Μεγαλη ελλειψη αυτοπεποιθησης στην σχεση κ αγωνια για οικογενεια κ παιδι
Παιδια καλησπερα σας Εχω σοβαρη σχεση κ συντομα αρραβωνιαζομαι μου εκανε ο ιδιος προταση γαμου ειμαστε κ οι δυο 33 ετων θελω διακαως συντομα να συγκατοικησουμε κ να κανουμε παιδι κ υποφερω κ δεν μπορω να περιμενω παρα πολυ για αυτο Οταν βλεπω αλλες με παιδια ζηλευω κ υποφερω Απλα με φοβιζουν καποια πραγματα οσον αφορα τον δικο μου ηταν σε μια προσωρινη δουλεια αγχωθηκε υπερβολλικα κ εφυγε τωρα εχει νεα προταση για δουλεια κ παλι λεει οτι νιωθει οτι δεν θα ανταπεξελθει Μειναμε 2 εβδομαδες στο εξοχικο μου κ τον επιασε μεγαλη θλιψη κ μου ελεγε οτι θελει να γυρισει στο δωματιο του κ στην μητερα του Ανησυχησα παρα πολυ οτι οταν συγκατοικησουμε μονιμα θα συμβει το ιδιο αλλα με διαβεβεβαιωσε οτι αυτο δεν ισχυει αφου θα ειμαστε κοντα στο σπιτι του κ στην πολη κ με καθησυχασε προσωρινα απλα αγχωνομαι παρα πολυ οτι θα εχει προβλημα προσαρμογης Η μητερα του δεν ευθυνεται καπου κ ειναι εξαιρετικη γυναικα κ θελει ο γιος της να κανει οικογενεια κ να δουλεψει απλα ο ιδιος εχει ζησει χρονια κλεισμενος στο σπιτι κ δεν εχει εμπειριες ζωης Φοβαμαι παρα πολυ επειδη δεν μπορω να περιμενω παρα πολυ για συγκατοικηση κ παιδι η ψυχολογια μου ειναι σε αθλια κατασταση κ δεν μπορω να βλεπω τις αλλες να γινονται μητερες κ εγω να καθυστερω σε αυτο το κομματι