περιμενω απαντησεις
Printable View
περιμενω απαντησεις
Quote:
Originally posted by tomasliak
περιμενω απαντησεις
ολοι εχουνε κολιματα οπως εμεις.απλα εμεις τα αναπαραγουμε συνεχεια και συνεχεια με αποτελεσμα να σκεφτομαστε\"α ξερεις κατι κατι εχω\".αφηστε ελευθερο το μυαλο και ολα θα γινουν το θεμα ειναι να μιν κολαμε
:) βασικο και αυτο,οποιος καταφερει να το πραγματοποιησει κερδιζει ... :)
Ναι, δεν πιστεύω όμως ότι κανένας από μας ΘΕΛΕΙ και είναι έτσι. Εγώ πάντως όσο και να αφήνω τον εαυτό μου μπας και χαλαρώσει, δεν με ακούει.... :P
απλα εγω πιστευω οτι οτι εχουμε παθει το εχουμε διμιουργησει εμεις και μονο εμεις και ειναι στο χερι μας να το κανουμε να φιγει.πως?σε αυτο ρωτηστε τον εαυτο σας
Συμφωνω για ολα φταιει το μυαλο μας και η χαμηλη αυτο εκτιμηση που εχουμε,δεν ειναι ευκολο να πιστεψεις ξαφνικα στον εαυτο σου αλλα οχι και τοσο δυσκολο,ισως τα κανουμε ολα πολυ περιπλοκα απο μονοι μας.Τα πραγματα δεν ειναι ποτε τοσο ασχημα οσο φαινονται η τοσο δυσκολα
όλα είναι παιχνίδια του μυαλού μας.και ποιανού είναι το μυαλό; δικό μας.οπότε τι κάνουμε;όπως έχω ξαναπεί και αυτό κάνω εγώ πλέον(μέχρι χθες με όριζε αυτό)το βάζω κάτω το πατάω και του βάζω μέσα ότι εγώ θέλω.πράγματα που με ευχαριστούν που με κάνουν να νιώθω όμορφα θετικές σκέψεις για τα πάντα από το πιο απλό ζήτημα μέχρι το πιο σοβαρό.
να είστε καλά τώρα και για πάντα
μπραβο ρε λιτσακι ολα ειναι στο μυαλο μας εμεις τα εχουμε δημιουργησει με την χαμηλη μας αυτοεκτιμιση.καιρος ειναι να αγαπησουμε και λιγο τον εαυτο μας και να του δειξουμε τον δρομο της εκτιμισης γιατι οπως ειπα και πριν αυτο ειναι το ζητουμενο να πιστεψουμε στον εαυτο μας
Εγώ πάντα έπαιζα παιχνίδια με το μυαλό μου, το κρατούσα πάντα σε εκγρήγορση. Ε μα, είναι η πρώτη φορά που κάνει του κεφαλιού του!!:cool:
Μπορει το προβλημα Qya να ηταν αυτο οτι παντα το κρατουσες σε εγρηγορση,και η ηρεμια ειναι καλη
Δεν διαφωνώ, αλλά όλα τα προβλήματα (ψυχοσωματικά και μη) τα έβγαλα όταν αποφάσισα να ηρεμήσω! Γι\' αυτό σου λέω... δεν το πιάνεις πουθενά!!! :P
μπορει γιατι απλα τοτε να αναγκαστικες να αντιμετωπισεις τον εαυτο σου.Πριν να μην ειχες τοσο χρονο με ολα αυτα τα παιχνιδια που λες
Ενδεχομένως, ναι! Το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε; Αναζητούμε άλλο τρόπο να απασχολήσουμε το μυαλό μας ή μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό?
Kαλη ερωτηση,προτιμω να απασχολω με αλλο τροπο το μυαλο μου.Προσωπικα δεν εχω μαθει να ζω με αυτο αρα δεν εχω και πολλα περιθωρια.Και καποιες φορες δεν θελω ουτε να μαθω
:(:(
Ω, μα πόσο δίκιο έχεις!! Τελικά η αγνοια μερικές φορές είναι ευτυχία ε?? :)
nai,πολλες φορες η αγνοια ειναι ευτυχια,ξερεις ποσεσ φορες εχω ευχηθει να μην καταλαβαινα τι γινεται γυρω μου η μεσα μου?
και γω εχω ευχηθει μεσα μου να μην ξερω τι γινετε γυρω μου.οι θορυβοι ρε παιδια αυτους δεν αντεχω.ποσο θα ηθελα να ζησω χωρις αυτους
του μυαλου σου η του κοσμου?
του κοσμου τους θορυβους.
ειμαι καπου που εχει απολυτη ησυχια
και κοντευω να τρελαθω
Η μουσική δεν θα σε βοηθούσε? Να σε κάνει να ξεχαστείς?
ναι η μουσικη με κανει καπως να ξεχναω αλλα γενικα δεν εχω κατι που να με κανει να ξεχναω για πολλυ ωρα
Όταν μετακόμισα στην Ξάνθη, τον πρώτο καιρό κόντεψα να τρελαθώ...Έμενα Αθήνα, σε ένα ήρεμο προάστιο μεν, αλλά ήταν κόμβος δύο μεγάλων λεωφόρων, οπότε και τη βαβούρα του είχε και τον κόσμο και τα αμάξια... Και ξαφνικά, βρέθηκα σετην παλιά πόλη, κοντά στο βουνό, με γείτονες μια φιλικότατη μεν οικογένεια πομάκων τόσο ησυχων και απέναντι ένα δημοτικό σχολείο που ήταν όμως κλειστό για καλοκαίρι... Κόντεψε να μου σαλέψει! Δεν μπορούσα να κοιμηθώ! Έβαζα μουσική, έπαιζα παιχνίδια στο pc, κυρίως παιχνίδια δράσης για να ακούω βαβούρα και να έχει κίνηση και ανακάλυψα την βιντεοκλήση στο κινητό μου! Δεν ξέρω τη σχέση σου με τον υπολογιστή, και σε καμία περίπτωση δεν παρυτρύνω το να κάτσεις κλεισμένος πίσω από μία οθόνη από το να βγεις και να πας να έξω να δεις λίγο κόσμο, αλλά μερικές φορές, ιδιαίτερα το βράδυ που δεν είχε κίνηση έξω και ήταν τόσο ήσυχα που δε μπορούσα να κοιμηθώ, μου κανε καλό...
ειμαι 3 μερες σαλαμινα,καπου που δεν εχει γειτονες και η συγκοινωνια προς τον εξω κοσμο ειναι μεχρι τις 7.Για να ειμαι λοιπον ειλικρινης,δεν ειμαι διατεθημενη να δω μεχρι που μπορουν να φτασουν τα ορια μου.Σεβομαι πως η ηρεμια μπορει οντως να σε κανει να ερθεις σε συμφωνια με τον εαυτο σου αλλα δεν ισχυουν ολα για ολους.Φυσικα και δεν ειμαι υπερ της Αθηνας αλλα του μετρου ακομα και εκει.
Κουράγιο καλή μου, δεν ξέρω αν είσαι μόνιμα εκεί ή αν θα επιστρέψεις σε άλλη βάση σου, αλλά ίσως θα πρέπει να βρεις αυτό που εκφράζει εσένα για να την \"παλέψεις\" εκεί..
ρε παιδια εγω τι να κνω που μενω αναμεσα σε Β.ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ.Απορω με τον ευατο μου μηπως τρελλαθηκα απο αυτο?Μαρεσει ο κοσμος τον αγαπω αλλα οχι τετοιες μαζες....:D