Originally Posted by
qas
Καλησπερα σε ολους.Παρακολουθω το φορουμ εδω και ενα μηνα περιπου,αλλα ειναι η πρωτη φορα που κανω ποστ.Εχω εδω και ενα χρονο που πεφτω συνεχως σ' ενα πηγαδι χωρις πατο,παρολες τι προσπαθειες που κανω.Εχω χασει τελειως τον εαυτο μου και δεν νομιζω να επανελθω ποτε.Νιωθω τρομερη μοναξια και αυτο δεν προκειται να αλλαξει στο κοντινο μελλον,αφου δεν εχω καμια σχεση εμπιστοσυνης.Η ψυχοθεραπεια και τα φαρμακα δεν μπορουν να υποκαταστησουν την ανθρωπινη επαφη και επικοινωνια.Δεν εχω κουραγιο να κανω καποια καινουρια αρχη,αφου με αυτη την ψυχολογια οτι και να κανω γινεται λαθος και πεφτω ακομη χειροτερα.Θα ηθελα οσο τιποτα να ζησω μια στιγμη ανεμελιας και ευτυχιας,αλλα οσο παει τοσο πιο ανεφικτο γινεται.Εχω δει πλεον οτι οση δουλεια και να κανω με τον εαυτο μου το μονο που θα καταφερω ειναι να μεινω μονος μου και δεν το αντεχω αλλο.Απο την αλλη ειμαι τοσο απογοητευμενος απο τους ανθρωπους και απο τον εαυτο μου,που η μονη λυση μοιαζει να ειναι η απομονωση και το τελος.Δεν αποσκοπω σε κατι με αυτο το ποστ,απλα ηθελα να μοιραστω τα αισθηματα μου βλεποντας και απο αλλα ποστ οτι δεν νιωθω μονο εγω ετσι.Καλο κουραγιο σε οσους αντεχουν ακομη