Καλησπερα. Θα ηθελα να ακουσω πιο χαπι ειναι καλυτερο για ocd pure 0 ? Γενικοτερα για ocd thanks
Printable View
Καλησπερα. Θα ηθελα να ακουσω πιο χαπι ειναι καλυτερο για ocd pure 0 ? Γενικοτερα για ocd thanks
Θέλει πολύ δουλειά φίλε αν θες να αλλάξεις το τρόπο που σκέφτεσαι, το χάπι από μόνο του δεν αλλάζει κάτι, γι αυτό και η έρωτηση σου έχει καθολική απάντηση: Κανένα χάπι δεν είναι καλύτερο. Βλέπει και άλλος κόσμος και διαβάζει εκτός από εσένα γι αυτό και απαντάω καθολικά στην ερώτηση σου κανένα χάπι δεν είναι καλύτερο για ocd pure 0 που λες. Δεν υπάρχει χάπι να είναι καλύτερο από άλλο χάπι.
Δυσκολη ερωτηση , απτεται γιατρου ......καλα τα λεερι ο Panagos1.............
εγω εχω ξεκινησει ομοιοπαθητικη εχεις κανεις εμπειρια ?
καλό αυτο..και σχετικα σε λιγο διαστημα ...απο ποτε αρχισες να βλεπεις αποτελεσματα?
Εμενα ειναι η 16η μερα που παιρνω,μεχρι στιγμης δεν νιωθω καμια διαφορα αλλα ο γιατρος ειπε οτι θα παω καλα μακαρι για να δουμε...
ιψδ για σκεψεις staphysagria μου εδωσε
Αααα.. Δεν το ξέρω... Τι περιμενεις να δεις πίνοντας ομοιοπαθητικα?
φανταζομαι να ειμαι πιο χαλαρη απο θεμα αγχους ωστε να φυγουν και καποιες σκεψεις
Ναι ξέρω πρέπει να βρεθεί το κατάλληλο.. Μακαρι να βοηθήσει..
Δεν μου είπε ιδιαίτερα πολλά καφέ κόκα κολα αντιβίωση κ κορτιζόνη
Εμένα μου είπε μέντα, έντονες μυρωδιές, καφέ (κόκα κόλα), αντιβίωση και κορτιζόνη..
Ε τα ίδια εσύ ένιωσες τίποτα τις πρώτες μέρες αυτό που λένε θεραπευτική επιδείνωση,?
Εγώ ξανακούσει για πονοκέφαλο καλό είναι αυτό.. Εμένα η θεραπεία είναι για 45 μέρες..
Εμένα 3 κάψουλες τις πρώτες μέρες κ μετά άλλες 45.
Μακάρι γιατί δεν θέλω καθόλου να παίρνω χάπια ούτε ντεπον πόσο μάλλον αντικαταθλιπτικα.. Ο γιατρός μου είπε ότι θα πάω καλά (δεν ξέρω πως το συμπέρανε αυτό) αλλά θέλει χρόνο γιατί τα συμπτώματα τα είχα χρόνια ότι δεν θα εξαφανιστούν αλλά δεν θα με ενοχλούν πλέον κ δεν θα έχω αισθήματα ενοχής κλπ
Εντάξει μερικές ερωτήσεις του τύπου αν σ αρέσει το λεμόνι η το ξύδι πιο πολύ η κάτι τέτοιες παρόμοιες δεν μου ήταν πολύ ξεκάθαρες να τις απαντήσω όπως καποιες άλλες όπως αν φοβάμαι τα ύψη πχ που μπορούσα να απαντήσω με μεγαλύτερη σιγουριά
Με ρώτησε τι πρόβλημα έχω κ όλα αυτά αλλά μετά για να βρει το φάρμακο σου κάνει διάφορες τέτοιες άσχετες ερώτησης για να δει πιο φάρμακο σου ταιριάζει κ παλιότερα που είχα πάει σε έναν άλλον τέτοια με ρώταγε.. Έχω ακούσει όμως ότι κάποιοι ονομάζονται γνωσισκοι νομίζω ομοιοπαθητικοι που βρίσκουν το φάρμακο με άλλους τρόπους σαν ψυχοθεραπεία
Εγώ πάω κ σε ψυχολόγο οπότε ο συνδυασμός πιστεύω να λειτουργήσει
Α κ εμένα η ψυχολόγος μου με έστειλε γιατί πήγαινε κ αυτη κ είδε βελτίωση κ πολλοί πελάτες της!
Εσύ αφού είδες κάποια βελτίωση γιατί σταμάτησες?
Είχα θέμα με τα χάπια.. Δεν ήθελα να παίρνω.. Και αυτά που πήρα με το ζόρι τα πήρα.. Τότε μου είχε δώσει ψευδάργυρο και διάβασα στο Google ότι η υπερβολική δόση κάνει ζημιά και τον πήρα τηλέφωνο.. Μου είχε πει ισχύει αλλά εδώ γίνεται μια προεργασία, δεν τα δίνουμε έτσι. Εγώ απλά άκουσα "ναι ισχύει".. Όλα τα άλλα ο εγκέφαλος μου δεν τα αποθήκευσε.
Ναι αλλά τα ομοιοπσθητικα φάρμακα δεν είναι φάρμακα όμως.. Ο ψευδάργυρος δεν είναι ομοιοπαθητικο φαρμάκο.. Έτσι δεν είναι?
Τότε αφού εινσι τι φοβηθηκες τα ομοιοπαθητικα φάρμακα έχουν απειροελαχιστη ποσότητα της ενεργής ουσίας μέσα. Φαντάσου ότι υπάρχουν μέχρι κ πραγματικά διλητηρια όπως το αρσενικό κ η στρεχνινη που δεν παθαίνεις τίποτα αν τα πάρεις εννοείται