Originally Posted by
highlander1990
Γειά σας, είχα γράψει και στο παρελθόν ότι ταλαιπωρουμε από σύνδρομο χρονιάς κόπωσης σύμφωνα με τον ειδικό παθολόγο μου και τις ειδικές εκσετασεις που έκανα. Παράλληλα περννω και φαρμακευτική αγωγή από την ψυχίατρο μου 400-600 MG seroquel Kai 3 MG Xanax. O ειδικός παθολόγος μου πρότεινε κάποιες βιταμίνες για να κατά πολεμησω την κόπωση όπως βιταμίνη c. Βήτα καροτινη, μαγνήσιο, εχινακια, σιβεριανιο τζινσενγκ, και τo st. Jon's wort. To σιβεριανιο τζινδενκ και το st John, s wort τα πήρα μόνο 10 μέρες γιατί διάβασα ότι αλληλεπιδράνε με αντυψυχωτικα φάρμακα οπότε φοβήθηκα και τα έκοψα.προσθεσα σελήνιο, b complex, βηταμινηd3 και ομεγα 3.Στην αρχή είχα δει μια ελαφριά διαφορά όσον αφορά το θέμα κούρασης(τα περνώ περίπου 1μιση μήνα) . Ένιωθα λίγο καλύτερα, πηγενα ελαφρύ περπάτημα και κοιμόμουν κάπως καλύτερα αλλά όχι τόσο ποιοτικά. Πρόσφατα πήγα ένα ταξίδι στην Αθήνα για 4 μέρες για κάποια δουλειά που είχα και γενικά απόρυθμιστικά τελειως. Νιώθω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που ενιωθα στην αρχή που διεγνωστικα με το σύνδρομο χρονιάς κόπωσης. Μηδέν ενέργεια, δεν κοιμάμαι καθόλου καλά, πόνος στα κόκαλα σε όλο το σώμα, ανυσυχια, ζαλάδα, έλλειψη συγκέντρωσηςκαι νευρικότητα, πίεση στο στήθος σαν πλακωμα και πίσω στην πλάτη σαν δυσπνοια. Επίσης νιώθω ότι το xanax kai to seroquel παρόλο που είναι σε υψηλές δόσεις δεν με βοηθάνε καθόλου σε θέμα διάθεσης και υπνου. Ίσα ίσα που με ρίχνουν ακόμα πιο πολύ. Σκέφτομαι να προτείνω να μου αλλάξει φάρμακα η ψυχίατρος ή να τα μειώσω δεν ξερω, έχω απελπιστεί παιδιά. Και οι βιταμίνες επίσης βλέπω ότι δεν βοηθάνε παρόλο που κάνω το τελευταίο ενάμιση μήνα πολύ καλή διατροφη.Επίσης θα επισκεφθω σύντομα και τον ειδικό παθολόγο μου για να του πω πως νιώθω γενικά και για να ξανακάνω ένα check up εξετάσεων που μου είχε πει.