Καλησπέρα.
Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε καποιον τροπο (φαρμακευτικο υποθετω) ωστε να μειωθει η ερωτικη διαθεση χωρις παρενεργειες.
Printable View
Καλησπέρα.
Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε καποιον τροπο (φαρμακευτικο υποθετω) ωστε να μειωθει η ερωτικη διαθεση χωρις παρενεργειες.
συγνώμη αλλά δεν γνωρίζω κάποιο φάρμακο για αυτό.
αλλά γιατί ζητάς κάτι τέτοιο υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από τον έρωτα;
και πάλι συγνώμη:)
α) ακαταλληλη περιοχη διαμονης λογω ομηγυρης (ευτυχως για λιγο ακομα)
β) παρεμβολη σε ορθη σκεψη
γ) παρεμβολη σε \"καλλιτεχνικη\"/\"φιλοσοφικη\" διαθεση
δ) καθοδηγηση σε συμπεριφορες για τις οποιες νιωθω μειονεκτικα με \"καθαρο\" μυαλο
κ.α
δηλαδή αν κατάλαβα σωστά κατευθύνεσαι κατά κάποιο τρόπο από αυτό;
οσο απο καθε αναγκη που δεν ικανοποιειται κατα το δοκουν λογω εξωθεν παραγοντων.
Μιλάς για μια ανικανοποίητη ανάγκη, δηλαδή. Κι αφού δεν μπορείς να ελέγξεις τους εξωτερικούς παράγοντες, ζητάς τρόπο να ελέγξεις τον εσωτερικό. Την ίδια την ανάγκη απο μέσα σου, ε?
Το α) στιοχείο ευσταθεί. Θελεις να απαλλαγεις απο την ερωτική σου διάθεση, γιατί δεν εχεις ΜΕΡΟΣ για να κανεις σεξ.Quote:
Originally posted by ιδιόρρυθμος
α) ακαταλληλη περιοχη διαμονης λογω ομηγυρης (ευτυχως για λιγο ακομα)
β) παρεμβολη σε ορθη σκεψη
γ) παρεμβολη σε \"καλλιτεχνικη\"/\"φιλοσοφικη\" διαθεση
δ) καθοδηγηση σε συμπεριφορες για τις οποιες νιωθω μειονεκτικα με \"καθαρο\" μυαλο
κ.α
Τα β, γ, και δ στοιχεία, δεν εμπεριέχονται στην έννοια της ερωτρικής διάθεσης, αλλα σε εκείνην της εγκράτειας και της μη ικανοποιησης της, οποτε και θα σου δημιουργησει παρεμβολες, σε όλους τους τομεις που αναφερεις.
Ποσο χρονων είσαι αν επιτρεπεται;
για το α: μονος μενω αλλα υπαρχει \"ασυμφωνια\" με τον ντοπιο πληθυσμο.Quote:
Originally posted by weird
Το α) στιοχείο ευσταθεί. Θελεις να απαλλαγεις απο την ερωτική σου διάθεση, γιατί δεν εχεις ΜΕΡΟΣ για να κανεις σεξ.
γνωστο και ειναι απορροιες του α).Quote:
Τα β, γ, και δ στοιχεία, δεν εμπεριέχονται στην έννοια της ερωτρικής διάθεσης, αλλα σε εκείνην της εγκράτειας και της μη ικανοποιησης της, οποτε και θα σου δημιουργησει παρεμβολες, σε όλους τους τομεις που αναφερεις.
24 ειμαι αλλα αν γινεται θα ηθελα να μεινουμε στην αρχικη ερωτηση γιατι ξεφευγει λιγο το πραμα.οποιος θελει να κουβεντιασουμε περαιτερω ας με βαλει μσν :}Quote:
Ποσο χρονων είσαι αν επιτρεπεται;
Ακόμα κι αν ήξερα κανένα βοτάνι, δεν θα στο λεγα.
Το μόνο που έχω να σου πω είναι να ΄κάνεις σεξ και να ικανοποιήσεις κάθε ομρη σου στο θέμα αυτό.
Ετσι θα ξεθυμάνουν όσα σε καταπιέζουν και θα λυτρωθείς..
αφου λεει ο ανθρωπας οτι δεν συντρεχουν οι λογοι, τι σεξ να κανει?
Δεν μπορω να το καταλαβω...εννοεις οτι δεν βρισκεις συντροφο;Quote:
οσο απο καθε αναγκη που δεν ικανοποιειται κατα το δοκουν λογω εξωθεν παραγοντων.
E, αφού ο άνθρωπος αυτό θέλει, ορίστε, ουσίες που υποτίθεται ότι ρίχνουν τη λίμπιντο, σε συζήτηση εδώ :
http://forum.bodybuilding.gr/viewtopic.php?p=51136&sid=4d93ecd9ff7f14133132 eee3a3abbb78
Όσοι διαβάσετε για.... μαρούλι, μην κόψετε τις σαλάτες, η συγκεκριμένη δράση υπάρχει μόνο όταν το μαρούλι είναι βρασμένο!.....χεχε....
Παλι καλα που μας το διευκρίνησες χεχεχεQuote:
Originally posted by marina38
E, αφού ο άνθρωπος αυτό θέλει, ορίστε, ουσίες που υποτίθεται ότι ρίχνουν τη λίμπιντο, σε συζήτηση εδώ :
http://forum.bodybuilding.gr/viewtopic.php?p=51136&sid=4d93ecd9ff7f14133132 eee3a3abbb78
Όσοι διαβάσετε για.... μαρούλι, μην κόψετε τις σαλάτες, η συγκεκριμένη δράση υπάρχει μόνο όταν το μαρούλι είναι βρασμένο!.....χεχε....
Quote:
Καλησπέρα.
να αθξηθει με ενδιαφερει εμενα χααχαχ
επιτελους η 1η on-topic απαντηση (ευχαριστω πολυ αν και δε βλεπω φως οπως τα λεγε το thread,μαλλον ειναι παρενεργεια ορισμενων γνωστων φαρμακων)Quote:
Originally posted by marina38
...και ο 1ος ανθρωπος που καταλαβε σχεδον ακριβως τι παιζειQuote:
Originally posted by krino
αφου λεει ο ανθρωπας οτι δεν συντρεχουν οι λογοι, τι σεξ να κανει?
Μαλιστα
εμενα η το iq μου δεν με βοηθα
ή παρουσιαζω καποια αρνηση στο να καταλαβω.
χιχι.
Quote:
Μαλιστα
εμενα η το iq μου δεν με βοηθα
ή παρουσιαζω καποια αρνηση στο να καταλαβω.
χιχι.
ψιτ,
μην βαζεις εμποδια στον ανθρωπο λεμε.
Δεν μπορω κρινο..;)
εεεεεεε τα θες και εσυ ε?
λοιπον αμα δεν μπορεις, να πας εκει που ειναι ο ανθρωπος να τον βοηθησεις ε?
αμ πως.....
(και να του πας αυτα που λεει η μαρινα)
Ενταξει
ειπαμε να στηριξουμε αλλα όχι κι ετσι;)
Ιδιορρυθμε,
ασε την ομηγυρη στην φασαρια της και
πανε να βρεις συντροφο.
Αλλιως... μπορεί να οδηγηθεις σε περιεργα ξεσπασματα.
Ετσι τουλαχιστον πιστευω εγω που δεν ειμαι ειδικος βεβαια.
Καλο βραδυ.
Quote:
Ενταξει
εμμμ μισες δουλειες....
:cool:
ψιτQuote:
Originally posted by krino
Quote:
Ενταξει
εμμμ μισες δουλειες....
:cool:
μη με εμποδιζεις να εμποδιζω τον φίλο μας ενταξει;;;
χεχε
ουφφφ αντε καλα,
παω για ξυδια ηρθεν η ωρα.
Φιλε μου κουραγιο,
εγω θα σου ελεγα να δροσιστεις στη μπανιερα....
weird εσυ νομιζω δεν περνεις καπιο φαρμακο ε?κρινο εσυ?
ρε συ μαρια αφου ξερεις οτι ειμαι κατα των φαρμακων.
Τεσπα το πιο βαρυ που εχω παρει ειναι αντιβιωση πριν ενα μηνα και τελος.
τελος παντων.
μιας και η φαρμακοβιομηχανια δεν δυναται να με τοξινωσει/αποχαυνωσει μια φορα που το χρειαζομαι, θα καταφυγω γι ακομα μια φορα στην αναθεωρηση των πραγματων και εν αναγκει στην απαξιωση του ερωτα μεχρι να χρειαστει.
φιλε μου με λιγη εξασκηση και προσανατολισμο μπορεις να κατευθυνεις εκει που θες την σκεψη σου.
Εγω ειμαι εναντια στα φαρμακα για να μπορεσεις να καταστειλεις νευρωνες στο σωμα σου.
καλημέρα.
ναι συμφωνώ να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα αλλά να απαξιώσεις και τον έρωτα;όχι μέχρι εκεί.πρόσεξε μην γυρίσει μπούμερανγκ.
μα υπαρχουν καλυτερα πειραματοζωα απ τους εαυτους μας;
ιδιορρυθμε, μ αρεσει το νικ που διάλεξες:)....
καλώς ηρθες!
ποιοι λογοι πρεπει να συντρεχουν για σενα, ωστε να κανεις σεξ?
ναι το χω αυτο με τα νικς
ε βασικα εδω θα το αναλυσουμε περι συνθηκων...;
σε ενοχλει?ρωτησα, αφου το θεωρω σχετικο με το θεμα....
σκεψου για τεβε ικα νοικι εφορια και νομιζω θα σου κοπει καθε ορεξη :)
μπα απλως οταν με πιανει αναλογη διαθεση -σημερα ειμαι πιο νορμαλ ως προς την μηδενιστικη πλευρα του πραγματος- προσπαθω να εστιαζω στη γελοια πλευρα της εκτονωσεως των ορμεμφυτων και του \"ωραιου\" φυλου και ερχομαι στα ισα μου :D
φιλε μου η σεξουαλικη διαθεση ειναι βιολογικη αναγκη.Οπως και η αναγκη για τροφη.Προερχεται απο το σωμα μας και ειναι κατι το απολυτα φυσιολογικο.Για την ικανοποιηση αυτης της αναγκης απαιτειται και η συνηπαρξη με το \"ωραιο\" φυλο με το οποιο πολλες φορες εχουμε διαφορετικες αποψεις σε παρα πολλα θεματα και τελευταια εχει καβαλησει και λιγο το καλαμι.Αλλα μεσα σε αυτη την μαζα των γυναικων υπαρχουν και γυναικες που εχουν λογικη και ειναι συζητησιμες,εξυπνες,ισως οχι τοσο ομορφες που μπορεις να κανεις κατι σοβαρο.Οπως και πολλες αλλες κατηγοριες για κατι λιγοτερο σοβαρο.Ειναι και τι ψαχνει ο καθενας.Το ερωτημα ειναι τι θελεις εσυ και ποσο εισαι και εσυ διατεθειμενος να συμβιβαστεις.Γιατι για να λεμε και την αληθεια και το αντρικο φυλο ψαχνει την μις κοσμος με μυαλο αινσταιν.Και βεβαια ο παραγοντας τυχη ;) και το σωστο timing
Και την μις κοσμος να θελατε δεν θα της αρκουσε μονο ενας.Και μεις οι γυναικες ψαχνουμε τον πεδαρο με το μυαλο ξυραφι αλλα το μυαλο σπανιζει στο αντρικο φυλο.....λολ
το ξερουμε ;) εμεις εχουμε και δυο μυαλα βλεπεις ;)Quote:
Originally posted by maria...
Και την μις κοσμος να θελατε δεν θα της αρκουσε μονο ενας.Και μεις οι γυναικες ψαχνουμε τον πεδαρο με το μυαλο ξυραφι αλλα το μυαλο σπανιζει στο αντρικο φυλο.....λολ
ναι στα οποια το κατω το χρησιμοποιητε συχνοτερα χοχο
ε δεν ειναι και ολοι ετσι :)
αντε πεισε το lumpen και κατα βαθος νεοσυντηρητικο κατιναριο με τις οδηγιες lifestyle του COSMOPOUTAN για ευαγγελιο γι αυτο που το χουν αναγαγει σε κοινωνικη καταξιωσηQuote:
Originally posted by Empneustns
φιλε μου η σεξουαλικη διαθεση ειναι βιολογικη αναγκη.Οπως και η αναγκη για τροφη.Προερχεται απο το σωμα μας και ειναι κατι το απολυτα φυσιολογικο.
ναι δεκτονQuote:
Για την ικανοποιηση αυτης της αναγκης απαιτειται και η συνηπαρξη με το \"ωραιο\" φυλο με το οποιο πολλες φορες εχουμε διαφορετικες αποψεις σε παρα πολλα θεματα και τελευταια εχει καβαλησει και λιγο το καλαμι.
προφανεςQuote:
Αλλα μεσα σε αυτη την μαζα των γυναικων υπαρχουν και γυναικες που εχουν λογικη και ειναι συζητησιμες,εξυπνες,ισως οχι τοσο ομορφες που μπορεις να κανεις κατι σοβαρο.Οπως και πολλες αλλες κατηγοριες για κατι λιγοτερο σοβαρο.Ειναι και τι ψαχνει ο καθενας.
οχι ποτε δεν ζητησα κατι τετοιο.απλως μερικες φορες αυτη η δικτατορια της ξανθιας βαφης και της φτήνιας φαινεται να ισοπεδωνει σχεδον τα παντα και απ την αλλη με το \"οι καλες πιασμενες και οι υπολοιπες χεσμενες\" (πρβλ. και τουαλετες) η κατασταση γινεται δυσκολη. εν πασει περιπτωσει,θα βρω την ακρη.Quote:
Το ερωτημα ειναι τι θελεις εσυ και ποσο εισαι και εσυ διατεθειμενος να συμβιβαστεις.Γιατι για να λεμε και την αληθεια και το αντρικο φυλο ψαχνει την μις κοσμος με μυαλο αινσταιν.Και βεβαια ο παραγοντας τυχη ;) και το σωστο timing