Έχω κατάθλιψη και από τον Νοέμβριο παίρνω αντικαταθλιπτικο. Έχω χάλια οικογενεια. Παιδιά έχω τόσο άγχος που μου πονα η καρδιά. Νοιώθω ότι μένω στάσιμη και δεν προχωρώ. Νοιώθω άχρηστη
Printable View
Έχω κατάθλιψη και από τον Νοέμβριο παίρνω αντικαταθλιπτικο. Έχω χάλια οικογενεια. Παιδιά έχω τόσο άγχος που μου πονα η καρδιά. Νοιώθω ότι μένω στάσιμη και δεν προχωρώ. Νοιώθω άχρηστη
να προχωρησεισ να πασ που
Δεν έχω εξελιξη
Εγώ αλλαγή είδα μετά από 1,5 χρόνο ψυχοθεραπείας. Η να το πω πιο σωστά.. Είδα την αλλαγή που ήθελα.. Σταδιακά γινόντουσαν αλλαγές απλά για μένα ήταν ασήμαντες.. Δώσε χρόνο και μην τα παρατάς. Θα έχει μέρες που θα είσαι χειρότερα.. Είναι οι μέρες που θέλει περισσότερο πείσμα.
Έχω μια δουλειά με σύμβαση που τελειώνω τον Ιούνιο, είμαι μόνη, οι φίλες έχουν σχέσεις. Θέλω μια σχέση σταθερή και μια δουλειά πιο σταθερή.Θεκω επιτέλους να χαμογελασω και δεν μπορώ. Κάθε μέρα είμαι με άγχος.
Όχι άλλα πρέπει να φύγω. Όταν τελειώσω την σύμβαση. Νοιώθω να τα χάνω
Να μην έχω τόσο άγχος και να μην με επηρεάζει η άρρωστη αδερφή μου
Ότι χάνω πιο πολύ τα λογικά μου με αυτά που ζω
Όχι γτ είναι κοινοί με την αδερφή μου και θέλει να έρχεται κ αυτή. Και δεν θέλω εγώ. Και πλέον δεν έχω όρεξη
Δεν μπορώ να κάνω σχέση εδώ ούτε να ζήσω. Βγάζω το άγχος μου στις σχέσεις μου, στην δουλειά μου παντού
Πως διαχειρίζεσαι το άγχος σου?
παιρνω χαπι και κανω ψυχουεραπεια αλλα δεν βοηθα. Ο γιατρος μου μου λεει μονο οταν φυγω απο εδω θα ηρεμησω. Νοιωθω να βουλιαζω δεν μπορω να κανω τιποτα πλεον
Μένω μόνη μου. Αλλά ξέρουν που μένω. Ότι και αν μου πει εγώ δεν μπορώ. Νοιώθω πλέον ότι είμαι στ πάτο.
Από την Θεσσαλονίκη. Μακρυά από ολους
Ξέρει που μένω. Με ενοχλεί και τηλεφωνικώς. Θα καταστραφω αν δεν φυγω
Ναι. Φοβάμαι που μένω εδώ. Να βγω κτλπ. Θα αλλάξω αριθμό θ αλλάξω όλη μου την ζωή μακρυά της. Θα προσπαθήσω. Πνίγομαι
Δεν ξέρω τα έχω χαμένα
Καλησπέρα,
Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται και έχεις αυτό το συναίσθημα. Όμως μπορώ να σε καταλάβω στη σκέψη ότι να φύγεις μακριά από όλους για να ηρεμήσεις. Το νιώθω και εγώ σχεδόν κάθε μέρα. Πιστεύεις ότι όντως αυτή είναι η λύση; Γιατί όπου και να πάμε αυτά που σκεφτόμαστε και ο τρόπος που τα αντιμετωπίζουμε είναι ίδιος δεν ξεφεύγουμε από αυτά. Σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι;
Θα τα σκέφτομαι παντού. Αλλά αν φύγω δεν θα πω που είμαι και δεν θα έρχεται να με βρίσκει. Κ μπορώ να την μπλοκάρω στο τηλ. Πιστεύω θα ηρεμήσω