Πλήρης απόγνωση και απογοήτευση!!!(SOS)
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο,με υγεία πάνω από όλα!Έχω διαγνωσθεί με κατάθλιψη εδώ και 5 χρόνια,ενω προϋπήρχαν κρίσεις πανικού και ΓΑΔ από τα 22 μου,ειμαι 32.Τους τελευταίους 5 μήνες χωρίς κάποιον λόγο,η κατάσταση σταδιακά έχει γίνει ανυπόφορη.Ολα τα συμπτώματα της κατάθλιψης έχουν βαρέσει κόκκινο.Πλεον με το ζόρι βγαίνω από το σπίτι,έχω παραμελήσει τον εαυτό μου.Εχω να κάνω μπάνιο και να ξυριστω 1 μήνα και κυκλοφορώ έξω,με τα ίδια ρούχα που κοιμάμαι.Κάνω συνεχώς άσχημες σκέψεις και περνάνε από το μυαλό μου και αυτοκτονικες σκέψεις.Τρωω με βουλιμία ότι βρω μπροστά μου και κοιμάμαι σχεδόν όλη τη μέρα.Δεν έχω κέφι και ενέργεια για τίποτα,νιώθω κούραση και βγαίνω αναγκαστικά για να παω βόλτα τους σκύλους μου.Προσπαθώ να αποφεύγω τους γνωστούς στο δρόμο και γενικά δε μου αρέσει να μιλαω σε κανέναν.Παίρνω αγωγή με seroxat,anafranil και zanax.Θελω τη γνώμη-βοήθεια σας.Να απευθύνω ξανά στον ψυχίατρο μου η σε ψυχολογο-ψυχαναλυτή?Τόσα χρόνια,έχω δοκιμάσει του κόσμου τα αντικαταθληπτικά και μόνο παρενέργειες,έχω να θυμάμαι.Την τελευταία φορά που με είδε ο γιατρός μου,πριν 4 μήνες μου είχε γράψει abilify να παίρνω,5mg τη μέρα.Ηταν από τα χειρότερα φάρμακα που έχω πάρει ποτέ,ένιωθα απίστευτη υπερένταση και εγρήγορση,λες και είχα πιει 100 φραπέδες,ακαθησια,ταχυκαρδ ιες και προβλήματα στον ύπνο.Μετα από ένα μαρτυρικό μήνα τα σταμάτησα μόνος μου,γιατί δεν μπορούσα άλλο.Καταντησα να βγαίνω έξω, και από την υπερένταση να περπατάω 10χλμ τη μέρα το λιγότερο.