Λοιπον παιδια...εε οχι και καταθλιψη και κρεββατι και χωρις σειρες...χανεται το νοημα της καταθλιψης...ξεκινω....dark,westwo rld,stranger things,OA,Manifest,The handmaids tale,what if,Legion,dead to me,unbelievable,the 100,la casa de papel.
Printable View
Λοιπον παιδια...εε οχι και καταθλιψη και κρεββατι και χωρις σειρες...χανεται το νοημα της καταθλιψης...ξεκινω....dark,westwo rld,stranger things,OA,Manifest,The handmaids tale,what if,Legion,dead to me,unbelievable,the 100,la casa de papel.
Ααα εγω τρελενομαι για σειρες...
Με πτωματα;;;Δεν μου ερχεται κατι...Σε καθε σειρα ολο και καποιο πτωμα θα πετυχεις...μπορεις να δεις και το you που ειναι η ιστορια ενος stalker...πολυ καλο
Ααα και dexter...πολυ πτωμααα
Χαχαχα...
Εννοούσα δολοφονίες.. Να ψάχνουν το δολοφόνο.
Να τον ψαχνουμε εεε?elementary...εκει τον ψαχνουν!
The Mandalorian?
(Για όσους ξερουν από Star Wars,συνίσταται)
Στα υποψιν λοιπον...
TOY BOY'S NETFLIX για πείτε το είδατε?
Person of interest, sons of anarchy, breaking bad
Αν και μου αρεσουν σειρες φαντασιας και επιστημονικης φαντασιας περισσοτερο, βρηκα το Breaking Bad εξαιρετικα καλο και τωρα παρακολουθω prison break και μερικες κωμικες του 20 λεπτου , οπως διαρκουν τα επεισοδια των κωμικων σειρων συνηθως. Κορυφη στις κωμικες για μενα ηταν το Friends.
Το στέμμα. Εκπληκτικοι ηθοποιοι και ωραιες ερμηνείες..
Καλησπέρα
Έχει δει κανείς το PANDEMIC? Πείτε μου εντυπώσεις..
Γεια το βρηκα πολυ καλο το pandemic. Εστιαζει στην γριπη και στον εμπολα και δεν αναφερει τους κορονοϊους παρα φευγαλεα. Θετικο αυτο για οσους φοβουνται μην τους αγχωσει.
Απ΄την αλλη. δεν ξερω ποσο θα μου ανοιγε τα ματια αν το ειχα δει πριν την κριση την τωρινη. Βλεποντας το ομως κατα τη διαρκεια της, μ' αφηνε τακτικα με το στομα ανοιχτο... Πολλες αληθειες που ηδη ξερουμε αποκτουν αλλη διασταση αυτοματα μολις σκεφτεις οτι γυριστηκε η σειρα ενα χρονο πριν.
Τρομεροι επισης ολοι οι γιατροι που εμφανιζονται στη σειρα. Αναρωτιεμαι αυτες τις μερες τι αντιμετωπιζουν...
Ε , καλα το macgyver , των 80s , Richard Dean Anderson , οχι την τωρnνιη μ@λακια ...να προσθεσω το ' απιστευτα , κι ο ομως αληθινα 'αρχει-ες των 90s , πολυ γελιο ......
εσεις ηλικιακα δεν ταξερετε , αλλα τσπαντων ......
τα σημερινα τα θεωρω ολα σκουπυπιδια , φυσικα ..........αμα ρωταγατε ενα των 70w , θα σας ελεγε τις Ελληνικες ταινιες των 6OS .........ετσι παει η δουλεια ........
δεν θελω να μιλησω για τα σηριαλ τα σημερινα , καποιοι θα προσβληθουν ,........................αν και ποτε δεν ειδα στην ζωη μου σηριαλς ........................ουτε τωρα , ουτε ποτε ........
α , ναι και το κουνγκ φου , με Ντειβιντ Καρανταιν .......
Παιδια μου το pandemic δεν το ειδα μπορει και να το δω...ειδα το contagion...ουτε τρομαξα ουτε τιποτα...το μονο που αξιζει απο την ταινια ειναι τα τελευταια δευτερολεπτα που δειχνει πως δημιουργειται ενας κοροναιος και πως μεταδιδεται...να βλεπουμε ομως και πραγματα να ξεχνιομαστε απο αυτο που ζουμε...
Πολυ καλη ταινια που ειδα ηταν το the platform κι απο σειρες μου αρεσε το caliphate και το freud...
Δε βλεπω πολλες σειρες ομως καποιες που μαρεσαν και ειδα προσφατα και κρατησαν τη προσοχη μου ειναι μια που λεγεται ''a series of unfortunate events'' και ''lucifer'' εκει ερωτευτηκα και τον πρωταγωνιστη και ''mom".
Μια χαζη ερωτηση αν θελεις μου λες. Εισαι η μικρη ολλανδεζα η youtuber ? η το ονομα ειναι τυχαιο ?
Εγώ περιμένω το la casa de papel να δω τα επεισόδια μια μέρα.. Και μετά βλέπουμεεεε..
Breakind Bad!Έπος!
(Δεν χώνευα την Skyler όπως όλος ο κόσμος)