Καλησπέρα σε αυτή τη μεγάλη κοινώτητα που έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Θα ήθελα να σας πω την δικιά μου ιστορία που όπως φαίνεται συνεχίζεται ακόμα..
Είμαι ο Αντώνης και είμαι 20..
Πάντα με θυμάμαι μοναχικό τύπο,με λίγους φίλους και χαμήλών τόνων..
Απο τα 13 μου νιώθω να με βαρένει κάτι το οποίο έλεγα παλιά ..σιγά μωρέ! μέχρι τα 18 θα είμαι μια χαρά (άλλωστε ελπίδα είναι αυτό που σα βαραίνει τώρα δεν θα κρατήσει για πάντα) έλα όμως που έγινα 20 χρονών! και όχι μόνο δεν μου πέρασε αλλα ίσα ίσα..ειναι χειρότερο..
Ξέρω πολύ καλά πως πάσχω απο αυτήν την μάστιγα, αυτή την γαμημένη κατάρα (συγνώμη αλλά έτσι την λέω εγώ) , απο την κατάθλιψη..
Ίσως άρχισε όταν χωρίσαν οι γονείς μου ? Iσως απλά έτυχε? ίσως επειδή είχε και ο πατέρας μου απο μικρή ηλικία? (ακόμα και τώρα που είναι 50+ δεν την έχει ξεπεράσει..τα ladose τα βλέπω :P..τεσπα)
Τα συμπτωματά μου είναι αδιαφορία για τα θέλω μου,μεγάλη απαισιοδοξία, τεράστιο άγχος, αγωνία, τάσεις φυγής, δυσκολία στον ύπνο,σκέψεις/τάσεις αυτοκτωνίας (αν και η σκέψη απο την πράξη απέχει..) αδυναμία, θλίψη ακόμα και χωρίς λόγο..και πολλά άλλα..
Με 2 λόγια με κάθε επιφύλαξη σε αυτό που θα πω και δεν υπερβάλω ..
δεν ξέρω πως είναι να είσαι χαρούμενος.
ακούγεται κάπως το ξέρω,anyway
πριν κάτι μήνες πήρα μια σοβαρή απόφαση στην ζωή μου που με πίεσε ένας φίλος μου να το κάνω (ποτέ δεν το μετάνιωσα) ,γιατί ειπα ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..
και έτσι πήγα σε έναν ψυχίατρο (δεν το θεωρούσα κακό φυσικά! )
του ανοίχτηκα, τα ξέρασα όλα όσα με βάραιναν και ένιωσα 200κιλά πιο ελαφρύς, μου είπε ότι όλα καλά θα πάνε,ότι πάσχω απο αγχος και μέτρια κατάθλιψη, μου έγραψε λοιπόν cipralex και zanax (xanax)
και μόλις βγήκα απο το γραφείο του πέταγα απο την χαρά μου, (μόνο και μόνο επδ έκανα αυτή τη κίνηση)
άρχισα την θεραπεία μου με τα φάρμακα και μέσα σε 10 μέρες άλλαξα τρομερά,δεν με γνωρίζαν, ήμουν χαρούμενος! δεν με ένοιαζε τπτ!
δυστηχώς όμως η οικονομική μου κατάσταση με ανάγκασε τα σταματήσω κάθε επαφή με τον γιατρό και με τα φάρμακα μέσα σε ενάμιση μήνα...
είναι δυσκολό φίλοι μου κάθε μήνα να χαλάω 100 ++ ευρώ (γιατί έχω τυπετ ταμείο και είναι μπέρδεμα)
είχα μια ελπίδα ότι θα τα καταφέρω χωρίς υποστήριξη φαρμάκων αλλά έκανα λάθος.
\'επεσα απότομα
Είμαι 20 ετών και δεν έχω κάνει ποτέ σχέση,πως ακούγεται αυτό ? Δε νε νοιάζει όμως, ποτέ δεν έχω μπει στην διαδικασία να \"ψάξω\" εκτός αν μου κάνει το κλικ κάποια που είναι δύσκολο σε εμένα :P είχα και έχω ευκαιρίες αλλά αυτό το πράγμα δεν με αφήνει να συνεχίσω και κάνω εγώ πάντα πίσω.Ακόμαι και σε αυτά που ήθελα / θέλω.
Δεν μπορώ άλλο, ενώ είμαι μια χαρά άνθρωπος εξωτερικά ο εσωτερικός μου κόσμος πονάει.
Τόσο πολύ που ο θάνατος φαντάζει λύτρωση
σας ευχαριστώ