Originally Posted by
vasilisk
Καλησπέρα σας... είναι η πρώτη φορά που γράφω σε φόρουμ, είπα να το κάνω μπας και πω και γω κάπου τον πόνο μου.. πιθανότατα θα σας κουράσω... Λοιπόν ας αρχίσουμε με τα βασικά. Δεν μου αρέσει η ζωή μου και γενικά δεν περνάω καθόλου καλά, πόσο μάλλον τον τελευταίο καιρό. Γιατί το γράφω σε φόρουμ για σχέσεις θα δείτε παρακάτω. Είμαι 19 χρονών, 3ο εξάμηνο τώρα σε μία πολύ δύσκολη σχολή και χρωστάω αρκετά μαθήματα, και όταν το σκέφτομαι μου ρίχνει την διάθεση και την αυτοπεποίθηση, πιστεύω πως τρώω τα λεφτά του πατέρα μου (ενώ αυτός δεν μου έχει πει ποτέ κάτι). Γενικά δεν έχω κάνει ποτέ σχέση, ούτε ένα φιλί δηλαδή, και η κύρια αιτία για αυτό πιστεύω πως είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχω. Είμαι γενικά ντροπαλός στις γυναίκες κυρίως και το βασικότερο είναι πως ο κοινωνικός μου κύκλος από πάντα απαρτιζόταν από 5-10 φίλους, καμία φίλη. Όλο πίστευα πως κάτι θα αλλάξει και θα γνωρίσω κοπέλες έστω για φιλίες, στο φροντιστήριο στο λύκειο κτλ κτλ και τελικά φτάνω να είμαι στο 3ο εξάμηνο και να μην έχω γνωρίσει καμία (φιλους εχω απο εκει). Να συμπληρώσω ότι φταίει λίγο και η σχολή που είμαι, γιατί έχει αναλογία 8 προς 10 άντρες. Γύρω μου λένε να μην αγχώνομαι και ότι θα βρεθεί η ευκαιρία να κάτσει κάτι αλλά πραγματικά έχω αρχίσει και στρεσάρομαι γιατί ΑΝ γνωρίσω τελικά κάποια, ούτε τα βασικά δεν ξέρω να κάνω και θα ντρέπομαι απίστευτα. Δεν θέλω σαν τρελός να βρω κάποια, απλά στην κατάσταση που είμαι τώρα ψυχολογικά, με τα μαθήματα και άλλα θέματα που με απασχολούν, όταν σκέφτομαι κι αυτό πέφτει κι άλλο η αυτοπεποίθηση... Εννοείται πως δεν ασχολούμαι με Instagram και τα λοιπά, καθώς δεν είναι καθόλου του στυλ μου, και δεν μου αρέσει να πηγαίνω ούτε σε κλαμπ, οπότε ακυρώνονται αμέσως οι 2 πιο πιθανές επιλογές που είχα για να γνωρίσω κόσμο. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω, κοιτάω την καθημερινότητα μου και είναι το ίδιο πράγμα κάθε φορά -ξύπνημα - σχολή - σπίτι - ύπνος - από που να γνωρίσω έτσι; Σχολή πάω για 4 ώρες και φεύγω. Είμαι γενικά πολύ αγχώδης άνθρωπος (το καταλάβατε) και κατά διαστήματα περνάω τάσεις κατάθλιψης, όπως αυτόν τον καιρό. Δεν έχω όρεξη για τίποτα, ούτε να διαβάσω ούτε να βγω ούτε να φάω και φταίνε όλα αυτά που σας είπα παραπάνω και κάποια ακόμα. Πιθανότατα θα είχα κι άλλα να σας πω αλλά δεν μου έρχονται τώρα, σας κούρασα το ξέρω.
Θέλω να μου πείτε αν γίνεται προτάσεις για το πως θα βελτιώσω τον τρόπο ζωής μου, να μπω σε ένα πρόγραμμα, και να γνωρίσω κόσμο επιτέλους, α ναι , και να βρω όρεξη για ζωή... σας ευχαριστώ που με ακούσατε