καλησπερα συναδελφοι,ποιο φαρμακο σας βοηθησε με τους ψυχαναγκασμους?εγω δεν εχω αποψη καθως ακομη συναιχιζω το ψαξιμο για χρονια τωρα,παρα τον κανονα οτι καθε φαρμακο πιανει ξεχωριστα τον καθενα,πιστευω η γνωμη της πλειοψηφιας θα εχει αξια
Printable View
καλησπερα συναδελφοι,ποιο φαρμακο σας βοηθησε με τους ψυχαναγκασμους?εγω δεν εχω αποψη καθως ακομη συναιχιζω το ψαξιμο για χρονια τωρα,παρα τον κανονα οτι καθε φαρμακο πιανει ξεχωριστα τον καθενα,πιστευω η γνωμη της πλειοψηφιας θα εχει αξια
δεν υπαρχει καλυτερο αντικαταθλιπτικο... ειναι τι θα κατσει καλα σε εσενα......!
εγω οπως εχω πει ξανα... ξεπερασα εντελως το ιδψ me cbd....αλλα οχι το ανχος μου
σε αυτο το κοματι του ανχους φταιει το xanax που ακομα δεν μπορω να το κοψω....
Ρε συ Άκη φαίνεσαι ψαγμένος με το θέμα cbd. Λες να ψάχτω μέσω ίντερνετ η να πάω σε κάνα μαγαζί να με κατατοπισουν??
Και αν επιτρέπεται τι συμπτώματα είχες πριν με την ιψδ? Κ τώρα τι έχεις?
προς το χειροτερο? μηπως επερνες και αλλα βοτανα η καπια αγωγη? σε συνδιασμο με το ελαιο? η μηπως πινεις γενικα αλκοολ? δεν μπορω να πιστεψω οτι σε κανει χειροτερα το cbd... εκτος αν παρεις μεγαλυτερη δοσολογια απο οσο πρεπει... αυτο ειναι το προβλημα που κανουμε πολλα ατομα... και εγω την πατησα ετσι στην αρχη...
φυσικα και δεν κανει να περνεις cbd και να πινεις αλκοολ..... τουλαχιστον να εχει διαφορα 3-5 ωρες οχι και τα 2 μαζι.....
εμενα μου ειπε ο γιατρος μου τι ακριβως θα παρω κλπ... αν και πλεον ξερω πολυ καλα πως δουλευει το cbd σε εμενα... και κανω χρηση και σε ατμισμα... παλευω να κοψω το xanax αλλα ειμαι πολυ χειροτερα.... χωρις xanax.... μου εχει κανει σοβαρη εξαρτηση.......
το serocuel xr 400mg με βοηθησε και στο αγχος και στους ψυχαναγκασμους απλα ειχα παρενεργιες να κοιμαμαι ορθια να παραπαταω να μη μπορω να φτιαξω μια προταση αν δεν ειχε περασει 1-2 ωρες απο ττη στιγμη που ξυπναγα και γι αυτο το εκοψα..και ξαναηρθαν οι ψυχαναγκασμοι.. και το αγχος..
Σκεφτομαι και εγω να δοκιμασω το cbd oil..απο τα χαπια δεν ειδα βοηθεια μονο χειροτερα γινομαι..μπορω να περνω cbd oil μαζι με αντικαταθλιπτικο;
Το entact μαζι με bespar ενα μηνα ακριβως αλλα δν βλεπω αποτελεσμα..
@ xristoforos να παιρνεσ και χαπια καλα θα ηταν πολυ ελαφρια και δε χρειαζεσαι κατι αλλο αρα σκεψου
πράγματι... πολυ εκεί έξω γιατροί δεν το παραδέχονται η ακόμα μπορεί και να μην γνωρίζουν...
εμένα με βοήθησε να σκέφτομαι πιο καθαρά να νιώθω ευεξία και να μην εχω τόσο πολυ ανχος... πράγματι εκανε δουλειά σε εμένα οχι τοσο το έλαιο αλλα ο συνδιασμός με το ατμισμα ανθών νόμιμης φαρμακευτικής κάνναβης με περιεκτικότητα 26%
τώρα με δυσκολία παλεύω να κόψω το Xanax θα παω σε ενα ψυχίατρο που ασχολείται με απεξάρτηση... και θα ακολουθήσω ένα πρόγραμμα σταδιακής απεξάρτησης του Xanax... οταν βγω απο το Xanax τοτε θα αλλάξει η ζωη μου προς το καλύτερο...
κοίτα στην περίπτωση μου αποτέλεσμα CBD με περιεκτικότητα 26% ετσι περνώ έλαιο 20% και μεσα στην ημέρα ατμιζω με χρήση ατμοποιητή ανθοί cbd με 26% και για έκτακτη ανάγκη περνώ wax με 66% γενικά όμως ασε τι κάνω εγώ... το θέμα ειναι εσύ ότι μπορεί να σε καλύψει μια χαρά το έλαιο 3% η 6 σταγόνες περιέχουν 5.61mg CBD είναι μια καλη δοσολογία για ξεκίνημα αν και δεν συστήνεται κατευθείαν 6 σταγόνες αν δεν έχεις πάρει ξανά CBD ο λόγος ειναι γιατί μπορεί μια μεγαλύτερη δόση CBD να σου προκαλέσει μια υπερένταση... αλλά μπορεί να προκαλέσει και έντονη υπνηλία και πολυ ελαφριά ζαλάδα οχι κάτι σοβαρό ομως νε ενα φλιτζάνι καφε η τσαι περνάει αμέσως... γι'αυτό ξεκινάμε σταδιακά και βλέπουμε σε πόσες σταγόνες είδαμε το αποτέλεσμα και μετα απλά παραμένουμε σε αυτές
το Xanax γενικά το περνώ 3 χρόνια γνωρίζω πολυ καλα την επίδραση του... στο τέλος δεν σε πιάνει το ιδιο οπως στης αρχες... ετσι λοιπόν καταλαβαίνω τον εαυτό μου πως αντιδράει και στο CBD... διότι με βοήθησε να σταματήσει εντελώς ο ιδιοπαθής τρόμος που είχα.... κατι που το xanax προκάλεσε χειρότερα...
βασικά δεν είχα τόσο σοβαρό θέμα ιδψ... εγώ το πήρα περισσότερο για όλο το σύνολο του άγχους... επειδή είχα κρίσης πανικού.... αυτή την ποσότητα την περνώ με ιατρική παρακολούθηση από κλινική του εξωτερικού....αυτό το cbd που περνώ εγώ δεν ύπαρxει στην Ελλάδα...
γενικά μην κοιτάς που περνώ εγώ τόση δοσολογία.... δεν το επέλεξα εγώ αλλα γιατροί....
εγώ δεν είμαι ιατρός για να σε βοηθήσω... αλλα μπορείς να βρείς στη ελλάδα αρκετούς γιατρούς-ψυχιάτρους που γνωρίζουνε για το cbd..
αα οκ σ ευχαριστώ
Που χαθηκαν οι ψυχαναγκαστικοι????
Από προσωπική εμπειρία το καλύτερο για την ιψδ και τις κρίσεις πανικού, είναι το seroxat,σε δόση 40mg και άνω! παίζει σημαντικό ρόλο σε τι δόση θα πάρεις το κάθε φάρμακο.
Το dumyrox και risperdal θεωρείται καλό για για ιδψ;
Κυρίως το dumyrox....
Μήπως χρειάζεται κανένα καλύτερο αντικαταθλιπτικό;;
Εδώ είμαστε οι ψυχαναγκαστικοί....παλεύουμ ε τους δαίμονες
Παίρνω 200
Εγώ έπαιρνα στην αρχή entact είδα διάφορα άλλα είχα κάποιες παρενέργειες που δεν μου άρεσαν.
Μετά πήρα Brintelix των δέκα για 6 μήνες και για τούς τελευταίους 6 ανέβηκα στα 20 , γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος έχω κάτι κρίσης πανικού αλλά πολύ σπάνια και μόνο όταν είναι πάρα πολύ στεσογονα η κατάσταση