Δεν ξερω πως να φερθω και τι να κανω
Καλημερα σας!! Ηθελα να αναφερθω σε ενα προβλημα μου που με βασανιζει εδω και καιρο και τις τελευταιες μερες λιγο παραπανω. Ειναι κατι το οποιο δεν μπορω να μοιραστω σε κανεναν. Εχω μια σχεση εδω και χρονια αλλα πριν απο μερικους μηνες πηγε με αλλη και μαλιστα εγιναν ασχημα πραγματα την ειχε παραλληλα με εμενα και εμεις ειχαμε ας το πουμε ελευθερη σχεση αλλα μεναμε ακομα μαζι. Ηταν μεγαλο λαθος να δεχτω κατι τετοιο και πολλες φορες το μετανιωνω. Σαν ζευγαρι ειχαμε παντα επικοινωνια αλλα πολλα εμποδια και δυσκολιες και καμια υποστηριξη απο το περιβαλλον παλευαμε μονοι μας για ολα. Αφου τελειωσε η ιστορια με την αλλη γυναικα καθως δεν οδηγησε καπου εγω ενιωσα συναισθηματα για καποιον αλλον αντρα και ενω εχει περασει καιρος που εχω να τον δω δε βγαινει απο το μυαλο μου. Με ηθελε και αυτος πολυ αλλα υπαρχουν θεματα που με εμποδιζουν να ειμαι μαζι του. Βαζω τη λογικη και με εμποδιζει αυτο. Το θεμα ειναι οτι τον συντροφο μου τον αγαπαω και για αυτο τον συγχωρεσα αλλα αισθανομαι οτι ειμαι διχασμενη και δεν ξερω τι να κανω..Χωρια που δεν εχω ξεπερασει ακομα την απιστια. Πραγματικα δεν ξερω που θα οδηγησει ολο αυτο και τι θα γινει. Εσεις σαν τριτοι πως το βλεπετε ολο αυτο;