Συναισθηματική στήριξη και περί ψυχής
Καλημέρα...χρόνια πολλά και καλή χρονιά..
Δεν ήξερα τι τίτλο να βάλω και ζητώ συγγνώμη αν το έβαλα σε λάθος κατηγορία...
Λοιπόν...εδώ και 20 χρόνια περνάω πολύ δύσκολα και φέτος έχει χειροτερέψει η κατάσταση για μένα.
Κάθε φορά που πάω για παράδειγμα στην πρακτική για να κάνω δουλειές, μέσα μου κλαίω και είμαι έτοιμος να ξεσπάσω κάθε φορά αλλά κρατιέμαι...
Στο σπίτι που γυρνάω κάθε φορά με πιάνει αυτό να μου πέφτουν δάκρυα.. Εσείς τι κάνετε όταν δεν έχετε συναισθηματική στήριξη;
Εγώ δεν έχω κάτι αρνητικό ή να σκέφτομαι τέλος πάντων απλώς αυτό που μου λείπει είναι η συναισθηματική στήριξη πχ αν δω κάποιο άτομο να υποφέρει εγώ θα πάω και θα τον αγκαλιάσω και θα του πω ότι όλα θα πάνε καλά και ότι είμαι εδώ.. (και στα δύο φύλα).
Κάθε φορά με ρωτάνε μερικοί άνθρωποι τι έχω κτλ και δυστυχώς δεν μπορώ να αναφέρω τι θα ήθελα γιατί είχα κάνει παλιότερα ερωτήσεις και βάση αυτών με έχουν κάνει να είμαι αυτός που είμαι..
Εξαιτίας πολλών αρνητικών σχόλιων, το να με κρίνουν οι άλλοι ακόμα και οι δικοί μου κτλ κτλ, να με ρωτάνε αν είμαι γκέι κτλ κτλ όλα αυτά με έκαναν να κλειστώ και να τα κρατάω μέσα τα συναισθήματά μου και να μην τα δείχνω..
Δυστυχώς ανήκω στα άτομα με υπερευαισθησία και στο να δείχνω εμπάθεια σε όσους υποφέρουν και να βοηθάω..
Δεν ξέρω τι να κάνω πια. Κάθε φορά ξεσπάω και δεν έχω τη στήριξη...
Κάνω ακόμα και πράγματα για να απασχολούμαι αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνω πια. Μου είχε κοπεί και η διάθεση. Ξυπνάω κάθε μέρα με κακή διάθεση..
Έχετε να μου δώσετε συμβουλές; Εσείς τι κάνετε όταν δεν έχετε στήριξη;
Δυστυχώς δεν έχω φίλους που να έχουν την δυνατότητα να μου προσφέρουν στήριξη...
Είναι τόσο δύσκολο να προσφέρει κάποιος αγκαλιά σε έναν καλό φίλο; Πώς έχει καταντήσει έτσι η κοινωνία;
Αναρωτιέμαι αν φταίω εγώ και αρκετές φορές νιώθω σαν να είμαι ελαττωματικός και να είμαι μόνος που έχω ενσυναίσθηση και να κλαίω κιόλας... υποτίθεται λένε ότι οι άντρες δεν πρέπει να κλαίνε..
Δεν ξέρω πια..