παιδια εχω 2 angelina jolie γιατι πιστευω οτι ειναι ι πιο ομορφη γυναικα στον κοσμο και εχει ειναι δυναμικη και νοτης σφακιανακης γιατι τα τραγουδια του με εκφραζουν απολυτα μιλαει για δυναμη ψυχης στα τραγουδια του
Printable View
παιδια εχω 2 angelina jolie γιατι πιστευω οτι ειναι ι πιο ομορφη γυναικα στον κοσμο και εχει ειναι δυναμικη και νοτης σφακιανακης γιατι τα τραγουδια του με εκφραζουν απολυτα μιλαει για δυναμη ψυχης στα τραγουδια του
δεν υπαρχει καποιος καλιτεχνης που να σου αρεσουν τα τραγουδια του η οι ταινιες του ασς πουμε?
Zbigniew Preisner
τραγουδιστης ειναι?
συνθετης,ειχε γραψει τα κομματια για τη διπλη ζωη της βερονικ,απο κει μπορει να τον ξερεις.Quote:
Originally posted by tomasliak
τραγουδιστης ειναι?
κανενα τραγουδι γνωστο που εχει γραψει?
http://www.youtube.com/watch?v=KtrOA_7HdFs
απο τα αγαπημενα μου,εχει και αλλα εκει ...
πολλυ ωραια μουσικη.τελεια.
θα την κατεβασω απο torrent.
Φιλε σε εχω συμπαθησει παρα πολυ τωρα :)Quote:
Originally posted by kgana
ας πούμε μ\'αρέσει σαν ηθοποιός ο Johnny Depp κ όχι γιατί τον θεωρούν ωραίο αλλά σαν ηθοποιός κ στις ταινίες που έχει παίξει..
ή ένας τραγουδιστής που μου αρέσει να ακούω όταν είμαι κολλημένη με κάποιον είναι ο Καρράς(οκ κάποιοι γελάνε ή κοροΐδεύουν )αλλά δε ξέρω μ\'αρέσει να ακούω..
Μου αρεσουν υπερβολικα το μυστικο παραθυρο και η ενατη πυλη. Γενικα μου αρεσει πολυ αυτο το στυλακι που εχει ειδικα σε ταινιες θριλερ.
Για τον Βασιλη δεν λεω τιποτα
Υ.Γ. Τωρα ειδα οτι εισαι κοπελα αλλα δεν αλλαζω το ποστ μου :cool:
ποιος ειναι κοπελα ρε παιδια?
καρας ωραια φωνη μου αρεσε οταν τραγουδησε το \"μοναξια μου ολα με πυξ-λαξ.επισης ωραια συγροτημα
με σφακιανακη να δεις ποτα μπυρες αμετρητες
ειδικα με τον \"αετο πεθαινει στον αερα\"
http://www.youtube.com/watch?v=tNisQyrrBOE&feature=related.αφιερ ωμενο παιδια
Tωρα μου κανεις πλακα ε; Αυτο που μου εμεινε ηταν η συναυλια του το 96\' στο παλε. Ηταν σε φορμα εκεινη την βραδια :)Quote:
ευχαριστώ πολύ.. :)Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Φιλε σε εχω συμπαθησει παρα πολυ τωρα :)
Μου αρεσουν υπερβολικα το μυστικο παραθυρο και η ενατη πυλη. Γενικα μου αρεσει πολυ αυτο το στυλακι που εχει ειδικα σε ταινιες θριλερ.
Για τον Βασιλη δεν λεω τιποτα
Υ.Γ. Τωρα ειδα οτι εισαι κοπελα αλλα δεν αλλαζω το ποστ μου :cool:
ναι την 9η πύλη την είχε κ πρόσφατα στη τηλεόραση!
αα.. είσαι κατά του Καρά?
Απο Ντεπ να δεις οπωσδηποτε το μυστικο παραθυρο (Στιβεν Κινγκ) και το παρασκευη και 13 (το πρωτο) οπου κανει το ντεμπουτο του σε πρωταγωνιστικο ρολο
Φυσικα ξεχασα τους Τζιν Χακμαν και Πητερ Σελλερς (εδω προσκυνω)
η ψυχη μας ομως ειναι παλικαρι ετσι?
http://www.youtube.com/watch?v=tGhtHSsZi90&feature=related σας αφιερονω αλλο ενα παιδια
ωραιο τραγουδι και μου αρεσε και το videoclip αρκετα.μπραβο!
Σορρυ αλλα μπερδεψα τις ταινιες. Οχι το παρασκευη και 13 αλλα ο εφιαλτης στον δρομο με τις λευκες ειναι η ταινια (η πρωτη). Βλακεια βεβαια αλλα εκανε επιτυχια για καποιο λογο που δεν τον καταλαβα. Ισως απο τις χειροτερες σειρες ταινιων θριλερ που εχουν υπαρξει ποτεQuote:
το μυστικό Παράθυρο το έχω δει ..
προχθές είδα απο τζόνι ντέπ την ταινία που παίζει τον κουρέα τον Δολοφόνο που τους σκοτώνει κ τους πετάει σε μια αποθήκη -είναι μιούζικαλ κάπως..
΄το Παρασκευή κ 13 δε το\'χω δει... μήπως είναι παλιό?δε μου θυμίζει κάτι..
Kαι αφου πιασαμε και τα τραγουδια ας προσθεσω και εγω ενα απο τα πλεον αγαπημενα μου
http://www.youtube.com/watch?v=cPIt11KL364&feature=related
καλημερα παιδια τι κανετε?ωραιος ο καρας.σημερα δεν ειμαι και πολλυ καλα γιατι μετα απο πολλα χρονια με πειραξε το τσιγαρο και ειναι το μονο που εχω.ουτε να καπνισω μπορω.γι αυτο και εβαλα το dont cry απο τους guns and roses.
καλημέρα...:)
διαβάζω για τις ταινίες που βλέπετε πρέπει να αναφέρω πως τις έχω δει όλες.πραγματικά δεν σας έχουν επηρρεάσει καθόλου;συμφωνώ πως οι ερμηνείες είναι πολύ καλές αλλά σαν ταινίες δεν προσφέρουν τίποτα πέρα από φόβο και εμμονές.τουλάχιστον αυτά μένουν σε εμένα.εσείς δεν φοβάστε να βλέπετε τέτοιες ταινίες;εγώ κάνω να κοιμηθώ για μέρες μετά χώρια που δεν μπορώ να μείνω καθόλου μόνη μου.τι να πω ίσως να έχω πρόβλημα....;)όσο για τις μουσικές σας προτιμήσεις θα συμφωνήσω με όλους και αυτό γιατί ακούω τα πάντα εκτός από μέταλ βέβαια κλείνω προς το ροκ αλλά και με άλλα ακούσματα καλά περνάω αναλόγως την διάθεση...:)
Ομολογω πως με καποια απο τα θριλερ που δεν αξιζουν εχω αρχισει και γελαω. Σημαντικο στο ποσο θα επηρρεαστεις ειναι απο την προσοχη που θα δωσεις στην ταινια. Αν σου αποσπαει κατι αλλο την προσοχη σου δεν θα τρομαξεις καθολου. Ασε που πλεον οι περισσοτερες ταινιες τρομου εχουν χασει την ουσια τους και δεν ειναι τρομακτικες αλλα αηδιαστικες εχοντας μονο σκηνες με παρα πολυ αιμα.
Επισης σημαντικο ειναι και το με τι ειδους τετοιες ταινιες βλεπεις. Αν πχ δεν βλεπει καποιος θριλερ και παει ξαφνικα να δει το \'\'αιμα στους λοφους\'\' μπορει και να φωναξει σε καποιες σκηνες. Οποτε ξεκινας απο τα μαλακα και μετα πας στα πιο σκληρα :). Και μια καλη και κλασικη ταινια ειναι το \'\'ο χορος των βρυκολακων\'\' του Πολανσκι αν θυμαμαι σωστα τον τιτλο της ταινιας στα Ελληνικα. Στα αγγλικα παντως λεγεται \'\'the fearless vampire killers\'\'. Ειναι κωμωδια τρομου
Οσο για το τι προσφερουν σιγουρα ανεβαινει η αδρεναλινη και βοηθαει σε ενα βαθμο να ξεπερασεις με τον καιρο καποιες αστειες φοβιες. Τωρα αν εσυ δεν τις αντεχεις καθολου απλα βαζεις μια ταινια της προτιμησεως σου στο dvd και τελειωνει η ιστορια
σου προτεινω να δεις μια πολλυ ωραια ταινια το benjamin button με τον brand pitt.
πλέον δεν βλέπω τέτοιες ταινίες γιατί μου δημιουργούν προβλήματα ψυχολογικά(είμαι και με βαριά κατάθλιψη)οπότε τις αποφεύγω.
όταν μίλησα για ταινίες τρόμου δεν αναφερόμουν σε βρυκόλακες ζόμπι και τέτοια.αυτά τα βλέπω και γελάω γιατί ξέρω πως δεν υπάρχουν.όταν όμως βλέπω τον εξορκιστή ή τον εξορκισμό της έμιλι ρόουζ τότε είναι που με πιάνουν τα ψυχοσωματικά μου και μην τον είδατε τον παναή.δεν ξέρω τις φοβάμαι πολύ αυτές τις ταινίες μπαίνω με το μυαλό μου στον ρόλο του πρωταγωνιστή και εκεί να δεις τι γίνεται κάνω να κοιμηθώ όχι για μέρες για μήνες ολόκληρους χώρια που χρειάζομαι και τα αγχολυτικά μου απαραιτήτως....
τι να πω;όντως πρέπει να έχω πρόβλημα...;)
To θέμα της ταινίας είναι πολύ ξεχωριστό όντως, αλλά κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, θεωρώ ότι υπερκτιμήθηκε και φυσικά παραήταν μεγάλο σε διάρκεια άνευ λόγουQuote:
Originally posted by tomasliak
σου προτεινω να δεις μια πολλυ ωραια ταινια το benjamin button με τον brand pitt.
Για όσους το είδαν, το μωρό προς το τέλος, είναι το πραγματικό μωρό του Brad Pitt και της Jolie;)
δεν εχω ακουσει κατι γι αυτο.εσενα ποιος καλιτεχνης σε εκφραζει δεν μας ειπες
Προσωπικά δεν με εκφράζει κάποιος
Το να μου αρέσει να τον βλέπω/ακούω (γιατί καλλιτέχνης δεν είναι μόνο ο ηθοποιός) υπάρχουν αρκετοί
εγω και τα αδερφια μου μεσα απο βρωμοbeata και βαμενους τοιχους...παιδια του δρομου πτωματα εν κινηση...παντα ιστοριες και ταλεντα δημιουργηκοτητας που σε ξαφνιαζουν...