Originally Posted by
Antonis8
Μου κάνει εντυπωση που δεν σου βάζει ο γιατρός,είναι μέσα στον προληπτικό έλεγχο κανονικα,εγώ πριν αποκτησω καρδιοφοβια που είχα παει πρώτη φορά σε καρδιολογο περυσι του λέω θέλω να κάνω τσεκ απ στην καρδιά,δεν έχω ξανακάνει και μου έκανε καρδιογραφημα,τριπλεξ,εξετ άσεις αίματος και χολτερ. Κάνε εξετάσεις αίματος να δεις πάνω κάτω πώς είσαι,δες και τις τιμές που σου ειπα και ηλεκτρολύτες που μπορει να κάνουν αρρυθμια όταν δεν είναι ρυθμισμενοι.
Εγώ θα ξαναβαλω το έκτο χολτερ πλεον γιατί θέλω να δω αν το οξυμετρο μου χάνει στο μετρησεις. Οι παλμοι μου δεν ανεβαίνουν τόσο όσο τις αλλες φορες,αλλά ακόμα με πιανει ταχυπαλμια πολυ εύκολα. Δεν μπορω ακόμα να επιστρεψω στο καθημερινές μου δραστηριοτητες ούτε να ασκηθω.
Πριν πηγα να βαλω ηλεκτρική σκούπα, αρχικά όλα ενταξει ,ξαφνικά με επιασε ζάλη, οι παλμοι μου δεν ανέβηκαν υπερβολικα,γύρω στους 120 και μόλις καθισα επεσαν αλλά ακόμα νιώθω ζάλη και έχω ξαπλωσει,σαν να μην μπορω να παρω τα ποδια μου. Εγώ το παθαινω απο την ορθοστατικη ταχυκαρδία αυτό. Τώρα τι να πω, είχα παει το πρωί και στο ιατρειο του χωριού γιατί ήθελα να μου γράψουν κάτι φάρμακα και ακουγα που έλεγαν για καποιους που πέθαναν ξαφνικά απο καρδιά και επηρεαστηκα. Εχω που έχω συμπτώματα ,ακούω και αυτά και φοβαμαι πιό πολυ. Τώρα δεν τολμαω ακόμα να σηκωθω.