Βρε παιδιά να σας ρωτήσω κατι. Καμία φορά σε ώρα ηρεμίας συνήθως παθαίνω το εξής : έχω νορμάλ ρυθμό κ ξαφνικά ρίχνει 3 χτύπους στη σειρά που τους νιωθω. Τι είναι αυτό ? Το έχει πάθει κανείς?
Printable View
Βρε παιδιά να σας ρωτήσω κατι. Καμία φορά σε ώρα ηρεμίας συνήθως παθαίνω το εξής : έχω νορμάλ ρυθμό κ ξαφνικά ρίχνει 3 χτύπους στη σειρά που τους νιωθω. Τι είναι αυτό ? Το έχει πάθει κανείς?
Έκτακτες συστολές ονομάζονται και κατά κανόνα είναι καλοήθες φαινόμενο!
Τους νιώθεις δυνατά στο στήθος; πιο γρήγορα από τον κανονικό σου ρυθμό;;
Εκτατες ειναι η αλλιως φτερουγισματα σχεσον παντα καλοηθεις αρρυθμιες ελαττωσε καφε τσιγαρο αγχος οτι κανεις απο αυτα κ θα περασει με το καιρο
Α σιγουρα να ξερεις αυτο επηρεαζει πολυ ομως!!!ολοι παθαινοθν καθε μερα τλχ καμια δεκαρια απλα οι περισοοτεροι δε τις νιωθουν
Μου έχει τύχει αρκετές φορές. Αλλά συνήθως όταν είμαι ήρεμος.. Απλά πριν κάτι προηγήθηκε. Κάτι που με αγχωσε.. Που με στεναχώρησε κ.α. Δεν είναι κάτι. Μη του δίνεις τόση σημασία. Κρατάει για ένα μικρό διάστημα
και εγώ έχω τις έκτακτες συστολές από 11 χρονών, συνήθως εμφανίζονται μετά από ένταση όταν χαλαρώνω ή και σε περιόδους έντασης. Μπορεί να κρατήσει για κάποιες εβδομάδες, μπορεί μετά να μην εμφανιστούν για χρόνια. Έχω μάθει να ζω με αυτές και προσπαθώ - πράγμα δύσκολο - να παίρνω κάποια γεγονότα πιο ελαφριά.
Και εγώ έχω έκτακτες τώρα αλλά το περίεργο είναι ότι μόλις παίρνω βαθιά αναπνοή γίνεται αυτό
Γιαννη εκει φταιει το διαφραγμα στομαχι διαγραγμα ολα αυτα επηρεαζουν
Και δηλαδή τι πρέπει να κάνω? Έτσι στα καλά καθούμενα σήμερα μου συμβαίνει πάντως έχω άγχος το είχα ξανά πάθει αυτό είχα έκτακτες για μια ημέρα είχα βάλει και χολτερ την επόμενη μέρα και βρήκαν 3 μόνο υπερκοιλιακες
Εσείς που έχετε κάποιες φορές έκτακτες τις νιώθετε και για ώρες???
κάνε κάτι να ελέγχεις το άγχος...εμένα την παρασκευή που μας πέρασε είχα αγχωθεί/νευριάσει και οι έκτακτες έδιναν και έπαιρναν. Προσπάθησε απόψε να κοιμηθείς παραπάνω ώρες.
Εγω γενικα τον τελευταιο καιρο εχω αρκετες κ εγω τη κυριακη περασα νιλα ολη μερα δεν με αφησαν σε ησυχια..εχουν πολλες παραλαγες αλλα κυριως οταν αγχωνοναστε συμβαινουν αλλα επηρεαζει κ το στομαχι αν εχεις ευσισθητο το εντερο επισης σε καθε οργανισμο εινσι διαφορετικο
Καλησπέρα Γιώργο, 17 είμαι , για να λέμε την αλήθεια ασχολούμαι πολύ με το σώμα μου και λογικά αυτό μου δημιουργεί πολλά προβλήματα γιατί ότι καινουργιο παρατηρήσω η έστω κάποια αλλαγή πηγαίνω και την ψάχνω στο ίντερνετ και κατι κακό σίγουρα θα βγάλει.. καθημερινά δεν βγαίνω γιατί δεν βγαίνει και κανείς κιόλας, τα σαββατοκύριακα βγαίνω που και που.. το καλοκαίρι όμως κάθε μέρα έξω είμαι
Ε όπως όλα τα παιδιά τις ηλικίες μου έτσι και εγώ :')
Εκείνη την ώρα που θα το ψάξω και θα βγάλει κάτι κακό σίγουρα θα αγχοθω πολύ και αν δω ότι δεν περνάει σίγουρα θα πιστέψω ότι έχω κάτι σοβαρό και στην τελική πριζω συνέχεια τους γονείς μου..
θα περασει μαζι με τη γαστριτιδα..υπομονη
Μην πανικοβαλλεσαι.Ειναι φυσιολογικό να κάνει η καρδια τέτοια πεταρισματα,συμβαίνει σε όλους τους μυς του σώματος πόσο μάλλον στην καρδιά που είναι και ακούραστη.Σημαντικος παράγοντας είναι το άγχος η αϋπνία κακή διατροφή πεσμένος σίδηρος αιματοκρίτης φεριτινη και και έλλειψη ηλεκτρολυτών..Εξετάσεις αίματος έχεις κάνει ποτέ?Κάνε δεν έχεις τίποτα να χάσεις ...οι γυναίκες κατά την διάρκεια της περιόδου πρέπει να περνουμε φολλικο οξύ και συμπληρώματα σιδήρου,εγώ παίρνω γιατί έχω και το στίγμα..Και παίρνω γιατί εκεί να δεις έκτακτες...
Εγω ειμαι ολη μερα με εκτακτες. Εβαλα και holder 9000 στο 24ωρο.ξεκινησα χαπακι πριν λιγες μερες ακομα δε βλέπω διαφορά. Είναι πολυ ενοχλητικες...