο αυτοκτονίας στις ΗΠΑ και ίσως σε ολόκληρο τον κόσμο.
Σχεδόν ένα άτομο κάθε 16 ημέρες επιχειρεί να βρει τον θάνατό του πηδώντας από αυτή τη γέφυρα. Παρόλο αυτό το υψηλό ποσοστό, δεν είναι αυτό το συγκλονιστικότερο κομμάτι της ιστορίας. Το συγκλονιστικότερο κομμάτι της ιστορίας, είναι το εξής: Και τα 29 άτομα που κατάφεραν να επιζήσουν αυτής της πτώσης δήλωσαν ότι μετάνιωσαν την απόφασή τους ακριβώς τη στιγμή που έπεσαν στο κενό. Όλοι ανεξαιρέτως όσοι επέζησαν, μετάνιωναν αμέσως την απόφασή τους να πηδήξουν προς τον θάνατό τους.
Παρόμοιες ιστορίες δεύτερης ευκαιρίας έρχονται και από μια δεύτερη πηγή. Από τα 515 άτομα που έφτασαν στη γέφυρα με σκοπό να πηδήξουν, όμως κάποιος τους σταμάτησε λίγο πριν την κρίσιμη απόφαση. Μόνο το 7% αυτών των ατόμων επιχείρησαν δεύτερη απόπειρα στη συνέχεια της ζωής τους. Παρόμοια, και χαμηλότερα ποσοστά, βρίσκουμε και στις 177 μελέτες που παρουσιάζουν αντίστοιχα στατιστικά παγκοσμίως.
Η αυτοκτονία είναι πολύ συχνά μια απόφαση που, αν αποτραπεί, ανατρέπεται. Ας έχουμε όλοι τον νου μας στην έγκαιρη πρόληψη. Για την Ελλάδα, η 24ωρη γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία είναι το 1018.
Στο άρθρο που έχω αναρτήσει στο προσωπικό μου site (πατήστε το link), γράφω για την ιστορία του Ken Baldwin, ενός από τους επιζήσαντες του Golden Gate bridge.
ποιο λινκ;
καλα, κι αυτοι, μετα απο τοσες αποπειρες, δεν σκεφτηκαν να κανουν μια καλυτερη περιφραξη;
Τι είναι αυτό που περνάς και σε κάνει να σκέφτεσαι την αυτοκτονία? Κι εγώ έχω βαριά ιδψ, αλλά έχω κάποια όνειρα και σχέδια για το μέλλον και αυτά μου δίνουν δύναμη να αντέχω. Θεωρώ ότι πρέπει να βρεις ένα στόχο ζωής και να το παλέψεις
Καλημέρα confused. Στείλε ένα σχόλιο να μας δείξεις ότι το νικησες.
Το νίκησα χθες αλλά δεν ξέρω πόσο θα το παλέψω..είναι μια περίεργη κατάσταση έξω από τα νερά μου
Πήγα και πήρα τα φάρμακα από μόνος μου γιατί φοβηθηκα
Όχι...έχετε να μου προτείνεται κάτι?θέλω επαφη μαζί σας..οι δουλειές και οι φίλοι μου το προκάλεσαν όλο αυτό βασικά και είναι αληθεια
Όποιος μπορεί να μου δώσει οτιδήποτε πληροφορία..μπορεί να με δει κιόλας δεν είναι αυτό που γράφω..για αυτό δεν το αντέχω
Και εσύ τι κάνεις δηλαδή?
Γεια σου Confused, πώς είσαι σήμερα;
Ξέχασα να σου πω κάτι χθες, αν δεν νιώθεις άνετα να μιλήσεις στο τηλέφωνο με κάποιον ειδικό της γραμμής που σου έδωσα το νούμερο μπορείς να στείλεις e mail εναλλακτικά... Αυτή είναι η ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]
Γίνεται ένας άνθρωπος να νιώσει καλά ξανά?