Originally Posted by
stefamw
Καλησπερα Minimal, ειμαι και γω ακριβως ετσι, ειμαι 28, παρεα καμια, σχεση κ σεξ δεν εχω κανει ποτε, η δουλεια μου ειναι μεσω ιντερνετ (σχεδιαστης λογοτυπων/διαφημιστικων βιντεο) οποτε δεν εχω καμια απολυτως επαφη με πραγματικο κοσμο. Με μικρα βηματα ισως θα καταφερεις να βγεις απο αυτη την κατασταση.
Για αρχη πανε σε ψυχολογο/ψυχιατρο και μιλα του. Θα νιωσεις καλυτερα και μονο που θα τα πεις αυτα σε καποιον και σε ακουσει.
Επισης ασκηση. Παραγει ενδορφινες και νιωθεις καλα, εστω για λιγο.
Και μιας και εισαι στο εξωτερικο, δοκιμασε meetup που σε ενδιαφερουν. Το meetup ειναι πολυ πιο διαδεομενο στο εξωτερικο. Θα γνωρισεις κοσμο με τα ιδια ενδιαφεροντα.
Μπορεις να κανεις βολτες και μονο σου και να κατσεις καπου για καφε εστω και μονος. Στο εξωτερικο δεν θεωρω οτι το βλεπουν περιεργο, σε ταξιδια που εκανα παλιοτερα ειχα δει πολλους να απολαμβανουν ενα καφε μονοι τους, σε αντιθεση με την Ελλαδα που τρομαζω και στην ιδεα να κατσω καπου μονος για καφε, γιατι σιγουρα θα με σχολιαζουν μιας και βλεπω οτι ειμαι ο μονος που δεν εχει παρεα, οχι οτι σε ενδιαφερει αλλα αν δεν νιωθεις ανετα και σου προκαλει δυσφορια ισως αυτο σε κανει χειροτερα.
Πασχων απο κοινωνικη φοβια, αλλα και απο κατι χειροτερο : αποφευκτικη διαταραχη προσωπικοτητας. Ουσιαστικα με εχει κανει κοινωνικα αναπηρο το 2ο παρα το πρωτο.