Originally Posted by
Antonis8
Ντάξει, είσαι υπερβολικός. Είναι μια συσκευή που απευθύνεται για οικιακή χρήση και αν δεις κάτι περίεργο, οκ, το δείχνεις στον γιατρό και σου εξηγεί. Απλά όντως μου φαινόταν ως long qt, δεν είναι βέβαια και ιδιαίτερα αξιόπιστο.
Ναι, πήγα στον γιατρό σήμερα για να μου γράψει τις εξετάσεις που πρέπει να κάνω για τα νεφρά και το συκώτι. Μου έκανε και καρδιογράφημα και του έδειξα και αυτό που έκανα εγώ στο σπίτι, μου είπε ότι δεν είναι long qt. Στο καρδιογράφημα που μου έκανε επειδή είναι κανονικός καρδιογράφος, αναλύει και το qt, όντως δεν είναι.
Αυτο που με ανησυχεί εμένα είναι η κούραση/ατονία/ζαλάδα που νιώθω, κάτι σουβλιές στο κεφάλι και ο λεμφαδένας με την κοκκινίλα. Είναι διογκωμένος αρκετά, από την δεξιά μεριά του λαιμού. Ο γιατρός είπε ότι είναι είτε κάποια ίωση, είτε αντίδραση του οργανισμού στην όλη φάση με το εξάνθημα, είτε κάποιο τσίμπημα από κουνούπι που ερεθίστηκε. Δεν ξέρω, πολύ απλοικές εξηγήσεις όλα αυτά. Ειναι τυχαίο ότι από τη μια μέρα στην άλλη γεμίζω εξανθήματα, μετά σκουραίνουν τα πρωινά ούρα μου, τη μία μέρα κανω πυρετό, μετά ο πυρετός υποχωρεί, μετά φεύγει το εξάνθημα, μετά ξανάρχεται, μετά φεύγει, και μετά βγαίνει μόνο στον λαιμό και στην κλείδωση του χεριού. Για το χέρι μου λέει είναι έκζεμα, τα άλλα στο μέτωπο είναι διαφορετικού τύπου, δεν ξέρουμε τι είναι και αυτό στο λαιμό μου λέει είναι απλά ερεθισμός. Τρέχω γύρευε.